14 Haziran 2019, Cuma 10:16:42

Atılım Üniversitesi yeni uçağını getiriyor

Atılım Üniversitesi sivil havacılık sektörüyle ilgili yatırımlarını sürdürüyor. Okulun filosuna bugün bir uçak daha katılıyor.
  • Şimdiden olumsuz yorumlara gerek yok. Atılımın hocaları getirecekti. Tabikide onlar kullanacaklarına göre en büyük bilgi kaynağı onlar olcaklardır. Ona danışılıp öğrenilir. Ama Tecnam 2008'in eğitimde kullanılmasıyla ilgili izlenimler iyi değil. Bakalım bu nasıl.
  • C172 yi beğenen arkadaşların fikirlerine saygıyla karşılıyorum. Acaba Türkiyeye ilk defa gelen 4 koltuklu 215BG lik bu uçakla hiç uçmadığınız belli oluyor
  • Ancak günümüz teknolojisi ve ekonomisi eğitim uçağında sadece tecnam 2010 göstermektedir. C172 de artık müzedeki yerini almalıdır. Bütün Avrupa'nın ve Amerikanın bir kısmının tercihini tecnam a çevirmesi boş değil. Atılım üni. Bu son derece akilli ve gerekli kararını tebrik ederim, tek kelime ile şahane bir uçak. Tecnam ile hiç uçmamış, 2010 modelini hiç görmemiş bebelerin yazdıkları yorumlar ise fanatik futbol taraftarlarının berber muhabbeti ötesine geçmez. Bilgisi tecrübesi olmadan fikir sahibi olmak CAHİLCE. Çok kısa sürede gökyüzünde sayısı hızla artacak bu uçağın.
  • bu ucaklarla egitim neden olmuyor arkadaslar bi aciklik getirin . merakimdan soruyorum
  • Atılım havacılıkta zirveye oynuyor
  • Senin müdür olduğun okuldan hayır mı gelir...
  • Şimdi reklamlar...
  • Sevgili Atılım Üni. Yetkilileri, Herkesin kabul ettiği her zaman doğru olmayabilir. Hele ki etrafınızdaki herkesi bir kişi seçtiyse :) Belli ki havacılığa zaman ve para harcamaya karar vermişsiniz. Lütfen ama lütfen ileri de pişman olmamak adına mevcut danışmanlarınıza zıt görüşteki kişilerdende resmî olmasa da görüş alın. Böylelikle Oben Oğultarhan, onun pazarladığı technamlar gibi hatalara tekrar düşmeşsiniz. Uçak seçimi hususunda da Amerikayı yeniden keşfetmeyi bırakın , uçuş eğitimi verecekseniz başlangıç İçin bu işin kralı cessnadır. Technamları ileri ki aşamalarda kullanırsınız PIC’di vs. Havacılığı ER-AH, TAFA, TSK gibi kurumlardan daha iyi bildiğinize inanıyorsanız başka tabi. Havacılığa gönül veren herkese saygımız sonsuz. Emniyetli uçuşlar dileriz.
  • Pilotaj eğitimi için en iyi uçak cessna 172, bu iş için biçilmiş kaftan.
  • Bu Uçaklarla egltlm olmaz.cessna 1 numara.

Atılım Üniversitesi sivil havacılık sektörüyle ilgili yatırımlarını sürdürüyor.

Atılım Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Pilotaj Bölümü öğrencilerinin uçuş eğitimlerinde kullanılmak üzere alınan TECNAM P2010, Türkiye’ye gelen, 4 koltuklu Lycoming 215 HP motoru olan 3 kapılı ilk uçak olma özelliği taşıyor.Türkiye'deki temsilciliğini Eker Havacılık'ın yaptığı İtalyan üretici TECNAM'ın Capua Havalimanı'ndaki tesislerinden teslim alınan uçağa TC-ATL kuyruk tescili verildi.

Sahip olunan eğitim uçak sayısının 2020 yılına kadar kademeli olarak 3 TECNAM P-2008 JC, 3 TECNAM P-2010 ve 1 TECNAM P-2006 Çift motorlu olmak üzere toplamda 7’ye ulaşması planlanıyor.

Atılım Üniversitesi, havacılık sektörünün ihtiyaç duyduğu niteliklere sahip, Avrupa Sivil Havacılık Otoritesi (EASA) ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün (SHGM) regülasyonlarına uygun pilotlar yetiştirmeyi hedefliyor.

