05 Haziran 2022, Pazar 12:42:01

Atatürk Havalimanı'nı yıkan şirket THY'nin ev sahibi çıktı!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin yapım işini üstlenen Yapı&Yapı şirketinin Türk Hava Yolları'nın ev sahibi olduğu ortaya çıktı.
  • Ülkeyi yönetenler,onların yandaşları,adamları iyi ki dini bütün,sofu,softa,haramı helali bilen,Allah'tan korkan,alınları secdeye değenler ya aksi olsaymış neler olurmuş Allah bilir!!!
  • Yapı&Yapı'nın 1 numara ile bağlantısı var çok eskilere dayanan hatta hapishane yıllarına kadar.Hiç bir şey tesadüf değil.
  • Kira miktarı?
  • Ye, yedir, yaşat. Yandaşlık bilinci tavan.
  • Bedelini 2023 de çok ağır ödeyecekler
  • Yatacak yeri yok bu siyasi gelip gidenlerin...
  • bunun başındaki adam kokodan içeri girmişti unutmayın herşey danışıklı dövüş :) ilkerin kabul etmesine şaşırmadım.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nin yapım işini üstlenen Yapı&Yapı şirketinin Türk Hava Yolları’nın ev sahibi olduğu ortaya çıktı.

Pandemi döneminde tamamlanan dev iş merkezi THY Genel Merkezi’ne oldukça uzak olmasına rağmen kiralanarak adeta Yapı&Yapı şirketinin imdadına yetişildi. Yapı&Yapı şirketi tarafından inşa edilen 28 bin metrekarelik Libadiye İş Merkezi pandeminin başladığı ilk aylarda tamamlandı. Krizin en yoğun hissedildiği dönemde inşası bitirilen iş merkezinin atıl kalamaması için kara kara düşünen Yapı&Yapı’nın başına adeta talih kuşu kondu. Bilişim şirketini ayrı bir şirket olarak yapılandıran Türk Hava Yolları, Yapı&Yapı tarafından inşa edilen Libadiye İş Merkezi’ni kiraladı.

İLKER AYCI DÖNEMİNDE KİRALANDI

Dönemin THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı tarafından onaylanan kira anlaşması sonrası bina içerisine ciddi miktarlarda harcama yapıldı. 2020 yılının sonunda ise THY Teknoloji firması binaya taşındı. Çalışanlar için oldukça zor bir konumda olan metro, metrobüs güzergahından uzak bir lokasyondaki Libadiye İş Merkezi’nin tercih edilmesi de personeli hoşnutsuz etti.

Öte yandan THY Teknoloji Libadiye Yerleşkesi’nin resmi açılış töreni ise geçtiğimiz ay THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat’ın da katıldığı organizasyonla gerçekleştirilmişti.

©AirportHaber.com



Atatürk Havalimanı'nı yıkan şirket THY'nin ev sahibi çıktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Alayı haramzade ~ 2 yıl önce
Ülkeyi yönetenler,onların yandaşları,adamları iyi ki dini bütün,sofu,softa,haramı helali bilen,Allah'tan korkan,alınları secdeye değenler ya aksi olsaymış neler olurmuş Allah bilir!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXX ~ 2 yıl önce
Yapı&Yapı'nın 1 numara ile bağlantısı var çok eskilere dayanan hatta hapishane yıllarına kadar.Hiç bir şey tesadüf değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stw ~ 2 yıl önce
Erdogandan önce hapse girip ortamı ayarlayıp erdoganla beraber cıktı çok çakal birisi kendisi
Emekçi ~ 2 yıl önce
Kira miktarı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Noname ~ 2 yıl önce
Milyon üstü, bir de içerisi için harcanan para acaba kaç milyon tl? Sahi teknolojide başkanlık sayısı azaltılıp tasarrufa gidiliyordu o ne oldu?
İlginc ~ 2 yıl önce
Sadece kira mı? Peki orayı düzeltmek için acaba kaç milyon harcandı? Yada zaten haftada 2 gün gelirken böyle bir bina kiralanmasına gerek var mı?
Maşallah ~ 2 yıl önce
Ye, yedir, yaşat. Yandaşlık bilinci tavan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bedel ~ 2 yıl önce
Bedelini 2023 de çok ağır ödeyecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K. Kerim ~ 2 yıl önce
Hadi oradan millete yeşil alan kalacak hemde aklın almayacağı kadar hem dersiniz yeşil alan yok diye yapanda karşı çıkarsınız sizin sorununuz ne yapılınca ilk sizler gidersiniz ama
Çalışan ~ 2 yıl önce
Yatacak yeri yok bu siyasi gelip gidenlerin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K. Kerim ~ 2 yıl önce
Neden yok yatacak yeri adamlar millet gezip dolaşsın piknik yapsın diye yesil alana çeviriyor başkası olsa komple bina yapar yer neyinden rahatsızsınız zorunuza giden şey ne iş yapana oy vereceksin seni keriz yerine koyana değil
K.Kerim CEVAP ~ 2 yıl önce
Elinde 2 yıl önce çalışan uluslararası bir havalimanı var 20 milyonluk İstanbul'da onu 3.havalimanı olarak yedekte tutsan da yeşil alan için başka yerler üretsen olmazmıydı mesela biz olayın orasındayız.Milli servet diye bir şey var eskiyen değil 2 yıl öncesine kadar çalışan bir havalimanından bahsediyoruz.Kırılması bile senin vergilerinle oluyor tabii.Ayrıca olaylara gayet normalmiş gibi yaklaşman partizancılığında daniskası K.Kerim ✈
K.Kerim kardeş ~ 2 yıl önce
Kardeş, biz koyun olmayanlar yeşil alandan otlaktan önce başka şeylere de ihtiyaç duyuyoruz. Dolar olmuş 16.5 lira, çimen yemek herhalde sizin planınız.
amerikan traşlı fo ~ 2 yıl önce
bunun başındaki adam kokodan içeri girmişti unutmayın herşey danışıklı dövüş :) ilkerin kabul etmesine şaşırmadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000