18 Ağustos 2010, Çarşamba 08:20:52

ATM Dalaman'dan ünlülere özel terminal

Yılda yaklaşık binin üzerinde özel uçağa hizmet veren ATM Dalaman Dış Hatlar Terminali’ne gelen şöhretli isimler, kendileri için 3 yıl önce açılan CIP salonunu tercih ediyor.
  • cip salonunun ne kadar uygun bir yerde olduğunuda gelin görün::DDşaka gibi.böyle cipmi olurmuş breh breh.ticari kaygılar ticari dehalar çıkarıyor dalaman da:DD
  • PARAYI VEREN DÜDÜGÜ ÇALAR DİYEN ARKADAŞ ÇOK DOGRU SÖYLEMİŞŞSİN YALAKLIK MADOLYONUNU HAKETTİN
  • çok doğru bir hizmet. Sen de parayı ver sen de o hizmeti al. Boğazda balık lokantasına gidemiyorsan simit sarayına git. Oku, çalış paran olsun, istediğin hizmeti al.
  • ZAM İSTEYRUK
  • yurt ici personeline maaslarina zam yapildi simdi yurt disi personeline de maaslarina zam yapabilirmisiniz Hamdi bey!
  • hamdi bey maaşlara zam istiyoruz bilginize
  • ATM de terminal kategorisinde ya helal olsun. Yolcuya eziyet ünlülere kıyak. Bu mudur ?

Ünlü sanatçıların, kraliyet ailelerinin ve uluslararası diplomatların ilgi gösterdiği salon, konuklarını konaklama yerlerine veya yatlarına lüks araçlarla bırakılıyor. Aynı anda 49 kişiye hizmet verebilen ATM Dalaman Havalimanı CIP salonunda 3 personel ve bir sorumlu müdür görev yapıyor. CIP salonu yazın günün 24 saati hizmet verirken, kışın ise beklenen uçağın iniş saatinden iki saat önce açılıyor. Terminale gelen ünlü konuklar, konforlu salonda ücretsiz meşrubat, aparatif yiyecek ve içkilerini yudumlarken, pasaport, vize, gümrük ve valiz işlemleri en fazla10 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanıyor. CIP terminalini kullanan ülkeler arasında ilk üç sırayı Rusya, Ukrayna ve İsviçre alıyor.

PRENS VE YILDIZLAR

ATM Genel Müdürü Hamdi Güvenç, CIP terminali ile Muğla’ya gelen ünlüleri en iyi şekilde ağırlamayı hedeflediklerim söyledi. Dalaman Dış Hatlar Terminali’nin her yıl binlerce ünlüyü ağırladığına dikkat çeken Güvenç, “Ünlü aktrist Demi Moore, medya devi Rupert Mıırdoch, Ürdün Prensi El Hasan bin Talat, Rus milyarder Roman Abramoviç gibi isimler sık sık bizim havaalanımıza özel uçaklarıyla geliyorlar. Bu konuklarımız için özel terminal kurduk. Onlar dinlenme salonunda dinlenirken, pasaport işlemleri tamamlanıyor ve VİP araçlarla otellerine yada yatlarına ulaştırılıyor” dedi.

10 ÖZEL UÇAKTAN 4’Ü TERCİH EDİYOR

ATM Dalaman Havaalanı CIP salonu sorumlusu Selim Aktaş, CIP salonunun tercih edilmesindeki en önemli özelliğin zaman olduğunu belirterek, “CIP commercially important person, yani ‘ticari açıdan önemli kişi’ anlamına geliyor. Bu kişiler özel, konforlu, ayrıcalıklı ve hızlı bir şekilde ülkeye giriş ve çıkış yapabiliyorlar. Vize ya da pasaport işlemleri için beklemiyorlar. Maksimum 10 dakikada tüm işlemleri tamamlanıyor. Genellikle özel uçak yolcuları tercih ediyor. Havaalanına gelen 10 özel uçaktan 4’ü CIP salonunu tercih ediyor” diye konuştu.

İÇERİSİNDE NELER VAR?

Dalaman Havalimanı ATM Dış Hatlar Terminali CIP salonu içinde özel ikramlar, hızlı internet erişimi, bilgisayar terminalleri, farklı dillerde güncel gazete ve dergiler, uluslararası TV kanallarının izlenebildiği TV köşesi bulunuyor. Salon özenli hazırlanmış dekorasyonuyla da yolculara rahat ve keyifli bir ortam sunuyor. Ayrıca bilgisayar sistemi sayesinde, yolcular oturdukları yerden kendi uçaklarına ait tüm uçuş bilgilerine erişebiliyor.
 

ATM Dalaman'dan ünlülere özel terminal

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
cip salonunun ne kadar uygun bir yerde olduğunuda gelin görün::DDşaka gibi.böyle cipmi olurmuş breh breh.ticari kaygılar ticari dehalar çıkarıyor dalaman da:DD

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
PARAYI VEREN DÜDÜGÜ ÇALAR DİYEN ARKADAŞ ÇOK DOGRU SÖYLEMİŞŞSİN YALAKLIK MADOLYONUNU HAKETTİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok doğru bir hizmet. Sen de parayı ver sen de o hizmeti al. Boğazda balık lokantasına gidemiyorsan simit sarayına git. Oku, çalış paran olsun, istediğin hizmeti al.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ZAM İSTEYRUK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yurt ici personeline maaslarina zam yapildi simdi yurt disi personeline de maaslarina zam yapabilirmisiniz Hamdi bey!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hamdi bey maaşlara zam istiyoruz bilginize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ATM de terminal kategorisinde ya helal olsun. Yolcuya eziyet ünlülere kıyak. Bu mudur ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000