14 Aralık 2017, Perşembe 17:50:48

Atatürk Havalimanı'ndan kalktı Sabiha Gökçen'e divert etti

Iraklı charter havayolu şirketi Al Naser Wings Havayolları'na ait İstanbul-Bağdat seferini yapan uçağı Sabiha Gökçen Havalimanı'na divert etti.
  • Nereden Geliyor ? Mars'tan mı ?
  • Uçağın kaptan pilotu olarak ben Iraklı yobaz oldugum icin sahte diploma ile pilotluk yaptim o yuzden korkarak ucagi geri dondure dondure indirdim.Havalimanında sorgu yapildi ve sahte lisansımı nereden aldıgımı sordular bende dedim ki van minutçu akıl verdi :)
  • Bu uçak ikibuçuk saat havada kalabiliyorsa bağdata niye uçmadı?? Zaten istanbul bağdat o kadar sürüyor. Bilen biri bi aydınlatsın ...
  • metrobüse alternatif çözüm

Iraklı charter havayolu şirketi Al Naser Wings Havayolları'na ait uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na divert etti.

NR167 sefer sayısı ile İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapan Al Naser Wings Havayolları'na ait Airbus A320 tipi uçak, havalandıktan kısa bir süre sonra holding yapmaya başladı.

İstanbul üzerinde yaklaşık 2 buçuk saat tur atan uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı.

Atatürk Havalimanı'ndan kalktı Sabiha Gökçen'e divert etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Ayrıntı ? ~ 6 yıl önce
Nereden Geliyor ? Mars'tan mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptandan ~ 6 yıl önce
Uçağın kaptan pilotu olarak ben Iraklı yobaz oldugum icin sahte diploma ile pilotluk yaptim o yuzden korkarak ucagi geri dondure dondure indirdim.Havalimanında sorgu yapildi ve sahte lisansımı nereden aldıgımı sordular bende dedim ki van minutçu akıl verdi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yetkili ~ 6 yıl önce
Uçakın pilotu yunan bu 1 uçak sliding window çatlama sebebi ile geri döndü bu 2 firma Irak ama uçaklar Romanya yani avrupa kuyruklu bu 3 ve ne zaman atıp tutmak çanur atmak bu kadar basit oldu bu ülkede ?
isim ~ 6 yıl önce
berbaaat
Merak ediyorum ~ 6 yıl önce
Bu uçak ikibuçuk saat havada kalabiliyorsa bağdata niye uçmadı?? Zaten istanbul bağdat o kadar sürüyor. Bilen biri bi aydınlatsın ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantıklı ~ 6 yıl önce
Geçen aynısı THY'de bi çocuk hastalandı diye olmuştu Kanada uçağı mıydı neydi sanki 4-5 saat havada yakıt yaktı. sonra iniş gerçekleştirmişti o a330 model uçağının yakıt boşaltma sistemi yok diye. muhtemelen bu uçakta da yakıt boşaltma sistemi yok. ama kaba bi hesapla pilot ne kadar havada kalıp yakıtı yakacağıyla normal uçuş süresinin ne kadar olduğunu görmüş, ona göre hareket etmiştir. belki dakikaların önemli olduğu bi durum yaşandı belki de başka bir şey... kim bilir. ayrıntı geliyor işte ya amaan.
Yetkili ~ 6 yıl önce
uçak bağdata uçamadı çünkü bakım merkezi olarak sabiha gökçendeki Mytechnic ile anlaşması var ve camını ancak orada en hızlı şekilde değiştirebilirdi , böylece arızayı 3 saatte gidererek yoluna devam etti
ss ~ 6 yıl önce
metrobüse alternatif çözüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000