31 Ocak 2017, Salı 12:59:52

AtlasGlobal ve Air France resmen imzaladı

Atlasglobal ve Air France 30 Ocak 2017 tarihinde imzaladıkları anlaşma ile güçlerini birleştirdi. İki büyük havayolu şirketi arasında yapılan anlaşmayla Atlasglobal ve Air France yolcularına yeni seyahat imkanları sunuluyor. Atlasglobal yapılan anlaşmayla haftanın her günü olan Paris uçuşlarında sefer sayısını 3’e çıkardı.
  • Biraz vicdan varsa IST operasyonda calısan arkadaşların çalışma saatleri kontrol edilsin. Mesai verilmiyor. Fazla mesai talep etmeyeceğim diye zorla kağıt imzalatılıyor. Uçuş iptal oldu diye off olan adamı akşamın 5inde işe çağırıyorlar. Uçuş iptal olur diye insanlar offun da bile şehir dışına çıkamıyor (paşa yasak, Garnizon terk yasak- askeriye sanki!!!!)
  • Bu yaşlı filoyu ve satılık 2.pilot pozisyonunu,dönen bir sürü dalavereyi bilse :)
  • Herşeyiyle mükemmel ama Ercan havalimanında bir felaketsiniz. Çalıştığınız şirket sürekli eylem yapıyor. İnanılmaz müşteri kaybınız var. NAsıl olacak bu işler ?
  • Murat Bey gençlerin umudusunuz Allah size güç ve dirayet versin Başarılarınız daim olsun
  • Belki ortaklı açısından iyi bir gelişme olabilir, ancak revenue ve LF kapsamında bakılırsa KK kaybeden olur.
  • Atlasglobal'in yönetici kadrolarına baktığınızda THY'nin önemli görevlerde bulunmuş eski müdürlerini görürsünüz. Murat Ersoy çok akıllı ve planlı bir adam. Başarının nasıl geldiğini güzel sentezlemiş. Ancak çok hızlı büyüyen bir grafiği var. Üst yöneticileri destekleyen alt kadroları da iyi yetiştirmek lazım. Atlasglobal şimdilik iyi gidiyor. Tebrik ediyorum
  • Ekibine önem vermeyen şirketten ne bekliyorsunuzki
  • Yavaş yavaş Sky Team üyeliğine giden bir yol gibi görünüyor. Atlal Global, yolcularına Atatürk Havalimanında Sky Team Loung kullandırıyor.
  • her gün olan uçuşlar haftada 3'e çıkmış :))))))) tebrikler
  • bir sonraki emirateşle olmalı, yakında batarlar nasılsa bütün A380leride pegasus Atlas alır.

Atlasglobal ve Air France 30 Ocak 2017 tarihinde imzaladıkları anlaşma ile güçlerini birleştirdi. İki büyük havayolu şirketi arasında yapılan anlaşmayla Atlasglobal ve Air France yolcularına yeni seyahat imkanları sunuluyor. Atlasglobal yapılan anlaşmayla haftanın her günü olan Paris uçuşlarında sefer sayısını 3’e çıkardı. 

Anlaşma kapsamında Atlasglobal yolcuları Paris aktarmalı olarak Biarritz, Bordeaux, Lyon, Marsilya, Montpellier, Nice, Toulouse, Cezayir (Algiers), Fas (Casablanca, Rabat) ve Tunus (Tunis)’a uçabilecek. Air France yolcuları ise İstanbul Atatürk Havalimanı aktarmalı olarak Adana, Antalya, Bodrum, İzmir, Kayseri, Konya, Trabzon, Gürcistan (Tiflis), İran (Tahran), Kuveyt (Kuwait City) ve Birleşik Arap Emirlikleri (Sharjah)’a uçuş gerçekleştirebilecek.

Anlaşmaya ilişkin konuşan Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “Avrupa’nın en büyük havayolu şirketlerinden biri olan Air France ile yaptığımız ortak uçuş anlaşmamız Avrupa’da istikrarlı büyüme stratejimizin en önemli adımlarından biri. Air France ile yaptığımız ortak uçuş anlaşması ile haftanın her günü gerçekleştirdiğimiz Paris uçuşlarımızı günde 3 sefere çıkardık. Aynı zamanda uçuş noktalarımıza Paris uzantılı olarak 11 yeni hat ekledik. İş adamları artık istedikleri saatlerde iş seyahatlerini gerçekleştirebilecek, günü birlik Paris’e seyahat edebilecek. Air France ile ortak uçuş başlatmamız Atlasglobal’in uluslararası hizmet standartlarının global ölçekte büyük havayolları tarafından da kabul gördüğünün kanıtıdır. Air France ile işbirliğimizin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Air France – KLM Kıdemli Başkan Yardımcısı Barry ter Voert ise ortak uçuş anlaşmasına ilişkin şunları söyledi: “Zorlu bir rekabet ortamında Atlasglobal, Air France için İstanbul hattında mükemmel bir ortak. Bu ortaklıkla yolcularımıza Paris – İstanbul hattı üzerinde uygun saatler sunmaya ek olarak Paris-Charles de Gaulle’den global uçuş ağımıza ve Istanbul ötesinde yeni uçuş noktalarına ulaşabilme imkanı sağlıyoruz. Bu anlaşma kapsamında müşteri odaklı ve mükemmel uçuş deneyimi sunan bir ortakla çalışmaktan çok memnunuz.”

