04 Kasım 2018, Pazar 13:14:25

Atatürk Havalimanı'nda personel servisi kaza yaptı!

Türk Hava Yolları'na yer hizmetleri veren Turkish Ground Services (TGS) aracı ile Airpak'a ait personel servisi Atatürk Havalimanı apronunda kaza yaptı. Olay yerine ambulans sevk edildi.
  • Evet pistlere haber salın doğruyu söyleyecek insanları zamlarla ikramiyelerle kandırmayacak gerçek feyspuğ kahramanı koko kemal yakında yayında
  • Uçan bazı nesneler var havaalanı bölgesinde, Unidentified; tanımlanamamış ve amaçları ne anlaşılamamış. Kafana göre uçarsan böyle olur.
  • Geçmiş olsun zor durum çalışmaya giden insanlarız hepimiz kimse oraya kelle koltukta gitmeyi istemez istemiyordur da.. Kazaya karışan şöförlere yükleniyorsunuzda onlar bakalım hangi psikoloji ile o anda daldı veya gaza bastı.. Bu yorumlara bakıldığında herkez birimlerindeki sorumlulardan şeflerden mudurlerden şikayetci.. Merak etmeyin yalaka değilim bende şikayetçiyim. Birdiler iki oldular ikiydiler üç oldular oda yetmedi birde başlarına müdür getirdiler yine olmuyor yine olmuyor işler allaha emanet yürüyor rapor alırsın ya izinini değiştiriler yada izini iptal ederler konuşursun senden kötüsü yok oda yetmezmiş gibi birde ezmeye çalışırlar.. Yazık günah yıl başında işçiden kesilen ikramiye sayesinde prim alıyosun 7 yıl oldu hala bir şeyler değişmedi iyileştirme adına. Sosyal zamanın çok olur diyorlardı işe girerken görüşmede ama ben o sosyalliği bir türlü yaşamadım burada bayram seyran yok girişin belli çıkışın belirsiz yeri gelir izinliyken bile çağırırlar adam yok gel diye. Çok görmeyin o kaza yapan şöförlere suc onlarda değil yönetimde...
  • Personel servisi kaza yapmadı. TGS aracı ona çarptı. Konuyu çarpıtmayın.
  • TGS apronda olduğu sürece, TGS nin bu vurdumduymaz genel müdürlüğü olduğu sürece bu kazalar bitmeyecek. Neden bu kazalar sadece TGS de oluyor ? Uçak sayısından mı ? Hayır tabii ki. Havaş ve Çelebi yıllardır hizmet veriyor ama böyle kazalar yok çok şükür. Nedeni torpildir torpil. Balık baştan kokmuş bir kere.
  • Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah DHMİ dileyim araçlarda sabit hız limiti takılmasını dilerim şoför nekadar gaza basarsa bassın araç 25 hız sınırını geçmesin araçlara takılmasını içtenlikle dilerim ..saygılar .okuyanlara...
  • Yaralili arkadaslara oncelikle gecmis olsun opersyon denilen sef denilen kalitesiz insanlarin baskilari ve temizlikcileri basit gorup ezen kisilere ders verilip saygi ogretilmeli gecmis olsun allahatan acil sifalar diliyorum
  • Maalesef emniyet ve harekette yetersiz durumdayız. Yöneticiler çok ağır baskı yapıyor. Öncelik operasyon deniliyor. Ve kaza kaçınılmaz oluyor.
  • Adam ne yapsin, zaman basinci.
  • Yeni havalimaninda bu kadar hizli gidinde goruruz bakalim.tum araclara hiz sensoru takilacak.hiz yapan araca direk ceza gonderilecek.maasiniz iga ya birakirsiniz.

Türk Hava Yolları'na yer hizmetleri veren Turkish Ground Services (TGS) aracı ile Airpak'a ait personel servisi Atatürk Havalimanı apronunda kaza yaptı. Olay yerine ambulans sevk edildi.

Atatürk Havalimanı'nda görevli Airpak temizlik personellerini taşıyan servis aracı kaza yaptı. 

Kazada yaralanan personellere müdahale etmek için ambulans olay yerine gelirken araç içerisinde sıkışanlar olduğu ve ARFF ekiplerinin de bölgeye sevk edildiği öğrenildi. Kazada 9 kişinin yaralandığı belirtildi.

