13 Mart 2019, Çarşamba 12:08:27

Atatürk Havalimanı'nda taşınma hazırlıkları

6 Nisan’da yapılacak son uçuşun ardından kapanacak Atatürk Havalimanı’nda hazırlıklar başladı.
  • O çitler aralık ayından beri peyder pey monte ediliyo. İhaleyi dhmi den ekimde alan firma parasını alabilmek için çitleri döşüyo bu AHL kapanıyo anlamına gelmez. Taşınma ekimi bulur.
  • bir alman olarak hasetimden kıskanıyorum. kafes tel ile çevirip beni engellediniz. bir kez daha kıskandım sizin çözümünüzü. siz türkler çok ilerisiniz.
  • şu yoklukta bu kadar yatırım,trnin en büyük ve para basan koca havaalanı çöp oldu gitti. nisamda yeni havaalanındaki karmaşayı keşmekeşi çileyi görememek için kör olmak lazım,yaşayıp göreceiz
  • arkadaşlar dünyada eli benzeri olmayan bir taşınma görüceğiz organize edenler bakalım ellerine bulaşdırdıklarında ne olucak böyle taşınma olmaz kademeli geçiş en doğrusu
  • sen dışardan gelecek yagmayı degıl ıcerden olabileceklere onlem al. kim yagma yapıcak florya halkı mı ?

6 Nisan’da yapılacak son uçuşun ardından kapanacak Atatürk Havalimanı’nda hazırlıklar başladı. Büyük taşınma sonrası güvenlik zafiyeti yaşanmaması için Atatürk Havalimanı çevresinin telle çevrildiği görüldü.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Atatürk Havalimanı'nın İstanbul Havalimanı'na taşınması ardından yaşanabilecek güvenlik zafiyetine karşı önlemlerini arttırdı. Taşınma işleminin başlaması ve bitmesinin ardından, güvenlik zafiyeti yaşanmaması için, Atatürk Havalimanı’nın bazı bölgelerine demir teller çekilmeye başladı.

Taşınmanın ardından güvenlik görevlilerinin yeterli olamayacağı noktalara demir tel ve kapılar yapılacak. Giriş çıkışlar buralardan kontrollü bir şekilde yapılacak. Devlet Hava Meydanları İşletmesi taşınmanın ardından her hangi bir hırsızlık olayı veya yağmalama olaylarına karşı tüm önlemleri aldı. 







Atatürk Havalimanı'nda taşınma hazırlıkları

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Ekime ~ 5 yıl önce
O çitler aralık ayından beri peyder pey monte ediliyo. İhaleyi dhmi den ekimde alan firma parasını alabilmek için çitleri döşüyo bu AHL kapanıyo anlamına gelmez. Taşınma ekimi bulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alman ~ 5 yıl önce
bir alman olarak hasetimden kıskanıyorum. kafes tel ile çevirip beni engellediniz. bir kez daha kıskandım sizin çözümünüzü. siz türkler çok ilerisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
israf ~ 5 yıl önce
şu yoklukta bu kadar yatırım,trnin en büyük ve para basan koca havaalanı çöp oldu gitti. nisamda yeni havaalanındaki karmaşayı keşmekeşi çileyi görememek için kör olmak lazım,yaşayıp göreceiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taşınma işi bir hayal ~ 5 yıl önce
arkadaşlar dünyada eli benzeri olmayan bir taşınma görüceğiz organize edenler bakalım ellerine bulaşdırdıklarında ne olucak böyle taşınma olmaz kademeli geçiş en doğrusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayri ~ 5 yıl önce
sen dışardan gelecek yagmayı degıl ıcerden olabileceklere onlem al. kim yagma yapıcak florya halkı mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000