04 Ağustos 2017, Cuma 10:30:23

Atılım Ünivesitesi yeni uçağını getirdi

Ankara’da bulunan Atılım Üniversitesi, pilotaj bölümü öğrencilerinin eğitimlerinde kullanmak üzere Tecnam P2008 model uçak aldı.
  • HAYIRLI OLSUN
  • Al o uçakla keskin dönüş,spin yap alnını öpeyim.atılım üniversitesinin sayın sahipleri bu adam ı lütfen inceleyin.o sivil havacılığın yüz karası.thk uçuş okulunu,thk üniversitesini Yok eden insan.utansa piyasadan çekilir.insanın olmadığı yerde etiketiyle genel mdr oldu.onu gnl mdr yapanlar hapislerde süründü.kul hakkından dolayı thk dan kaçtı ama allahın tokmağı birgün onu bulacak.eden bulur.
  • Turkkuşu uçuş akademisini batirdi...sira atilim universitesinde.. Gerçi atilim thk gibi emekli albay cenneti degildir herhalde.. Şeyine tekmeyi vururlar taniyinca...
  • Biraz akliniz calisiyorsa giraydan uzak durun.etiketini iyi satan ama yoneticilik vasfi olmayan biri.thk icin de ayni uyarilari yaptik.dinleyen olmadi.simdi hepsi agliyo buralarda.
  • Pilotaj egtimi yapipda,bir ton stress ve borcla issiz evde kafayi yiyecegine, git iyi bir ciger kebapcisi ac. Bu caniler hala gencleri nasil kandiriyor anlaniyorum,birazcik akli olan bu duzenbazlarin oyununa gelmez, yazikkk cok yazikkk.
  • çok fazla okul,az is imkanı.daha ne diyelim.!!!!
  • Elini attığı yeri kurutur thk'yı batırdı şimdi atılım'ı da batıracak anlaşılan. Ne akla hizmet bu adamlari yönetici yaparlar anlamıyorum.
  • Bu pilotaj bölümlerinin mantığını anlamış değilim. Dışarıda 1,5 yılda alacağın kursa 4 yılını veriyorsun iş bulamazsan alternatifin de yok. Halbuki yazıl kursa bir yandan da düzgün bir bölümde lisans oku. Sonra tipini al çalışmaya başla. 4 yıl sonunda atpl+tip+2000saat olursun üniversiteyi de 1-2 sene uzat olur. Gençlerin değerli zamanını çalıyorlar.
  • Iyi bir uçak değil. Hele eğitim amaçlı hiç iyi değil. Şu sıralar daimond 20ler egitimde göze iyi geliyor. Ilk sırada eğitim uçaklarının babası c172. Ikinci sıradan piperin uçakları geliyor. Üçünculugunu koruyan daimond 20ler. Bu saydiklarim ucak pazarında yerini korurken tecnam piyasa da pek tercih edilemiyor. Bu aynı suna benzedi ; top airin eurostarlari gibi .
  • THK da yaptığı zararı atılımda da yaparsa üni nin işi zor.verilecek her kararda söz hakkı olmamalı.iyi izlenmeli.yaptıklarının bedelini birgün çeker inş.

Ankara’da bulunan Atılım Üniversitesi, pilotaj bölümü öğrencilerinin eğitimlerinde kullanmak üzere Tecnam P2008 model uçak aldı.

Atılım Üniversitesi, pilotaj bölümü öğrencileri için ilk uçağını satın aldı. Tecnam model uçak, bu uçakların Türkiye distribütörü Eker Havacılık’ın sahibi Hüseyin Eker tarafından Atılım Üniversitesi Uçuş İşletme Müdürü Giray Hürgezen’e teslim edildi.  Mayıs ayında Eker Havacılık tarafından İtalya’daki Tecnam fabrikasından alınarak Türkiye’ye getirilen uçak Atılım Üniversitesi’nin Esenboğa Havalimanı’ndaki hangarına çekildi.

Tecnam P2008 uçağının teknik özellikleri:

Gövde yüksekliği: 2.67 mt – 8.76 ft
Gövde uzunluğu: 6.97 mt – 22.87 ft
Kanat:   9 mt – 29.5 ft
Kabin yüksekliği:  0.91 mt – 3 ft
Kabin genişliği:  1.14 mt – 3.74 ft
Koltuk kapasitesi: 2
Yakıt kapasitesi: 2 x 55 lt – 2 x 14.5 US Gal

©AirportHaber.com ÖZEL

Atılım Ünivesitesi yeni uçağını getirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

