19 Nisan 2019, Cuma 09:08:58

Atatürk Havalimanı'nın taşınması otelleri etkiledi!

Atatürk Havalimanı'nın tamamen uçuşlara kapatılmasının ardından, bölgede bulunan otellerin zora girdiği belirtiliyor.
  • Fiyatları indirdik?önceden millete yüksek fiyattan veriyordunuz yani?isabet olmuş.
  • Bizim insanımız ruh hastası olmuş. Kindar olmuş. 70 euro ya zorlamı kaldı? Serbest ticaret bu. adam Bi dünya yatırım yapmış gel bedavamı kal diyecek. Devlet büyüklerine söverler avantacı diye hakaret ederler. Siz nesiniz?
  • Otel overbook iken , müşteri seçip , vatandaşa artist tavırlarla yaklaşıyorsanız ,şimdi susup oturacaksınız aşağı.
  • Atakoy ve Floryada ev fiyatlari yakinda dusmeye baslar. THY 20 0000 yakin personeli ve 5000 yakin pilotun Atakoy ve Florida dan gitmesi fiyatlari dusurur .
  • Arayıp yer var mı diye sorduğunuzda "var efendim kaç gece?" diyorlardı, sonra "THY personeliyim indirimli ücret nedir" dediğinzide "efendim yalnız THY personeli için odamız maalesef kalmadı, indirimli odalar sınırlı sayıda" diyorlardı...
  • Bir Araştırılsın Bakalım Hangi Bakanın, Hangi Milletvekilinin Akrabasının Üzerine Oralar. Kimler Rant Elde Etmiş Bugüne Kadar. Ayrıca Merak Etmeyin Yeni Havalimanının Yeri Belli Olmadan Oralarda da Arazilere Konmuştur Aynı Şahıslar. 22 Bin Lira Maaşla Geçinemezler Ama Milletin Asgari Ücreti Üzerinden Simit Hesabı Yaparlar. Ahirette Bu Kadar İnsanın Ahını Nasıl Ödeyeceksiniz. Allah Sizi Af-fet-me-sin İnşaAllah (.)
  • Shell de ki pompacı abi işler %70 azaldı diyor. Allah yardımcıları olsun.
  • Maalesef bu ülkede ben daha fazla kazanayımdan ziyade hep o fahiş kazanıyordu zihniyeti ne kadar yaygın. İnsanların işleri bozulunca sevinmek ve laf sokmaya çalışmak ana işleri olmuş bazılarının. Sanki kendileri otel açacaktı da bu otel sahipleri engel olmuş gibi yok fahiş fiyattı yok oh olsun vb cümleler dolu yorumlar. Biri de bir gün çıkıp senin de yaptığın işe göre aldığın maaş fahiş derse ne diyecekler???
  • Geçen gün geçtim AHL çıkışındaki Shell istasyonu da bomboştu eskiden sıra beklerdik pompaya yanaşabilmek için.
  • Eski tatlı günler bitti artık, her otel bundan sonra hakettiğini kazanacak.

Atatürk Havalimanı'nın İstanbul Havalimanı'na taşınması bölgedeki otelleri zora soktu. Sözcü gazetesinden Derin Gökçe'nin haberine göre, 'büyük göç' olarak adlandırılan taşınmayla birlikte Bakırköy, Florya ve Bahçelievler’deki otellerin doluluklarında fiyatlarında büyük düşüşler yaşandı.

“YÜZDE 70 ORANINDA AZALMA OLDU”

Havalimanının taşınmasından dolayı işlerinin düştüğünü söyleyen Bahçelievler’deki bir otelin Genel Müdürü Umut Gönülcan, ''Havalimanının gidişinden dolayı işlerimizde bir azalma oldu. Bu oranı yüzde 70 olarak düşünebiliriz. Buraya yakın fuar merkezi olduğundan oraya gelen misafirleri ağırlamaya çalışıyoruz. Bu durum da Haziran ayına kadar sürecek. Ondan sonra ne olur bilmiyorum.” dedi.

