17 Kasım 2017, Cuma 08:45:04

Atatürk Havalimanı'nda kaçak et operasyonu

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yurda kaçak yollarla et sokmak isteyen bir Özbek vatandaşı, 10 kilogram etle yakalandı.
  • Birakin insanlar et yesin. Ozbeknn bi iki turk arkadasi vardir belki nasiplenir. Gumruk memuru avantasini alir tabi etini yerde disardaki vatandas napsin.
  • Zemzem suyu da yasaklansın.. saçma sapan bir haber.
  • Öyle ete bülbüller öte. Millet Atatürk Havalimanında neler sokup zengin oluyor adam 10 kg et getirmiş Gümrük memuru kahraman eti getiren adam da hain ilan edilecek. Hey Allahım ya memleket ne hale geldi.
  • Sen nasıl olurda Türkiyeden kilosu 55 lira olan mezbahada yetiştirilmiş leş etten almazsın da kilosu 12 liralık yonca kokan kaçak eti yurda sokarsın? Sallandıracaksın 3-5 tanesini Taksim meydanında, bak bi daha et süt getiren oluyo mu?
  • 10 kilo et yakalamışlar, ne büyük başarı!... piyasa değeri 10 M $ olan kırmızı et yakalandı. Kötü ruhlu ve et yemeyi bırak nefes almaya hakkı olmayan Özbek kaçakçının kilosu 3 $ a aldığı 10 kilo kaçak eti türkiyede yasadışı yollardan yiyeceği öğrenildi
  • Oralarda etin kilosu 3-5 $ arası değişiyor, nasıl bizim gurbetçiler burdan Alamanyaya et süt ve bilimum hububat taşıyorsa, bu adamda memleketinden ucuza et getirmiş, ne var yani. Bu aralar baya işsiz millet galiba, eskiden uyuşturucu falan yakalarlardı, şimdi et süt yumurta falan yakalıyorlar...
  • Yiyecek maddesinin 1gram bile girmemesi lazim saglik acisindan,fakat bunun burda haber yapilmasi komik,10kg kokain yakalanmis gibi
  • Ooo masallaah. Bu gumruk memuruna devlet ustun hizmet madalyasi verilsin. Kahramanlik nisani takilsin.
  • 10 kg da olsa yakalanmalı. Yakalanmalı da Gümrük işi vergi işidir. Adam mağazada don alıp fatura kestiriyor, adam Bentley marka arabayı şirket aracı gösteriyor. Adam koca market açmış ( kasap , manav reyonuda dahil ) 80-90 bin lira vergi levhasına yazıyor. Sen 10 kilo et , 5 tane telefon kovala dur.
  • 500 lira kötü para değil.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yurda kaçak yollarla et sokmak isteyen bir Özbek vatandaşı, 10 kilogram etle yakalandı.

Türkiye’ye kaçak yollarla et sokmak isteyenlerin sayısının artması gümrük memurlarını da harekete geçirdi.

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'ten gelen bir yolcunun valizini X-ray cihazından geçiren İstanbul Atatürk Havalimanı Gümrük Müdürlüğü ekipleri, çayların arasına gizlenmiş 10 kilogram kırmızı et tespit etti.

İstanbul'da satılması planlanan çay ve hijyenik olmayan şartlarda taşınan etler imha edilecek.

Türkiye genelinde sınır kapılarında 2015 ile 2017'nin 10'uncu ayı itibarıyla 19 milyon 410 bin lira değerinde, 662 bin kilo kaçak et ele geçirildiği açıklandı.

Atatürk Havalimanı'nda kaçak et operasyonu

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Mahmud ~ 6 yıl önce
Birakin insanlar et yesin. Ozbeknn bi iki turk arkadasi vardir belki nasiplenir. Gumruk memuru avantasini alir tabi etini yerde disardaki vatandas napsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mert ~ 6 yıl önce
Zemzem suyu da yasaklansın.. saçma sapan bir haber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sirojiddin Fahriddin ~ 6 yıl önce
Öyle ete bülbüller öte. Millet Atatürk Havalimanında neler sokup zengin oluyor adam 10 kg et getirmiş Gümrük memuru kahraman eti getiren adam da hain ilan edilecek. Hey Allahım ya memleket ne hale geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pis kaçakçı ~ 6 yıl önce
Sen nasıl olurda Türkiyeden kilosu 55 lira olan mezbahada yetiştirilmiş leş etten almazsın da kilosu 12 liralık yonca kokan kaçak eti yurda sokarsın? Sallandıracaksın 3-5 tanesini Taksim meydanında, bak bi daha et süt getiren oluyo mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaçaklık Büroda Kaçmazzz ~ 6 yıl önce
10 kilo et yakalamışlar, ne büyük başarı!... piyasa değeri 10 M $ olan kırmızı et yakalandı. Kötü ruhlu ve et yemeyi bırak nefes almaya hakkı olmayan Özbek kaçakçının kilosu 3 $ a aldığı 10 kilo kaçak eti türkiyede yasadışı yollardan yiyeceği öğrenildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Et yiycek adamlar ~ 6 yıl önce
Oralarda etin kilosu 3-5 $ arası değişiyor, nasıl bizim gurbetçiler burdan Alamanyaya et süt ve bilimum hububat taşıyorsa, bu adamda memleketinden ucuza et getirmiş, ne var yani. Bu aralar baya işsiz millet galiba, eskiden uyuşturucu falan yakalarlardı, şimdi et süt yumurta falan yakalıyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cobretti ~ 6 yıl önce
Yiyecek maddesinin 1gram bile girmemesi lazim saglik acisindan,fakat bunun burda haber yapilmasi komik,10kg kokain yakalanmis gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BRRAAAVOOOOO ~ 6 yıl önce
Ooo masallaah. Bu gumruk memuruna devlet ustun hizmet madalyasi verilsin. Kahramanlik nisani takilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ticaret Amaçlı İse ~ 6 yıl önce
10 kg da olsa yakalanmalı. Yakalanmalı da Gümrük işi vergi işidir. Adam mağazada don alıp fatura kestiriyor, adam Bentley marka arabayı şirket aracı gösteriyor. Adam koca market açmış ( kasap , manav reyonuda dahil ) 80-90 bin lira vergi levhasına yazıyor. Sen 10 kilo et , 5 tane telefon kovala dur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
500 lira eder ~ 6 yıl önce
500 lira kötü para değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000