29 Ocak 2018, Pazartesi 09:36:22

Atatürk Havalimanı'nda dur ihtarına uymadı!

İstanbul Atatürk Havalimanı polisinin, şüphe üzerine durdurmak istediği beyaz renkli clio marka araç dur ihtarına uymayarak kaçtı.
  • mallesef evet
  • Giris ve cikislara Ahleye Asker konmasi lazim polis gercekten yetmiyor hatta 3 havalimanina dunyanin en buyuk havalimanina Kesinlikle asker ile korunmasi lazim polisle olmaz bu is. Asker daha gucludur. Giris cikisa buyuk askeri araba koysunlar herkez korkar ve usul usul tatiline gider.
  • Desenize durum bu kadar vahim. Allaha emanetiz burada
  • Bu olay aslinda cok vahim... Nedense diger basin organlarindan da takip ettim, bir satir arasi durumu var... Adim akilli birileri cikip bir aciklama yapmiyor... AHL’yi devamli kullanan biri olarak bu olayi da gordukten sonra nasil kendimizi guvende hissedelim ? Demek hersey gostermelikmis... yazik coook yazik...
  • Yer havalimani ise dur ihtarina uymuyorsa o arac durana kadar mermi yagmuruna tutacaksin! Bu kadar basit!!!!!!!!!!!!! Canimiz sadece Allaha emanet, devlet falan yok hicbiyerde!
  • Yahu o girişte duran polisler ne işe yarıyor? Bir aracı dahi durduramıyorlarsa boşuna orada trafik işkencesi yaratmasınlar bize. Baksana araç dur ihtarına uymuyor , ana kapıdan girip alan içinden tur atıp aynı kapıdan çıkıyor. O kadar polis , özel harekat ne iş yapıyor? Canımız bunlara mı emanet şimdi? Ya araç içerde bomba patlatsaydı ? Görevde olan kim varsa cezasını çeksin.
  • Guvenlik? Yani oradaki sıkı güvenlik sadece bir görüntü ve masum vatandasa işkence.. herhangi bir eylem planı yok.. araç güvenlikten kaçıp, havalimanı içerisinde tur atıp dıları öıkabiliyor, aracı ateşe verip yakalanmadan uzaklaşabiliyor.. pes.. Allah korusun teror saldirisi olsa elini kolunu sallayarak hem girecekler hem de çıkacaklar.. ama sade vatandasa gelince 1001 ukalalık girişte..
  • polis haklı vala
  • Elektronik bariyer denen birsey var, kaldirsa idi eleman alani terk edemezdi bu kacinci olay,
  • bu nasıl bir güvenlik sorumsuzluğudur böyle. herifler taa giriş kapısında dur ihtarına uymuyorlar tam gaz taa dış hatlara kadar geliyorlar orada kendilerine 2 el ateş ediliyor sonra yine aynı hızla çıkış yapıp taa şirinevler'e kadar kaçıyorlar ve sonrasında biz ahl'de güvenlik çok iyi diyoruz öyle mi ? ya içinde bomba falan olsa ve patlatılsaydı ne olurdu ? allah korumuş ama bu adamlar nasıl böyle bir şey yapabiliyorlar ve durdurulamıyorlar anlamak mümkün değil !

İstanbul Atatürk Havalimanı polisinin, şüphe üzerine durdurmak istediği beyaz renkli clio marka araç dur ihtarına uymayarak kaçtı. Polis olay yerinden kaçan otomobile 2 el ateş etti. Otomobil olaydan yaklaşık 20 dakika sonra Şirinevler yan yolda terkedilmiş halde bulundu.

Atatürk Havalimanı’na gece saat 02.30 sıralarında 34 KU 4412 plakalı beyaz renkli bir Clio marka araç geldi. Nizamiye kapısında bulunan polisler aracı şüphe üzerine durdurmak istedi. Ancak araç durmayınca yöneldiği dış hatlar gidiş katında bulunan polislere telsizle bilgi verildi.

Polisin burada da dur ihtarına uymayan araç aniden hızlanarak kaçtı. Dış hatlarda bulunan polisler araca 2 el ateş etti. Bu sırada durumu fark eden 3 taksici ise taksileri ile şüpheli aracı takip etti, ancak araca ulaşamadı.

