30 Ocak 2017, Pazartesi 17:26:49

Atatürk Havalimanı'nda kaçak yolcu operasyonu

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Barselona seferini yapacak uçağına 10 Iraklı yolcuyu kaçak yollardan bindirmek isteyen yer hizmetleri şirketi çalışanı polis tarafından gözaltına alındı.
  • Arkadaşlar teksip dede yazıyor beraat herşeyi araştırılmış savcısı polisi mahkemesi yargılanmış arkadaş ve haberdeki gibide değildir olay ben arkadaşı tanıyorum ve işini iyi yapan bir vize personeliydi burada tgs nin sorgusuzca suçlu ilan edip işten çıkarması doğru değil tabiki tazminat ödeyecek tgs
  • Bunu yapan arkadaşa diyecek birşey bulamıyorum ama haberi ilk görüp okuduğumda aklımda ilk oluşan soru bu adam daha önce 3-5 kişi kaçırmışki 10 kişiyi kaçırmaya çalışmış.. uyu güzel insanlarım uyu...
  • tgs bunu yapanları tespit eder etmez iş akdine son verir ayrıca bunu yapanda kanı bozuktur ülkesine ihanet içerisindedir. Bizler üzerimizde taşıdığımız ünlüformanın farkındayız milli havayolumuzu kan kırmızı bayrağımızı en üstlere çıkartmak için çaba sarf ediyoruz. eksikliklerimizin farkındayız daha iyi olabiliriz bir çok arkadaşım yolcularımıza daha güler yüzlü olabilir mesela kabindeki arkadaşlar birbirimize buralardan ağıza alınmayacak laflar ediyoruz inanın iki kurumada yakışmıyor ortak platformlarda buluşup milli havayolumuzu dünyanın en iyi havayolu yapalım hepiniz sevgi ve sağlıcakla kalın ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE ONUN BAYRAĞINI YÜCELTSİN
  • hayvan gibi şeyediyonuz yaaa bi depik gorumm hepinizi deviririmmm
  • Halaa kabin saymadı mı diyosunuz ya. Kabin sayım zaten okey olacak. Adamların o ucaga biletleri var cunku. Vize yok.
  • TGS fiilen bitmiştir. Kıyafetlerden tutun, müdürüne kadar ne kadar sonradan akepe ilçe teşkilatlarından toplanan adam varsa hepsi orada. Adam şef, ATA'da tesbih çekiyor. Adam müdür, personeliyle sortie'de vişne-vodka yapiyor. Herkes yolunda ;) anlatabiliyor muyum?
  • Yav arkadaş geçen gün B kapısından sarhoş bir vatandaş arabasıyla içeri dalıyor kimse görmüyor.Vatandas apron da tur atıyor , Allah'tan pist e çıkmıyor.Bir yerde sızıp kalıyor ve tesadüfen aracı düzgün bırakmadığı için olayın farkına varılıyor.Daha ne anlatiyorsunuz.Guvenlik işi bu kadar.
  • Yeter artik torpilli almayin
  • NASIL OLABILIR. HAVA TARAFINA NASIL GECEBILIRLER?
  • sivil mi askeri kökenli mi ?

Atatürk Havalimanı’ndan Barselona’ya gitmek üzere hazırlanan THY uçağında ‘kaçak yolcu’ operasyonu düzenlendi.

Bir istihbaratı değerlendiren havalimanı polisi, 28 Ocak cumartesi günü mesaisi bitmesine rağmen gönüllü olarak işe devam etmek istediğini söyleyen U.S. isimli yer hizmetleri çalışanını 10 yolcuyu uçağa bindirmek isterken suçüstü yakaladı.

Atatürk Havalimanı Koruma Şube Müdürlüğü’ne götürülen U.S. gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu arada yer hizmetleri şirketi, uçağa kaçak yolcu bindirme girişimi sonrası önemli bir karar aldı. Bütün çalışanlara yapılan duyuru ile Afganistan, Irak, Pakistan, Nijerya, Cezayir, Kongo, Çad, Sudan ve Etiyopya gibi ülkelerden gelen uçakların körük ve açık park pozisyonunda olduklarında sayım yapılması konusunda uyarıldı.

©AirportHaber ÖZEL

İHTARNAME

Haberde adı geçen U.S.'nin avukatı Cansın Yönet, AirportHaber'e gönderdiği açıklamada müvekkilinin beraat ettiğini bildirmiştir.

U.S. Bakırköy 6. Asliye Ceza Mahkemesi'nin 08/11/2017 tarih, 2017/352 esas, 2017/656 karar sayılı kararı ile beraat etmiştir.

