26 Nisan 2019, Cuma 09:20:49

Atlasglobal’den bir ilk! İşte kabin ekibinin yeni kıyafetleri

Atlasglobal Havayolları, kabin ekibinin giyeceği yeni kıyafetleri tanıttı.
  • Murat Ersoy yaparda kötü mü olur.Harika bir insan çok mütevazi bir kişilik.Atlasglb çalışanı olarak kendisiyle gurur duyuyorum umarım herşey istediği gibi olur
  • Kaşeleri pot,gomlekleri ankara pavyonundan çıkma gibi,o şal hanım ağa modeli,renk çümbüşü bütünüyle sırıtan bir uniforma... sanırım tek estetik duran etekleri
  • Süper olmuş. En göz alıcı şirketimizdi şimdi daha da güzel olmuş. Bravo
  • felaket bir tasarım.
  • Bütün ictenligimle söylüyorum beş para etmez şuan kullanılan bin kat daha guzel bunları tasarlayan ogretmenlerin zevkle ve bu öğretmenlerden eğitim alan öğrencilerinde geleceği hiç iyi değil bir daha böyle bir markaya böyle acemice şeyler yapmayın bu tasarım denilen şeyleri de ÇÖPE ATİN LUTFEN....
  • Çok güzel olmuş... Ellerine, emeğine sağlık, Yolun açık olsun.
  • "Ne insanlar gördüm üzerinde kıyafet yok, ne kıyafetler gördüm içinde insan yok." Burada tersi olmuş; hem kıyafetler, hem de içindekiler güzel. Umarım işe yarar..
  • Tk hosteslerine 100 basarlar ya atlasın kızları :)) kırmızı şeytanlar yürüyün be!
  • yağcılıkta sınır tanımayanlar.....
  • Yine servisten sonra koridorda arkayı kesicez of of of diyorum

Atlasglobal Havayolları, kabin ekibinin giyeceği yeni kıyafetleri tanıttı.

Türkiye’de ilk kez bir havayolunun kabin kıyafetlerini bir üniversite öğrencisi tasarladı. Atlasglobal, İzmir’de 9 Eylül ve İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencileri arasında düzenlediği yarışma sonrası birinciliği elde eden İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda Tasarım öğrencisi Yaren Eren’in tasarımını kabin ekibine giydirdi.

Belirlenen 12 öğrenci arasında birinciliği elde eden Yaren Eren; ‘Kağıt uçaklardan yola çıktım, çok mutluyum ve teşekkür ediyorum’ dedi.

Hyatt Centric, Levent’te gerçekleşen davetin yüzü Best Model of The World Birincisi Iman Casablanca oldu.
Havayolu sektörüne örnek teşkil eden bir projeyle hayata geçirilen yeni kabin üniforması, Atlasglobal hosteslerinin ve Iman Casablaca’nın boy gösterdiği bir defileyle sunuldu. Ünlülerin yoğun ilgi gösterdiği davete Erkan Özarman, Yasemin Özilhan, Aslı Şen, Pınar Hotiç, Merve Toy gibi isimler katıldı.



“MİLYONLAR HARCAMADIK”

AirportHaber’in sorularını yanıtlayan Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, ‘milyonlar harcamadık. Gençlere güvendik ve ortaya çok kaliteli ve çok başarılı bir sonuç ortaya çıktı. Umuyorum bu diğer şirketlere de örnek olur’ dedi.

Murat Ersoy; ‘Biliyorsunuz havayolları bu tip konularda tasarımcılarla ve moda evleriyle çalışır. Ama biz bu sefer ezber bozduk ve dedik ki; Türk gençlerinin hayal gücüne inanıyoruz. Bu kez gençlerimizle birlikte yapacağız dedik. İzmir’de bu konuda en başarılı iki üniversite 9 Eylül Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi moda ve tasarım bölümüyle iş birliği yaptık. Orada en başarılı öğretmenlerin belirlediği en başarılı 12 öğrenci ile bir araya geldik. Onlara markamızı kendi ağzımızdan anlattık. İleriye dönük ve dinamik bir marka olduğumuzu ifade ettik. Buna göre de bize bir imaj dizayn etmelerini istedik.

Onlar da bir süre çalıştıktan sonra dünyaca ünlü Hugo Boss’un İzmir’de tesislerinde 48 saat boyunca gece-gündüz demeden çalışarak kendi tasarımlarını ortaya çıkardılar.

