29 Mayıs 2022, Pazar 18:14:34

SOLOTÜRK Atatürk Havalimanı semalarında gösteri yaptı

İstanbul Fethi'nin 569. yıl dönümünde Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne ilk fidanlar Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından dikildi. SOLOTÜRK, fetih kutlamalarında gösteri uçuşu yaptı.
  • Bu uçuş olmadı be abi… ilk izlediğimde içim sızladı, sonrasında Yılmaz Özdil’in kaleminden tüm hissettiğim duyguların bire bir aynısını okudum. Sabiha Gökçen Havalimanı’na her yaklaşma öncesi sol tarafa bakıp gülümsememe sebep olan, yegane Başkomutanımızın adını taşıyan havalimanımız yıkılırken uçmak nasıl içinden gelir kartallar yuvasından yetişmiş bir pilotun? Evim yıkılmış gibi acıdı kalbim, sizin de aynı acıyı hissettiğinizi ama emirlere karşı gelemeyeceğiniz için oradaki faaliyette uçtuğunuzu düşünmek istiyorum. Başka türlüsünü kabul edemiyorum. Dilerim bir an önce esas yuvamıza teker koyduğumuz günler geri gelir ve yapılan bu büyük hatadan dönülür.
  • Bademler yine tırsmıştır. Ne de olsa askeri uçak
  • fetih gösterisi falan değildi , akp mitingiydi resmen

İstanbul Fethi'nin 569. yıl dönümünde Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne ilk fidanlar Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından dikildi. 

İstanbul'un Fethi'nin 569. yılı kutlamalarının adresi Atatürk Havalimanı oldu. Türkiye'nin en büyük, dünyanın ise 5. büyük parkı olacak Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesine fidan dikimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Eşi ile birlikte Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesinin ilk fidanlarını diken Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra fidanlara can suyu verdi. Alana İstanbul'un 1453'te fethedilmesini simgeleyen 145 bin 300 ağaç dikileceği öğrenildi.

Fetih kutlamalarının gerçekleştirilmesi için Atatürk Havalimanı'nda kurulan alana gelen vatandaşlar meydana akın etti. Fetih kutlamaları solotürk uçuş gösterisi, konserler ve mehteran gösterilerileri yapıldı.

 

SOLOTÜRK Atatürk Havalimanı semalarında gösteri yaptı

Yorumlar

3. Filo ~ 2 yıl önce
Bu uçuş olmadı be abi… ilk izlediğimde içim sızladı, sonrasında Yılmaz Özdil’in kaleminden tüm hissettiğim duyguların bire bir aynısını okudum. Sabiha Gökçen Havalimanı’na her yaklaşma öncesi sol tarafa bakıp gülümsememe sebep olan, yegane Başkomutanımızın adını taşıyan havalimanımız yıkılırken uçmak nasıl içinden gelir kartallar yuvasından yetişmiş bir pilotun? Evim yıkılmış gibi acıdı kalbim, sizin de aynı acıyı hissettiğinizi ama emirlere karşı gelemeyeceğiniz için oradaki faaliyette uçtuğunuzu düşünmek istiyorum. Başka türlüsünü kabul edemiyorum. Dilerim bir an önce esas yuvamıza teker koyduğumuz günler geri gelir ve yapılan bu büyük hatadan dönülür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Solo ~ 2 yıl önce
Bademler yine tırsmıştır. Ne de olsa askeri uçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akp mitingi ~ 2 yıl önce
fetih gösterisi falan değildi , akp mitingiydi resmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gezgin ~ 2 yıl önce
Gittiğin mitingdenn mi şikayetci oluyosun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000