ODA FİYATLARINI İNDİRDİK

Havalimanının taşınmasına üzüldüğünü dile getiren başka bir otelin yetkilisi Koray Amaç ise, “Ortalama yüzde 50 oranında bir azalma oldu. Şu an bir aksiyon planı alamadık. İlerleyen zamanlarda ne olacağını hep birlikte göreceğiz. Otel olarak misafir çekmek için fiyatları düşürdük. Eskiden 350 liraya sattığımız oda fiyatını şu an 230 TL’ye indirdik. Burada faaliyet gösteren taksicilerden, istasyon sahiplerine hepsi bizim yaşadığımız durumu yaşıyor.” ifadelerini kullandı.

ONLİNE SATIŞLAR AZALDI

Bakırköy’de bulunan bir otelin ismini vermek istemeyen yetkilisi ise bölgeye yakın fuar alanları olduğundan dolayı taşınma sürecinden çok fazla etkilenmediğini belirtti. Florya yer alan bir diğer otelin yetkilisi ise havalimanının taşınmasından sonra online satış rezervasyonlarının iptal olduğunu söylüyor.

 

Atatürk Havalimanı'nın taşınması otelleri etkiledi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Fiyat ~ 5 yıl önce
Fiyatları indirdik?önceden millete yüksek fiyattan veriyordunuz yani?isabet olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhsuzlar ~ 5 yıl önce
Bizim insanımız ruh hastası olmuş. Kindar olmuş. 70 euro ya zorlamı kaldı? Serbest ticaret bu. adam Bi dünya yatırım yapmış gel bedavamı kal diyecek. Devlet büyüklerine söverler avantacı diye hakaret ederler. Siz nesiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Since1905 ~ 5 yıl önce
Kesin Otelde Hissen Var Senin. Nokta (.)
Çok güzel olmuş ~ 5 yıl önce
Otel overbook iken , müşteri seçip , vatandaşa artist tavırlarla yaklaşıyorsanız ,şimdi susup oturacaksınız aşağı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atakoy ~ 5 yıl önce
Atakoy ve Floryada ev fiyatlari yakinda dusmeye baslar. THY 20 0000 yakin personeli ve 5000 yakin pilotun Atakoy ve Florida dan gitmesi fiyatlari dusurur .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevindim ~ 5 yıl önce
Arayıp yer var mı diye sorduğunuzda "var efendim kaç gece?" diyorlardı, sonra "THY personeliyim indirimli ücret nedir" dediğinzide "efendim yalnız THY personeli için odamız maalesef kalmadı, indirimli odalar sınırlı sayıda" diyorlardı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY personeli ~ 5 yıl önce
%50 indrim
Since1905 ~ 5 yıl önce
Bir Araştırılsın Bakalım Hangi Bakanın, Hangi Milletvekilinin Akrabasının Üzerine Oralar. Kimler Rant Elde Etmiş Bugüne Kadar. Ayrıca Merak Etmeyin Yeni Havalimanının Yeri Belli Olmadan Oralarda da Arazilere Konmuştur Aynı Şahıslar. 22 Bin Lira Maaşla Geçinemezler Ama Milletin Asgari Ücreti Üzerinden Simit Hesabı Yaparlar. Ahirette Bu Kadar İnsanın Ahını Nasıl Ödeyeceksiniz. Allah Sizi Af-fet-me-sin İnşaAllah (.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amine ~ 5 yıl önce
Shell de ki pompacı abi işler %70 azaldı diyor. Allah yardımcıları olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıskançlık ~ 5 yıl önce
Maalesef bu ülkede ben daha fazla kazanayımdan ziyade hep o fahiş kazanıyordu zihniyeti ne kadar yaygın. İnsanların işleri bozulunca sevinmek ve laf sokmaya çalışmak ana işleri olmuş bazılarının. Sanki kendileri otel açacaktı da bu otel sahipleri engel olmuş gibi yok fahiş fiyattı yok oh olsun vb cümleler dolu yorumlar. Biri de bir gün çıkıp senin de yaptığın işe göre aldığın maaş fahiş derse ne diyecekler???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabri ~ 5 yıl önce
Geçen gün geçtim AHL çıkışındaki Shell istasyonu da bomboştu eskiden sıra beklerdik pompaya yanaşabilmek için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hak ~ 5 yıl önce
Eski tatlı günler bitti artık, her otel bundan sonra hakettiğini kazanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hak ~ 5 yıl önce
buna ynei havalimanındaki hotel dahil mi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000