29 Ocak 2020, Çarşamba 13:09:25

Atlasglobal'den iddialı dönüş... Filoya B777'ler katılacak

Türkiye'nin özel havayolu şirketlerinden Atlasglobal yeniden yapılanma süreciyle yoluna devam ediyor. Şirket, yaz sezonu itibariyle filosunu yeniden büyütmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar...
  • ya bi gidin
  • Havacılıkta şunu gördüm yarın kimin ne olacağı, kimin nereye geleceği belli olmaz.
  • Nasıl SAW base olacaktı.
  • 15 yıl zamanında maaş ödeyen biri, yine herkesin maaşını ödeyecektir. Sadece geçici bir sıkıntı dönemi yaşıyor. Güzel bir geri dönüş izleyelim/izletelim inşallah..
  • dusseldorf uçusumuz iptal ettiler 3 kişi başka hava yolundan son dakika bilet almak zorunda kaldık ve 11000 tl bana borçları var malesef hala ödeme yapamıyorlar personelleri bile 3 aydır maaş alamayan bir hava yolu uçakmı alacakmış.yersen tabii. önce mağduriyetleri gider müşteriin gönlünü al sonra ucak al kardeşim.ha bundan sonra atlas glaballe uçmakmı ev den helikopterle alsalar bile asla. müşterilerine şu iade sürecinde çok terbiyesizlikler yapıyorlar. ayıptır yaptıkları.bakalım shgm ne yapacak müüracaatımıza bekliyorum
  • Atlas’ı ben de severim premium servis verip zaman zaman low cost fiyatına bilet satıyorlardı. Ama gerçekleri de gözardı etmemek gerek. Önce yurtiçi-yurtdışı tarifeli uçuşlarını eskiye döndürsün sonra 777 alsın bir zahmet. Az kullanmadık AF,KLM aktarmalarında hala da kullanmaktan memnun oluruz tabii
  • Once insanlarin bilet iadelerini yapin, bizi cok da ilgilendirmiyor sizin ne aldiginiz, Amsterdam ucusumuz iptal oldu, Amsterdam ic hat degil dimi?
  • Bu haberin doğru olmasını çok isterim ama malesef inanasım gelmiyor.
  • Yav He He
  • Gülüp geçin...:))

Türkiye'nin özel havayolu şirketlerinden Atlasglobal yeniden yapılanma süreciyle yoluna devam ediyor. Şirket, yaz sezonu itibariyle filosunu yeniden büyütmeyi planlıyor.

Geçtğimiz yılın son aylarında kısa süreliğine uçuşlarını durduran ve küçülen filosuyla yeniden yola devam kararı alan Atlasglobal, 2020 yaz sezonu için ciddi hazırlıklar yapıyor. 

Atlasglobal filosunda yer alan TC-AGD ve TC-AGF kuyruk tescilli uçaklar geçtiğimiz cumartesi günü İrlanda'daki Shannon Havalimanı'na gönderilmişti. Atlasglobal Direktörü Orhan Sancar, şirketin gelecek planlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

AirportHaber'e açıklamada bulunan Sancar, gönderilen iki A330-200 tipi yolcu uçağının düzenli bakım kontrolleri kapsamında İrlanda'ya gittiğini ifade ederek, "Uçaklar Atlasglobal tescilinde kalmaya devam edecek. A330'lar yaz için planlanan uçuş programlarına dahil edilecek. Bu uçaklar Mayıs 2020'den itibaren Kazakistan-Antalya ve Antalya'dan Moskova, Ekaterinburg ile Kazan'a gerçekleştirilecek seferlerde kullanılacak" dedi.

Rusya'da Intourist ve Pegas ile çalışacaklarını ifade eden Orhan Sancar, bahsi geçen tur operatörleriyle görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

İKİ BOEING 777 FİLOYA KATILACAK

Öte yandan Atlasglobal'in iki Boeing 777'yi filosuna katmak istediği ve şartların oluşması durumunda bu uçakların yaz operasyonlarında kullanılacağı öğrenildi.

©AirportHaber.com

Atlasglobal'den iddialı dönüş... Filoya B777'ler katılacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

hee ~ 4 yıl önce
ya bi gidin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 4 yıl önce
Havacılıkta şunu gördüm yarın kimin ne olacağı, kimin nereye geleceği belli olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW'da slot yok ~ 4 yıl önce
Nasıl SAW base olacaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim ~ 4 yıl önce
15 yıl zamanında maaş ödeyen biri, yine herkesin maaşını ödeyecektir. Sadece geçici bir sıkıntı dönemi yaşıyor. Güzel bir geri dönüş izleyelim/izletelim inşallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
algül ~ 4 yıl önce
dusseldorf uçusumuz iptal ettiler 3 kişi başka hava yolundan son dakika bilet almak zorunda kaldık ve 11000 tl bana borçları var malesef hala ödeme yapamıyorlar personelleri bile 3 aydır maaş alamayan bir hava yolu uçakmı alacakmış.yersen tabii. önce mağduriyetleri gider müşteriin gönlünü al sonra ucak al kardeşim.ha bundan sonra atlas glaballe uçmakmı ev den helikopterle alsalar bile asla. müşterilerine şu iade sürecinde çok terbiyesizlikler yapıyorlar. ayıptır yaptıkları.bakalım shgm ne yapacak müüracaatımıza bekliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karşıyakalı ~ 4 yıl önce
Atlas’ı ben de severim premium servis verip zaman zaman low cost fiyatına bilet satıyorlardı. Ama gerçekleri de gözardı etmemek gerek. Önce yurtiçi-yurtdışı tarifeli uçuşlarını eskiye döndürsün sonra 777 alsın bir zahmet. Az kullanmadık AF,KLM aktarmalarında hala da kullanmaktan memnun oluruz tabii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilet ucreti ~ 4 yıl önce
Once insanlarin bilet iadelerini yapin, bizi cok da ilgilendirmiyor sizin ne aldiginiz, Amsterdam ucusumuz iptal oldu, Amsterdam ic hat degil dimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıp ~ 4 yıl önce
Anladık para sizin paranız ama ayıp ayıp.. sanki soydular sizi. Kaçtılar. Hakkınız olanı isteyin ama bununda bi edebi adabı var.
İç hat ~ 4 yıl önce
Hee Amsterdam iç hat off ne cahil yolcu profili
okan boran ~ 4 yıl önce
Bu haberin doğru olmasını çok isterim ama malesef inanasım gelmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He ~ 4 yıl önce
Yav He He

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rakı masasında karar verdiler galiba ~ 4 yıl önce
Gülüp geçin...:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000