EH NEDİYELİM ~ 7 yıl önce
HAYIRLI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdulrezzak giray ~ 7 yıl önce
Al o uçakla keskin dönüş,spin yap alnını öpeyim.atılım üniversitesinin sayın sahipleri bu adam ı lütfen inceleyin.o sivil havacılığın yüz karası.thk uçuş okulunu,thk üniversitesini Yok eden insan.utansa piyasadan çekilir.insanın olmadığı yerde etiketiyle genel mdr oldu.onu gnl mdr yapanlar hapislerde süründü.kul hakkından dolayı thk dan kaçtı ama allahın tokmağı birgün onu bulacak.eden bulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
batir... ~ 7 yıl önce
Turkkuşu uçuş akademisini batirdi...sira atilim universitesinde.. Gerçi atilim thk gibi emekli albay cenneti degildir herhalde.. Şeyine tekmeyi vururlar taniyinca...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amin ~ 7 yıl önce
tez zamanda uyanmazsa atılımın da sonu olur. baştan ayağa tehlike adam
Klan ~ 7 yıl önce
Biraz akliniz calisiyorsa giraydan uzak durun.etiketini iyi satan ama yoneticilik vasfi olmayan biri.thk icin de ayni uyarilari yaptik.dinleyen olmadi.simdi hepsi agliyo buralarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Pilotaj egtimi yapipda,bir ton stress ve borcla issiz evde kafayi yiyecegine, git iyi bir ciger kebapcisi ac. Bu caniler hala gencleri nasil kandiriyor anlaniyorum,birazcik akli olan bu duzenbazlarin oyununa gelmez, yazikkk cok yazikkk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxxx ~ 7 yıl önce
çok fazla okul,az is imkanı.daha ne diyelim.!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdülrezzak Giray Hürgezen ~ 7 yıl önce
Elini attığı yeri kurutur thk'yı batırdı şimdi atılım'ı da batıracak anlaşılan. Ne akla hizmet bu adamlari yönetici yaparlar anlamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jack ~ 7 yıl önce
Koyunun olmadigi yerde.... diye baslar atasozu.boslugu iyi kullaniyorlar.yazik.atilim da uzun sureli olmayacak anlasildi.
Kaybedilen 2,5 yıl ~ 7 yıl önce
Bu pilotaj bölümlerinin mantığını anlamış değilim. Dışarıda 1,5 yılda alacağın kursa 4 yılını veriyorsun iş bulamazsan alternatifin de yok. Halbuki yazıl kursa bir yandan da düzgün bir bölümde lisans oku. Sonra tipini al çalışmaya başla. 4 yıl sonunda atpl+tip+2000saat olursun üniversiteyi de 1-2 sene uzat olur. Gençlerin değerli zamanını çalıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mods ~ 7 yıl önce
Moduler egitim ile entegreyi kiyasliyorsun dostum. Kantine git benden bi soda soyle.iyi gelir.
Zeka küpü ~ 7 yıl önce
Böyle zeka küpü insanımızda var maşallah!Üniversitelerin pilotaj bölümlerinde sadece, uçuş okulu kurslarındaki derslerin verildiğini zannediyor ve ''dışarıda 1,5 yılda alacağın kursa 4 yılını veriyorsun'' diyor.Kardeşim bilmeden konuşma,değerli(!) fikirlerini kendine sakla!
hatice/netice ~ 7 yıl önce
Sonuçta her ikisi de pilot olarak çalışmıyor mu? Fazladan aldığın üniversitedeki dersleri açık öğretim vs. ile de alabilirsin. Çalışma hayatına 2,5 yıl geç başlıyorsun sonuçta.
tecnam ~ 7 yıl önce
Iyi bir uçak değil. Hele eğitim amaçlı hiç iyi değil. Şu sıralar daimond 20ler egitimde göze iyi geliyor. Ilk sırada eğitim uçaklarının babası c172. Ikinci sıradan piperin uçakları geliyor. Üçünculugunu koruyan daimond 20ler. Bu saydiklarim ucak pazarında yerini korurken tecnam piyasa da pek tercih edilemiyor. Bu aynı suna benzedi ; top airin eurostarlari gibi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlis ~ 7 yıl önce
Oncelikle hayirli olsun.Bu mantik yanlis.ona bakarsan egitim alanlarin buyuk kismi havayollarina geciyor.c172yi bir daha hic gormuyorlar.c172 de gereksiz o zaman?hayatinin kalaninda boeing airbus ucuracak biri icin onemli olan onay verilmis bir ucak ile saatini tamamlaktir. Gerisi hikaye. Pilotajin ucagi olmaz. Egitimin saglamsa tip sadece bir zaman meselesidir. Bu arada Atilimdaki arkdaslar gozunuzu girayin uzerinden ayirmayin. Temiz bir sicili yok. Sizi de zor durumlara sokabilir.
Abdulrezzak giray ~ 7 yıl önce
THK da yaptığı zararı atılımda da yaparsa üni nin işi zor.verilecek her kararda söz hakkı olmamalı.iyi izlenmeli.yaptıklarının bedelini birgün çeker inş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyvah ~ 7 yıl önce
Ordamı hortlamış? Ordanda bi cacık olmaz o zaman(((
Best ~ 7 yıl önce
Allah Rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar diliyorum
Recai zade mahmut ekrem ~ 7 yıl önce
Abdulrezzak giray hurgezen, orayi da muhtesem yonetici ozelliklerinle şaha kaldirmaya mi gittin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000