Atatürk Havalimanı'nda kaçak yolcu operasyonu

Yorumlar Tüm Yorumlar (75)

adalet ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar teksip dede yazıyor beraat herşeyi araştırılmış savcısı polisi mahkemesi yargılanmış arkadaş ve haberdeki gibide değildir olay ben arkadaşı tanıyorum ve işini iyi yapan bir vize personeliydi burada tgs nin sorgusuzca suçlu ilan edip işten çıkarması doğru değil tabiki tazminat ödeyecek tgs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adil! ~ 7 yıl önce
Bunu yapan arkadaşa diyecek birşey bulamıyorum ama haberi ilk görüp okuduğumda aklımda ilk oluşan soru bu adam daha önce 3-5 kişi kaçırmışki 10 kişiyi kaçırmaya çalışmış.. uyu güzel insanlarım uyu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kara bela hüsnü ~ 7 yıl önce
tgs bunu yapanları tespit eder etmez iş akdine son verir ayrıca bunu yapanda kanı bozuktur ülkesine ihanet içerisindedir. Bizler üzerimizde taşıdığımız ünlüformanın farkındayız milli havayolumuzu kan kırmızı bayrağımızı en üstlere çıkartmak için çaba sarf ediyoruz. eksikliklerimizin farkındayız daha iyi olabiliriz bir çok arkadaşım yolcularımıza daha güler yüzlü olabilir mesela kabindeki arkadaşlar birbirimize buralardan ağıza alınmayacak laflar ediyoruz inanın iki kurumada yakışmıyor ortak platformlarda buluşup milli havayolumuzu dünyanın en iyi havayolu yapalım hepiniz sevgi ve sağlıcakla kalın ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE ONUN BAYRAĞINI YÜCELTSİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ula hüsnü ~ 7 yıl önce
ağzın iyi laf yapıyor ama icraata gelince boş. sen şeflerinden müdürlerinden iyi öğrenmişsin nasıl laf kalabalığı yapıldığını. münibe anlat bunları ihanet içinde olanlar şeflerin ve müdürlerin. hüseyin avni gibi fetöcüyü çıkarmaları lazım.
rüştüüü rüştüüü rüştüüü ~ 7 yıl önce
hayvan gibi şeyediyonuz yaaa bi depik gorumm hepinizi deviririmmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zx ~ 7 yıl önce
Halaa kabin saymadı mı diyosunuz ya. Kabin sayım zaten okey olacak. Adamların o ucaga biletleri var cunku. Vize yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ganyotcu ~ 7 yıl önce
TGS fiilen bitmiştir. Kıyafetlerden tutun, müdürüne kadar ne kadar sonradan akepe ilçe teşkilatlarından toplanan adam varsa hepsi orada. Adam şef, ATA'da tesbih çekiyor. Adam müdür, personeliyle sortie'de vişne-vodka yapiyor. Herkes yolunda ;) anlatabiliyor muyum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adanalı ~ 7 yıl önce
Yav arkadaş geçen gün B kapısından sarhoş bir vatandaş arabasıyla içeri dalıyor kimse görmüyor.Vatandas apron da tur atıyor , Allah'tan pist e çıkmıyor.Bir yerde sızıp kalıyor ve tesadüfen aracı düzgün bırakmadığı için olayın farkına varılıyor.Daha ne anlatiyorsunuz.Guvenlik işi bu kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 7 yıl önce
Yeter artik torpilli almayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NASIL OLABILIR ~ 7 yıl önce
NASIL OLABILIR. HAVA TARAFINA NASIL GECEBILIRLER?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhtemelen ~ 7 yıl önce
Muhtemelen transitten geliyorlardı. Transit yolcular için bir pasaport vize kontrol noktasi yok. Tek kontrol tgs. Yada gzn. Gzn den çıkmaz böyle şeyler. Yani libya uçağından al yolcuyu hoooop barcelonaya. Bu kadar kolay.
Nasıl mi? ~ 7 yıl önce
Vizen olsun Ya da olmasın ister afgan ister rus ol bilet alırsın checkin yaparsın polis sadece senin ülkedeki gbt 'ne bakar.. kapıya gelince iş tgs de biter.vizen varsa uçarsin yoksa uçurmazlar.. bu kadar..
Bikini giy ~ 7 yıl önce
Sen cok biliyorsn seni müdür yapsınlar
tgs çalışanı ~ 7 yıl önce
sivil mi askeri kökenli mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000