Daha sonra moda ve tekstil konusunda en başarılı kişilerden oluşan bir jüri oluşturduk. Bu jüri İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda ve Tasarım öğrencisi Yaren Eren’in tasarımını en başarılı tasarım olarak seçti. Bu andan sonra tasarımın hayata geçirilme süreci başladı. Kalıplarının çıkarılması, rahat kullanıma uygun hale getirilmesi, kabin ekibinin 12-13 saat boyunca rahatlıkla giyebileceği bir hale gelebilmesi için bir çaba harcandı. Ardından da test edilme süreci yaşandı ve son olarak bugün tanıttığımız kıyafet ortaya çıktı.

Gerçekten çok başarılı bir tasarım ortaya çıktı. Gençlere güvenerek verdiğimiz karar çok doğru bir karardı.

Bu da İnşallah artık herkesin gençlerle yola devam etmesini sağlayacak' ifadelerini kullandı.

“KAĞIT UÇAKLAR İLHAM KAYNAĞIM OLDU”

AirportHaber’e konuşan ve havacılığın çocukluktan beri hayali olduğunu belirten Yaren ise; kağıt uçaklar ilham kaynağım oldu’ dedi.

Eren; Atlasgobal ve Hugo Boss iş birliğinde bir yarışma organize edildi. Bu yarışmada 48 saat içinde tasarımlarımızı ortaya koyduk. Daha sonra bu tasarımlarımızı küçük bir defile ile jüriye sunduk. Jüri, tasarımları inceleyerek kararını verdi ve benim tasarımım birinci seçildi.

Tasarım sürecinde kabin ekibinden görüşler aldık, onların geri dönüşleriyle fikirlerimizi ortaya koyduk. Bu kapsamda hem rahat olabilecekleri hem de fonksiyonel bir tasarım ortaya çıkarmaya çalıştık.

Ben zaten tasarımı havacılığa olan ilgimle birleştirdim. Çocukluktan beri uçma hayali olan biri olarak kağıt uçakları hedef aldım o yoldan giderek tasarımımı ortaya koydum.

Böyle bir projede yer verdikleri ve şans tanıdıkları için Atlasglobal ailesine çok teşekkür ediyorum' dedi.

©AirportHaber / Fatih Akdeniz













































Atlasglobal’den bir ilk! İşte kabin ekibinin yeni kıyafetleri

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

F/O ~ 5 yıl önce
Murat Ersoy yaparda kötü mü olur.Harika bir insan çok mütevazi bir kişilik.Atlasglb çalışanı olarak kendisiyle gurur duyuyorum umarım herşey istediği gibi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 5 yıl önce
Kaşeleri pot,gomlekleri ankara pavyonundan çıkma gibi,o şal hanım ağa modeli,renk çümbüşü bütünüyle sırıtan bir uniforma... sanırım tek estetik duran etekleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli kaptan ~ 5 yıl önce
Süper olmuş. En göz alıcı şirketimizdi şimdi daha da güzel olmuş. Bravo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gigi ~ 5 yıl önce
felaket bir tasarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
""Cangiz""abezoglu"" ~ 5 yıl önce
Bütün ictenligimle söylüyorum beş para etmez şuan kullanılan bin kat daha guzel bunları tasarlayan ogretmenlerin zevkle ve bu öğretmenlerden eğitim alan öğrencilerinde geleceği hiç iyi değil bir daha böyle bir markaya böyle acemice şeyler yapmayın bu tasarım denilen şeyleri de ÇÖPE ATİN LUTFEN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yusuf ŞANAL ~ 5 yıl önce
Çok güzel olmuş... Ellerine, emeğine sağlık, Yolun açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başka Kpt ~ 5 yıl önce
"Ne insanlar gördüm üzerinde kıyafet yok, ne kıyafetler gördüm içinde insan yok." Burada tersi olmuş; hem kıyafetler, hem de içindekiler güzel. Umarım işe yarar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli Tuğgeneral ~ 5 yıl önce
Ne diyon Değişik?
işte bu ~ 5 yıl önce
Tk hosteslerine 100 basarlar ya atlasın kızları :)) kırmızı şeytanlar yürüyün be!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Q ~ 5 yıl önce
Şeytan kelimesi cuk oturmuş:) harika
simon ünlütürk ~ 5 yıl önce
yağcılıkta sınır tanımayanlar.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekler ~ 5 yıl önce
Diz üstünü geçiyor. Ben eşime, kardeşime giydirmezdim; başkaları nasıl kabulleniyor hayret ediyorum ama tabi beni alakadar etmez. Ha şık olmuş mu, evet gayet başarılı
Haha ~ 5 yıl önce
Keske milyonlarlAr harcasaymissiniz berbat olmus
Müdür adayı ~ 5 yıl önce
Yine servisten sonra koridorda arkayı kesicez of of of diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000