04 Ekim 2017, Çarşamba 13:01:53

Atlasglobal yaz sezonunu açtı

Global bir havayolu şirketi olma yolunda hedeflerine hızla ilerleyen Atlasglobal, 2018 yaz tarifesi biletlerini satışa sundu.
  • Atlas sineğin yağını bile çıkarır birde çalışanlarına sorun.. AFA iş garantili (!) rüyasıda bitti bakalım ne olacak
  • Atlas bu kışı çıkarsın gerisi kolay
  • Aferin be atlas
  • Ordu Giresun havalimanı ve Diyarbakır hatlarını bekliyoruz.En sevdiğim firma hele kabin memurları sanki melek gibiler.Çocuklarım bile atlasla uçalım diyorlar.Birde kaptan çok güzel anons yapmıştı eşimde bütün uçuş korkusunu yenmişti.O günden beri hep atlasla uçuyoruz.Biraz pahalı ama hak ediyor bence.
  • GİDECEK 6 UÇAĞIN YERİNE YENİLERİ BULUNDU MU?
  • Sıralamada yerli şirketlerimize her daim öncelik tanıyoruz fakat Atlas hiç bir zaman üzmemiştir özellikle hız konularında.
  • Ya Atlasın fiyatları pahalı ya da gelecek yaz baya pahalı uçacağız. İzmir cuma pazartesi gidiş dönüşü uçuşlar 250 TL'ye yakın, hem de her hafta sonu.
  • Atlas uçakları yenilesin, 18 ortalamayı 10 a indirsin. Üstüne 330 kiralasın. Air France ile resmi siteden ABD ye bilet satsın. Çine haftada 1 sefer koysun. Görsün işte o zaman büyümeyi. Atlası türk halkı seviyor. THY'den sonra en rahat ve güler hizmet burada fakat özel şirket. THY gibi arkası devlet olsa neler olmuştu şimdi

Global bir havayolu şirketi olma yolunda hedeflerine hızla ilerleyen Atlasglobal, 2018 yaz tarifesi biletlerini satışa sundu.

Uluslararası arenada izlediği büyüme stratejisi doğrultusunda uçuş ağına yeni destinasyonlar eklemeyi sürdüren Atlasglobal, 2018 yaz sezonu biletlerini satışa açtı.  Mikanos, Dalaman, Bodrum, İzmir ve Antalya gibi önde gelen tatil kentlerine biletlerinizi şimdiden alın, uygun fiyatlardan faydalanma şansını yakalayın.

Atlasglobal son olarak Business Class yolcularına 8 ay boyunca ‘sınırsız uçuş̧’ fırsatı sunan “Atlasglobal Unlimited” kampanyasını hayata geçirdi. Kampanya Atlasglobal’in tarifeli uçuşlarının bulunduğu tüm parkurlarda, yurt dışı 3.500 USD ve yurt içi 3.500 TL’ye sınırsız uçuş imkanı sunuyor.

EkonomiPlus ile Özel Uçuş Keyfi

Atlasglobal EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcularına, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş sunarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetler sunuyor.

Business Class Ayrıcalığı

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, Business Class’ta seyahat etmeyi tercih ederek seyahatlerini daha ayrıcalıklı bir hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, uçan şeflerin özenle hazırladığı zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçaktan V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Atlasglobal yaz sezonunu açtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Sineğin yağı ~ 7 yıl önce
Atlas sineğin yağını bile çıkarır birde çalışanlarına sorun.. AFA iş garantili (!) rüyasıda bitti bakalım ne olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 7 yıl önce
Atlas bu kışı çıkarsın gerisi kolay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr38 ~ 7 yıl önce
Aferin be atlas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Or-Gi ve Diyarbakır ~ 7 yıl önce
Ordu Giresun havalimanı ve Diyarbakır hatlarını bekliyoruz.En sevdiğim firma hele kabin memurları sanki melek gibiler.Çocuklarım bile atlasla uçalım diyorlar.Birde kaptan çok güzel anons yapmıştı eşimde bütün uçuş korkusunu yenmişti.O günden beri hep atlasla uçuyoruz.Biraz pahalı ama hak ediyor bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATS ~ 7 yıl önce
GİDECEK 6 UÇAĞIN YERİNE YENİLERİ BULUNDU MU?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
6 uçak mı? ~ 7 yıl önce
Zaten 26 uçaklık filosu var şirketin... filosunu büyütmesi gerekirken 6 uçağı yollamaması gerekir..
ATCo ~ 7 yıl önce
Sıralamada yerli şirketlerimize her daim öncelik tanıyoruz fakat Atlas hiç bir zaman üzmemiştir özellikle hız konularında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Ya Atlasın fiyatları pahalı ya da gelecek yaz baya pahalı uçacağız. İzmir cuma pazartesi gidiş dönüşü uçuşlar 250 TL'ye yakın, hem de her hafta sonu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçaklar ~ 7 yıl önce
Atlas uçakları yenilesin, 18 ortalamayı 10 a indirsin. Üstüne 330 kiralasın. Air France ile resmi siteden ABD ye bilet satsın. Çine haftada 1 sefer koysun. Görsün işte o zaman büyümeyi. Atlası türk halkı seviyor. THY'den sonra en rahat ve güler hizmet burada fakat özel şirket. THY gibi arkası devlet olsa neler olmuştu şimdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000