Uçuş Saatleri

AF1391: Kalkış - Istanbul Atatürk Havalimanı 07:15, Varış - Paris-Charles de Gaulle 8:55;
KK6033: Kalkış - Istanbul Atatürk Havalimanı 11:50, Varış - Paris-Charles de Gaulle 13:40;
AF1891: Kalkış - Istanbul Atatürk Havalimanı 19:35, Varış - Paris-Charles de Gaulle 21:15.

AF1890: Kalkış - Paris-Charles de Gaulle 12:30, Varış - Istanbul Atatürk Havalimanı 17:55;
KK6034: Kalkış - Paris-Charles de Gaulle 14:30, Varış - Istanbul Atatürk Havalimanı 20:05;
AF1390: Kalkış - Paris-Charles de Gaulle 18:35 Varış - Istanbul Atatürk Havalimanı 00:05.

AtlasGlobal ve Air France resmen imzaladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Karanlık yüzü.... ~ 7 yıl önce
Biraz vicdan varsa IST operasyonda calısan arkadaşların çalışma saatleri kontrol edilsin. Mesai verilmiyor. Fazla mesai talep etmeyeceğim diye zorla kağıt imzalatılıyor. Uçuş iptal oldu diye off olan adamı akşamın 5inde işe çağırıyorlar. Uçuş iptal olur diye insanlar offun da bile şehir dışına çıkamıyor (paşa yasak, Garnizon terk yasak- askeriye sanki!!!!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air france ~ 7 yıl önce
Bu yaşlı filoyu ve satılık 2.pilot pozisyonunu,dönen bir sürü dalavereyi bilse :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Global Atlas ~ 7 yıl önce
Herşeyiyle mükemmel ama Ercan havalimanında bir felaketsiniz. Çalıştığınız şirket sürekli eylem yapıyor. İnanılmaz müşteri kaybınız var. NAsıl olacak bu işler ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçan at ~ 7 yıl önce
hocam binme atlasa o zaman. uçan at pegasusa bin
Grev ~ 7 yıl önce
Geçenlerde yine kapıda toplanmış eylem yapıyorlardı. Bence bilet alacaklar dikkat etsin. Her an her şey olabilir.
Uçan At ~ 7 yıl önce
Neye bineceğimizi sizlere mi soracağız. Ben sadece Ercan rezilliğinden bahsettim. Diğer hatlarda sıkıntı yok. Grev ve eylemle uğraşacağınıza işinize bakın.
Büyüksün ~ 7 yıl önce
Murat Bey gençlerin umudusunuz Allah size güç ve dirayet versin Başarılarınız daim olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saydam ~ 7 yıl önce
Ümit mi.. Para için yapmayacakları şey yok bırakın bu işleri. Milletin kanını eme eme bu hale geldiler. Rabbim ıslah etsin.
Yanlış ~ 7 yıl önce
Belki ortaklı açısından iyi bir gelişme olabilir, ancak revenue ve LF kapsamında bakılırsa KK kaybeden olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengiz Arslan ~ 7 yıl önce
Atlasglobal'in yönetici kadrolarına baktığınızda THY'nin önemli görevlerde bulunmuş eski müdürlerini görürsünüz. Murat Ersoy çok akıllı ve planlı bir adam. Başarının nasıl geldiğini güzel sentezlemiş. Ancak çok hızlı büyüyen bir grafiği var. Üst yöneticileri destekleyen alt kadroları da iyi yetiştirmek lazım. Atlasglobal şimdilik iyi gidiyor. Tebrik ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önce milletin ~ 7 yıl önce
Hakkını verin terbiyesizler! Bi de bu satılmış medyayla oraya buraya algı operasyonu! Genel müdür ile sen doy herşey yolunda zaten! Bi doymadınız.
Kpt ~ 7 yıl önce
Ekibine önem vermeyen şirketten ne bekliyorsunuzki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sky Team ~ 7 yıl önce
Yavaş yavaş Sky Team üyeliğine giden bir yol gibi görünüyor. Atlal Global, yolcularına Atatürk Havalimanında Sky Team Loung kullandırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baya artmış ~ 7 yıl önce
her gün olan uçuşlar haftada 3'e çıkmış :))))))) tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pınar ~ 7 yıl önce
Günde 3 olmasın o ;) dıkkatlı okusaydınız keske
Baya artmış'a ~ 7 yıl önce
Okuma özürü var galiba. Günde 3 olmasın. İyi oku.
Yanıt-Kapak ~ 7 yıl önce
Okumada Level kaç amca? Senin için anlayabileceğin şekilde tekrar diyorum ;"Her gün tek karşılıklı uçuş yerine, günde 3 karşılıklı uçuşa (yani 3 katı, yani haftada 7 yerine 21)çıkarılmış". Yani sefer artışı var.
Okuduğunu anla ~ 7 yıl önce
Günde üçe çıkmış. Daha okuduğunu bile anlayamıyorsun.
hayırlı olsun ~ 7 yıl önce
bir sonraki emirateşle olmalı, yakında batarlar nasılsa bütün A380leride pegasus Atlas alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000