08 Nisan 2018, Pazar 20:10:04

Atatürk Havalimanı'nda özel jet alev aldı!

Atatürk Havalimanı’nda kalkış yapmaya hazırlanan özel jetin beklenmedik bir şekilde lastiği patladı. Sürtünmenin etkisiyle tekerlerinden dumanlar çıkan uçağa itfaiye ekipleri müdahale etti.
  • Uçak uçar havada, kule bakar Autopilot olmazda pilot yanar Arff hortumu sımsıkıca tutar Kerimcan arff e hayran hayran bakar
  • Canim neden özel ucakla gidersinki anlamam thy ile uc bebegim
  • Tanımam bilmem bi tane bile görmüşlüğüm yok yeminle bıktım tiksindim be ne arffymiş.!!!
  • Arffçiler havaalanının temel direğidir. Uçaksız, kulesiz, hava kontrolsüz havaalanı olur ama Arffsiz havaalanı olmaz. Onlar isimsiz yiğitlerdir, valeybolun kralı, ayrıca devamlı mangal yaparak eğitimlerini en üst seviyede tutarlar. Bu tip arıza uçaklar olay sonrası satılmalı ve toplanan bedel onu kurtaran Arffçilere dağıtılmalı ve ayrıca ilave prim verilerek bol pas bilet tevdi edilmelidir.
  • Arff'e ustun basarisindan dolayi alkis. Arff'in degerini kerimcana sorun. O ucagin icinde olmadan anlayamazsiniz.
  • Büyük talihsizlik o faggot un uçakta olmaması çok büyük talihsizlik olmuş...
  • Bu Uçak DHMİ ait olan ( Yani Devlet Uçağı ) VIP olarak Bakanları ve Devlet erkanını taşımasi gerkiyor ! Nasıl olurda Hava taksi işletmesi gibi kiralık olarak iş yapar.Havataksi işletmesi olarak Ruhsatı varmı ( sivil havacılık kurallarına tam tabimi )Lütfen bunlara bir açıklık getirisin bizde öğrenelim...
  • Geçmiş Olsun.Bu Uçak bildiğimiz kadarı ile DHMİ ( Uçuş Sistemleri Kontrol Uçağı ) Yani kendi uçaklarına müdahele etmişler haberleri yok.Çok enterasan !!!
  • Kerimcan Beyfendinin, TC-LAA numarali Devlet envanterindeki ucaginda ne isi oldugunu söyleyebilecek bir yetkili bulunur mu bu ülkede?
  • Yorumların bir çoğunda hemen saldırıya geçilmiş devlet uçağı değilmi? Kim verdi bu adamın hizmetine bilmem ne. Uçak devlet envanterinden çıkalı çok oldu arkadaşlar. Özel bir havacılık şirketi hem TC-LAA yı hem de TC-LAB yi satın aldı. Bir süredir de özel uçuş yapmaktadır.

Atatürk Havalimanı’nda kalkış yapmaya hazırlanan özel jetin beklenmedik bir şekilde lastiği patladı. Sürtünmenin etkisiyle tekerlerinden dumanlar çıkan uçağa itfaiye ekipleri müdahale etti. Özel uçağın içerisinde sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ın olduğu anlaşılırken Durmaz bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Edinilen bilgiye göre bugün saat 18.00 sıralarında Ercan Havalimanı’na gitmek üzere Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali apronundan hareket eden TC-LAA kuyruk tecilli Cessna 560 Citation V tipi uçak, taksi yolundan piste ilerlediği sırada yöneldi. Bu sırada uçağın pilotu sağ iniş takımlarındaki lastiklerden birinin patladığını fark etti.

Sürtünmenin etkisi dumanların çıkması üzerine DHMİ’nin itfaiye ekipleri olay yerine gelerek müdahale etti. Uçakta ünlü soysal medya fenomeni Kerimcan Durmaz olduğu anlaşıldı. Kerimcan Durmaz, Instagram hesabından yaşanan anları paylaştı. 
 

Atatürk Havalimanı'nda özel jet alev aldı!

Facebook Yorum

Yorumlar Tüm Yorumlar (96)

Arff ~ 5 yıl önce
Uçak uçar havada, kule bakar Autopilot olmazda pilot yanar Arff hortumu sımsıkıca tutar Kerimcan arff e hayran hayran bakar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogrucu ~ 5 yıl önce
Canim neden özel ucakla gidersinki anlamam thy ile uc bebegim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sierra ~ 5 yıl önce
Tanımam bilmem bi tane bile görmüşlüğüm yok yeminle bıktım tiksindim be ne arffymiş.!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF Melekleri ~ 5 yıl önce
Arffçiler havaalanının temel direğidir. Uçaksız, kulesiz, hava kontrolsüz havaalanı olur ama Arffsiz havaalanı olmaz. Onlar isimsiz yiğitlerdir, valeybolun kralı, ayrıca devamlı mangal yaparak eğitimlerini en üst seviyede tutarlar. Bu tip arıza uçaklar olay sonrası satılmalı ve toplanan bedel onu kurtaran Arffçilere dağıtılmalı ve ayrıca ilave prim verilerek bol pas bilet tevdi edilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 5 yıl önce
Arff'e ustun basarisindan dolayi alkis. Arff'in degerini kerimcana sorun. O ucagin icinde olmadan anlayamazsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Felix ~ 5 yıl önce
Büyük talihsizlik o faggot un uçakta olmaması çok büyük talihsizlik olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ 2 ~ 5 yıl önce
Bu Uçak DHMİ ait olan ( Yani Devlet Uçağı ) VIP olarak Bakanları ve Devlet erkanını taşımasi gerkiyor ! Nasıl olurda Hava taksi işletmesi gibi kiralık olarak iş yapar.Havataksi işletmesi olarak Ruhsatı varmı ( sivil havacılık kurallarına tam tabimi )Lütfen bunlara bir açıklık getirisin bizde öğrenelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC-LAA ~ 5 yıl önce
He hic birisi yok takside olamaz otubus de. Hatta basbakan halk kahramani yapmis bu faggot u ozel ucak vermis kullansin diye. Benzini de po sponsor olmus. Hatta uctugu icin gorev parasi veriyorlarmis bu lengere
DHMI 2 ~ 5 yıl önce
Sorular güzel de, bunları takan kimse var mı acaba DHMI de. Memleketin çivisi çıkmış kardeşim.
DHMİ ~ 5 yıl önce
Geçmiş Olsun.Bu Uçak bildiğimiz kadarı ile DHMİ ( Uçuş Sistemleri Kontrol Uçağı ) Yani kendi uçaklarına müdahele etmişler haberleri yok.Çok enterasan !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fenasi ~ 5 yıl önce
Kerimcan Beyfendinin, TC-LAA numarali Devlet envanterindeki ucaginda ne isi oldugunu söyleyebilecek bir yetkili bulunur mu bu ülkede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC-LAA ~ 5 yıl önce
Yorumların bir çoğunda hemen saldırıya geçilmiş devlet uçağı değilmi? Kim verdi bu adamın hizmetine bilmem ne. Uçak devlet envanterinden çıkalı çok oldu arkadaşlar. Özel bir havacılık şirketi hem TC-LAA yı hem de TC-LAB yi satın aldı. Bir süredir de özel uçuş yapmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000