28 Nisan 2015, Salı 16:11:50

ATLASGLOBAL'DEN ÇOCUKLARA JEST...

Her sene 23 Nisan Ulusal Egemelik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, daha önce hiç uçağa binmemiş çocukları uçakla tanıştırmayı kendine misyon edinen Atlasglobal Havayolları, bu sene SOS Çocukköyü Derneği KKTC’den çocukları İstanbul’a uçurarak onlara eşsiz bir gün yaşattı.
  • şirket çalışanlarını da unutmasa..
  • Türkiyede fakir çocuk mu yoktu gidip KKTC den çocuk topladınız.
  • Niye binme imkanlari yok? Fakir dogdular diye fakir olecek halleri yok ya.
  • Öncelikle Atlasjet f/o maaşları sizemi düştü. Ikinci olarak Eğitimdeki veya belirli bir saatin altındaki yeni pilot arkadaşların, kanun gereği maaş almak zorunda oldukları için asgari ücret aldıkları doğru, ama eğer başarılıya belirli bir saat sonra maaşı normale Dönüyor. BUNU BILEREK Atlasjet te eğitime Başlıyor... Defalarca yazıldı ama o boynunun Üzerindeki kocaman yuvarlak şey sadece milletin cebini düşünüp üretim adına Birşey yapmıyorsa sonuç bu oluyor, Son olarak, Yorumlardaki gereksiz insanlar konusunda çok haklısınız, yorumlarda bir kayıt sistemi olmalı, havacılık sitesi ama herkes işkembeden sallıyor, alternatifi bulur bulmaz airporthaber okumayacağım.
  • Airport haberlerine yapılan yorumlar,dibe vurmuş durumda.Çünkü çoğu; haberle ilgili olmayan,amaçsız,ön yargılı,kötümser,yanlış temelle dayanan yorumlar.Bundan dolayı yorumları artık okumadan,sadece haberi okuyacağım.
  • cocuklardan elli şer ttl toplasalarda bari fo maaşlarını iyileştirsinler asgari ucretle pilot maaşı mı olur

Kaliteli hizmet ve konforlu uçuşu daha geniş kitlelere yaymayı hedefleyen Atlasglobal, daha önce hiç uçağa binmemiş ve binme imkanı olmayan çocukları uçuşlarında ağırlayarak onlara farklı bir tecrübe yaşatıyor. Her sene uçuş noktaları arasındaki farklı şehirlerden minikleri uçuran Atlasglobal, bu sene “SOS Çocukköyü Derneği KKTC”li çocukları İstanbul’a seyahat ettirdi.

Atlasglobal, bakıma muhtaç çocuklara aile tipi bakım vermek ve onları uzun vadede, aşamalı destek programlarıyla kendine güvenli, bağımsız bireyler olarak yetiştirmek amacıyla Kıbrıs’ta faaliyet gösteren “SOS Çocukköyü Derneği KKTC”li 20 çocuk ve dernek yöneticilerini 28 Nisan günü KK1019 uçağı ile Kıbrıs’tan İstanbul’a uçurdu. İlk defa uçağa binmenin heyecanını yaşayan çocuklar, hem ilk uçuş tecrübelerini tattılar hem de İstanbul’un tarihi ve kültürel güzelliklerini yerinde görme imkanı yakaladılar.

Kıbrıslı çocukları karşılayan Atlasglobal yöneticileri yaptıkları açıklamada, amaçlarının 23 Nisan Ulusal Egemelik ve Çocuk Bayramı kapsamında imkanı olmayan çocukları havacılık ile tanıştırmak ve sevdirmek olduğunu vurgulayarak, bugün havacılıkla tanışan çocukların belki yarının kaptan pilotları olacağına dikkat çekerek bunu her sene gerçekleştirdikleri geleneksel bir sosyal sorumluluk projesi olarak benimsediklerini belirttiler.

Grup, Atatürk Havalimanı’ndan hareket ederek İstanbul şehir turu yaptı. Sultanahmet’te tarihi mekanları gezen ve ardından Boğaz’da tekne turu yapan çocuklar eşsiz bir günün ardından aynı akşam Atlasglobal’in uçuşu ile Kıbrıs’a geri döndü.







 

ATLASGLOBAL'DEN ÇOCUKLARA JEST...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Mağdur F/O ~ 9 yıl önce
şirket çalışanlarını da unutmasa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çocuk ~ 9 yıl önce
Türkiyede fakir çocuk mu yoktu gidip KKTC den çocuk topladınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slot ~ 9 yıl önce
Slot alacaklardır. Yalakalık zor iştir...
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Niye binme imkanlari yok? Fakir dogdular diye fakir olecek halleri yok ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Öncelikle Atlasjet f/o maaşları sizemi düştü. Ikinci olarak Eğitimdeki veya belirli bir saatin altındaki yeni pilot arkadaşların, kanun gereği maaş almak zorunda oldukları için asgari ücret aldıkları doğru, ama eğer başarılıya belirli bir saat sonra maaşı normale Dönüyor. BUNU BILEREK Atlasjet te eğitime Başlıyor... Defalarca yazıldı ama o boynunun Üzerindeki kocaman yuvarlak şey sadece milletin cebini düşünüp üretim adına Birşey yapmıyorsa sonuç bu oluyor, Son olarak, Yorumlardaki gereksiz insanlar konusunda çok haklısınız, yorumlarda bir kayıt sistemi olmalı, havacılık sitesi ama herkes işkembeden sallıyor, alternatifi bulur bulmaz airporthaber okumayacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şöför ~ 9 yıl önce
ben onu bunu anlamam adam bilerek yada bilmiyerek gelir beni ilgilendirmez sag koltukta oturan adamı istanbul gibi yerde 1000 tl ye gecinmeye mahkum ediyor musnuz etmıyor musunuz ben ona bakarım bu şekilde kafası 1000 tane dertle adamın ucurdugu adamın ucagınada yolcu olarak binmem buda kimseyi ilgilendirmez meslek onuruna itibarına aykırı oldugu içinde her girdigim ortamda soylerim herkese anlatırım
Yorumlar ~ 9 yıl önce
Airport haberlerine yapılan yorumlar,dibe vurmuş durumda.Çünkü çoğu; haberle ilgili olmayan,amaçsız,ön yargılı,kötümser,yanlış temelle dayanan yorumlar.Bundan dolayı yorumları artık okumadan,sadece haberi okuyacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yol yemek servis ~ 9 yıl önce
okursun okursun bi yerden sonra alışkanlık yapar bırakamassın ....
mayış+sigorta ~ 9 yıl önce
cocuklardan elli şer ttl toplasalarda bari fo maaşlarını iyileştirsinler asgari ucretle pilot maaşı mı olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000