Atılım Üniversitesi yeni uçağını getiriyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

BiBilen ~ 5 yıl önce
Şimdiden olumsuz yorumlara gerek yok. Atılımın hocaları getirecekti. Tabikide onlar kullanacaklarına göre en büyük bilgi kaynağı onlar olcaklardır. Ona danışılıp öğrenilir. Ama Tecnam 2008'in eğitimde kullanılmasıyla ilgili izlenimler iyi değil. Bakalım bu nasıl.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
P200 ~ 5 yıl önce
C172 yi beğenen arkadaşların fikirlerine saygıyla karşılıyorum. Acaba Türkiyeye ilk defa gelen 4 koltuklu 215BG lik bu uçakla hiç uçmadığınız belli oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C172 Fena değildi ~ 5 yıl önce
Ancak günümüz teknolojisi ve ekonomisi eğitim uçağında sadece tecnam 2010 göstermektedir. C172 de artık müzedeki yerini almalıdır. Bütün Avrupa'nın ve Amerikanın bir kısmının tercihini tecnam a çevirmesi boş değil. Atılım üni. Bu son derece akilli ve gerekli kararını tebrik ederim, tek kelime ile şahane bir uçak. Tecnam ile hiç uçmamış, 2010 modelini hiç görmemiş bebelerin yazdıkları yorumlar ise fanatik futbol taraftarlarının berber muhabbeti ötesine geçmez. Bilgisi tecrübesi olmadan fikir sahibi olmak CAHİLCE. Çok kısa sürede gökyüzünde sayısı hızla artacak bu uçağın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aciklayin ~ 5 yıl önce
bu ucaklarla egitim neden olmuyor arkadaslar bi aciklik getirin . merakimdan soruyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atılım ~ 5 yıl önce
Atılım havacılıkta zirveye oynuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atil ~ 5 yıl önce
Ahahahahhahaha
AbdülrezzaK ~ 5 yıl önce
Senin müdür olduğun okuldan hayır mı gelir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Az sonra ~ 5 yıl önce
Şimdi reklamlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bi’garip aviator ~ 5 yıl önce
Sevgili Atılım Üni. Yetkilileri, Herkesin kabul ettiği her zaman doğru olmayabilir. Hele ki etrafınızdaki herkesi bir kişi seçtiyse :) Belli ki havacılığa zaman ve para harcamaya karar vermişsiniz. Lütfen ama lütfen ileri de pişman olmamak adına mevcut danışmanlarınıza zıt görüşteki kişilerdende resmî olmasa da görüş alın. Böylelikle Oben Oğultarhan, onun pazarladığı technamlar gibi hatalara tekrar düşmeşsiniz. Uçak seçimi hususunda da Amerikayı yeniden keşfetmeyi bırakın , uçuş eğitimi verecekseniz başlangıç İçin bu işin kralı cessnadır. Technamları ileri ki aşamalarda kullanırsınız PIC’di vs. Havacılığı ER-AH, TAFA, TSK gibi kurumlardan daha iyi bildiğinize inanıyorsanız başka tabi. Havacılığa gönül veren herkese saygımız sonsuz. Emniyetli uçuşlar dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
172 ~ 5 yıl önce
Pilotaj eğitimi için en iyi uçak cessna 172, bu iş için biçilmiş kaftan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no subject ~ 5 yıl önce
Ucucu olmayan Mr.Sweethoney’den en fazla bu icraat beklenirdi zaten. Insaat islerinden sonra firin islerine de soktunuz sendikayi, tebrikler. p.s: o simit alan abiler de “aman agzimizin tadi kacmasin riza bey, yeni TIS imzalanana kadar gecen surenin farki yatmayacakmis, 5-10 lira yuzunden tukurdugumuzu yalayip, Hava-Is’e donelim” diyen kaypaklar.
34 ~ 5 yıl önce
Başkasınınkini görmeden kendini dev sanırsın, kaç defa bunla uçtun ki biliyorsun? Gel bir kez dene belki utanırsın yorumundan.
YazIk ~ 5 yıl önce
Bu Uçaklarla egltlm olmaz.cessna 1 numara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
34 ~ 5 yıl önce
Easa salak, FAA salak bir tek sen akıllısın. T

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000