Araç kazasının Atatürk Havalimanı'nda bulunan N bölgesi yakınlarında meydana geldiği bilgisine ulaşıldı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; kazanın Türk Hava Yolları'nın alt yüklenicilerinden olan Airpak'a ait aracın TGS'ye ait traktöre çarpması sonucu yaşandığı iddia edildi.

©AirportHaber.com












Atatürk Havalimanı'nda personel servisi kaza yaptı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (69)

Koko kemal ~ 5 yıl önce
Evet pistlere haber salın doğruyu söyleyecek insanları zamlarla ikramiyelerle kandırmayacak gerçek feyspuğ kahramanı koko kemal yakında yayında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UFO ~ 5 yıl önce
Uçan bazı nesneler var havaalanı bölgesinde, Unidentified; tanımlanamamış ve amaçları ne anlaşılamamış. Kafana göre uçarsan böyle olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asr ~ 5 yıl önce
Geçmiş olsun zor durum çalışmaya giden insanlarız hepimiz kimse oraya kelle koltukta gitmeyi istemez istemiyordur da.. Kazaya karışan şöförlere yükleniyorsunuzda onlar bakalım hangi psikoloji ile o anda daldı veya gaza bastı.. Bu yorumlara bakıldığında herkez birimlerindeki sorumlulardan şeflerden mudurlerden şikayetci.. Merak etmeyin yalaka değilim bende şikayetçiyim. Birdiler iki oldular ikiydiler üç oldular oda yetmedi birde başlarına müdür getirdiler yine olmuyor yine olmuyor işler allaha emanet yürüyor rapor alırsın ya izinini değiştiriler yada izini iptal ederler konuşursun senden kötüsü yok oda yetmezmiş gibi birde ezmeye çalışırlar.. Yazık günah yıl başında işçiden kesilen ikramiye sayesinde prim alıyosun 7 yıl oldu hala bir şeyler değişmedi iyileştirme adına. Sosyal zamanın çok olur diyorlardı işe girerken görüşmede ama ben o sosyalliği bir türlü yaşamadım burada bayram seyran yok girişin belli çıkışın belirsiz yeri gelir izinliyken bile çağırırlar adam yok gel diye. Çok görmeyin o kaza yapan şöförlere suc onlarda değil yönetimde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal ~ 5 yıl önce
Önüne gelen herkesi torpil ve hemşehricilik ayağıyla heryere doldurup şef, müdür vs yaparlarsa, yedikleri haltları ne de olsa bizden diye görmezden gelirlerse herşey olur.
Kaza ~ 5 yıl önce
Personel servisi kaza yapmadı. TGS aracı ona çarptı. Konuyu çarpıtmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olay ~ 5 yıl önce
TGS apronda olduğu sürece, TGS nin bu vurdumduymaz genel müdürlüğü olduğu sürece bu kazalar bitmeyecek. Neden bu kazalar sadece TGS de oluyor ? Uçak sayısından mı ? Hayır tabii ki. Havaş ve Çelebi yıllardır hizmet veriyor ama böyle kazalar yok çok şükür. Nedeni torpildir torpil. Balık baştan kokmuş bir kere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seçgin kaya ~ 5 yıl önce
Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah DHMİ dileyim araçlarda sabit hız limiti takılmasını dilerim şoför nekadar gaza basarsa bassın araç 25 hız sınırını geçmesin araçlara takılmasını içtenlikle dilerim ..saygılar .okuyanlara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat tuncay ~ 5 yıl önce
Yaralili arkadaslara oncelikle gecmis olsun opersyon denilen sef denilen kalitesiz insanlarin baskilari ve temizlikcileri basit gorup ezen kisilere ders verilip saygi ogretilmeli gecmis olsun allahatan acil sifalar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emniyet ve Hareket ~ 5 yıl önce
Maalesef emniyet ve harekette yetersiz durumdayız. Yöneticiler çok ağır baskı yapıyor. Öncelik operasyon deniliyor. Ve kaza kaçınılmaz oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 5 yıl önce
Adam ne yapsin, zaman basinci.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IGA da ~ 5 yıl önce
Yeni havalimaninda bu kadar hizli gidinde goruruz bakalim.tum araclara hiz sensoru takilacak.hiz yapan araca direk ceza gonderilecek.maasiniz iga ya birakirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baska türlü olmaz ~ 5 yıl önce
Seve seve uyulacak o zaman o kurallara.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000