07 Mayıs 2015, Perşembe 14:36:20

ATLASGLOBAL PARİS'E UÇUYOR

Global alanda büyüme stratejileri kapsamında, yurtdışı uçuş ağını yeni noktalar ekleyerek genişletmeye devam eden Atlasglobal Havayolları, Temmuz ayı itibariyle Fransa’nın başkenti Paris’e uçmaya başlıyor. “Uçan Şef”lerin hazırladığı ikramlarla gerçekleşecek Paris uçuşlarının biletleri 67 Euro’dan başlayan özel fiyatlarla satışa sunuldu.
  • 6-7 aylık hamile çalışanlarınj hala uçuruyor, geçen bindiğim uçakta bariz kızın karnı burnunda yolcu karşılıyordu. E acil bir durum olsa yolcuları nasıl tahliye edecek? Uçuş güvenliği nerde?
  • Biri onur air ercan hizmetlerinden bahsetmiş. Eski kthy çalışanları hizmet veriyor orada. Son 6 aydır akılları fikirleri grev hazırlığında sendika çalışma yapıyor. Aman dikkat edin.
  • Helal olsun Atlas global'e.
  • Hayırlı olsun diyelim
  • Zürih hatti bekliyoruz, Su'yu bile parayla veren Pegasus ve fahis Fiyat ceken THY'ye rakip gelmeli..
  • CS300 siparişi ne zaman alınacak haberi olan var mı?
  • Onuru taklit etmekmi ? Güldürme arkadaş !!
  • Arkadaslar paris cok iyi isleyen bi hat thy gunde 6 seferi var karsilikli cuguda dolu eger iyi tutulursa is yapar
  • Direk onur airi taklit ediyorlar onur air nereye uçuyorsa hemen hat açıyorlar erbilden kuyruk acıları var herhalde taklitçi olmayın yaratıcı olun ama nerde sizde o kafa sadece insanları sömürmekte yaratıcısınız kabini ve o kokpitteki zavalı fo ları ne hale getirdiğinizi sektörde duymayan bilmeyen kalmadı adam esnaf mantığı ile şirket yönetiyor adı da global yiyim sizin globalığınızı her uçuş rötarlı her uçuş eğitim ama o mağdur ettiğiniz fo ların birinin duası tutacakta neyse milletin ne suçu var,,,
  • sabiha gökçen uçuşları ne zaman başlıyo bilen varmı ?

Uluslararası arenada büyüme hedefleri ile dikkat çeken Atlasglobal Havayolları, yurtdışı uçuş ağına yeni bir nokta daha ekleyerek Temmuz ayından itibaren Paris’e uçmaya başlıyor.  

10 Temmuz 2015 tarihinden itibaren başlayacak Atlasglobal’in Paris uçuşları haftanın her günü İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Paris Charles de Gaulle Havalimanı’na gerçekleşecek. Uçuşlar İstanbul’dan saat 13:25’de kalkarak 16:10’da Paris’te olacak; Paris’ten ise saat 17:10’da kalkarak 21:30’da İstanbul’a varacak.

Atlasglobal yolcuları Adana, Antalya, Bodrum, İzmir ve Gaziantep’ten de uygun bekleme süreleri ile İstanbul bağlantılı olarak Paris’e rahatça seyahat edebilecek.

ATLASGLOBAL PARİS'E UÇUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Hostes ~ 9 yıl önce
6-7 aylık hamile çalışanlarınj hala uçuruyor, geçen bindiğim uçakta bariz kızın karnı burnunda yolcu karşılıyordu. E acil bir durum olsa yolcuları nasıl tahliye edecek? Uçuş güvenliği nerde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Biri onur air ercan hizmetlerinden bahsetmiş. Eski kthy çalışanları hizmet veriyor orada. Son 6 aydır akılları fikirleri grev hazırlığında sendika çalışma yapıyor. Aman dikkat edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Helal olsun Atlas global'e.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun diyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mesut ~ 9 yıl önce
Zürih hatti bekliyoruz, Su'yu bile parayla veren Pegasus ve fahis Fiyat ceken THY'ye rakip gelmeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
CS300 siparişi ne zaman alınacak haberi olan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Onuru taklit etmekmi ? Güldürme arkadaş !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaslar paris cok iyi isleyen bi hat thy gunde 6 seferi var karsilikli cuguda dolu eger iyi tutulursa is yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğrucu... ~ 9 yıl önce
Direk onur airi taklit ediyorlar onur air nereye uçuyorsa hemen hat açıyorlar erbilden kuyruk acıları var herhalde taklitçi olmayın yaratıcı olun ama nerde sizde o kafa sadece insanları sömürmekte yaratıcısınız kabini ve o kokpitteki zavalı fo ları ne hale getirdiğinizi sektörde duymayan bilmeyen kalmadı adam esnaf mantığı ile şirket yönetiyor adı da global yiyim sizin globalığınızı her uçuş rötarlı her uçuş eğitim ama o mağdur ettiğiniz fo ların birinin duası tutacakta neyse milletin ne suçu var,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur mu ~ 9 yıl önce
Onur air önce hizmetlerine çeki düzen versin. Geçen hafta ercandan geldim kontuarda bir dayak yemediğimiz kaldı. Bu mu hizmet ? Bu mu atlasla yarışmak. Yapmayın ne olur.
saw ~ 9 yıl önce
sabiha gökçen uçuşları ne zaman başlıyo bilen varmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000