Atatürk Havalimanı'na gece saat 02.30 sıralarında 34 KU 4412 plakalı beyaz renkli bir clio marka araç giriş yaptı. Nizamiye kapısında bulunan polisler aracı şüphe üzerine durdurmak istedi. Bu nedenle dış hatlar yönüne giden araçla ilgili giriş katında bulunan polislere telsizle bilgi verildi. Polisin dur ihtarına uymayan araç içindeki şüpheli şahıs veya şahıslar, aniden hareket ederek otomobille kaçtı. Dış hatlarda bulunan polislerin araca 2 el ateş ettiği öğrenildi. Bu sırada durumu fark eden Atatürk Havalimanı taksiciler kooperatifinde görevli 3 taksici ise taksileri ile şüpheli aracı takip etti ancak edinilen bilgiye göre araca ulaşamadı.

ŞÜPHELİ ARAÇ TERKEDİLMİŞ VE BİR BÖLÜMÜ YANMIŞ OLARAK BULUNDU

Atatürk Havalimanı'ndan kaçan şüpheli araç yaklaşık 20 dakika sonra Şirinevler yan yolda terkedilmiş halde bulundu. Edinilen bilgiye göre, aracın başında olduğu görülen kimliği belirsiz 3 kişinin olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Yan bölünden yandığı tespit edilen otomobildeki yangını ise çevredeki petrol istasyonunda çalışan bir görevlinin söndürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüphelileri yakalamak için çalışmalar sürüyor. (Hürriyet)

Atatürk Havalimanı'nda dur ihtarına uymadı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

sos ~ 6 yıl önce
mallesef evet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Giris cikis Asker ~ 6 yıl önce
Giris ve cikislara Ahleye Asker konmasi lazim polis gercekten yetmiyor hatta 3 havalimanina dunyanin en buyuk havalimanina Kesinlikle asker ile korunmasi lazim polisle olmaz bu is. Asker daha gucludur. Giris cikisa buyuk askeri araba koysunlar herkez korkar ve usul usul tatiline gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Desenize ~ 6 yıl önce
Desenize durum bu kadar vahim. Allaha emanetiz burada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aciklama... ~ 6 yıl önce
Bu olay aslinda cok vahim... Nedense diger basin organlarindan da takip ettim, bir satir arasi durumu var... Adim akilli birileri cikip bir aciklama yapmiyor... AHL’yi devamli kullanan biri olarak bu olayi da gordukten sonra nasil kendimizi guvende hissedelim ? Demek hersey gostermelikmis... yazik coook yazik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yani ~ 6 yıl önce
aynen kardaş
Kusbeyin ~ 6 yıl önce
Yer havalimani ise dur ihtarina uymuyorsa o arac durana kadar mermi yagmuruna tutacaksin! Bu kadar basit!!!!!!!!!!!!! Canimiz sadece Allaha emanet, devlet falan yok hicbiyerde!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapı Polisleri ~ 6 yıl önce
Yahu o girişte duran polisler ne işe yarıyor? Bir aracı dahi durduramıyorlarsa boşuna orada trafik işkencesi yaratmasınlar bize. Baksana araç dur ihtarına uymuyor , ana kapıdan girip alan içinden tur atıp aynı kapıdan çıkıyor. O kadar polis , özel harekat ne iş yapıyor? Canımız bunlara mı emanet şimdi? Ya araç içerde bomba patlatsaydı ? Görevde olan kim varsa cezasını çeksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Threegreen ~ 6 yıl önce
Guvenlik? Yani oradaki sıkı güvenlik sadece bir görüntü ve masum vatandasa işkence.. herhangi bir eylem planı yok.. araç güvenlikten kaçıp, havalimanı içerisinde tur atıp dıları öıkabiliyor, aracı ateşe verip yakalanmadan uzaklaşabiliyor.. pes.. Allah korusun teror saldirisi olsa elini kolunu sallayarak hem girecekler hem de çıkacaklar.. ama sade vatandasa gelince 1001 ukalalık girişte..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
polis ~ 6 yıl önce
polis haklı vala

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bariyer ~ 6 yıl önce
Elektronik bariyer denen birsey var, kaldirsa idi eleman alani terk edemezdi bu kacinci olay,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 6 yıl önce
bu nasıl bir güvenlik sorumsuzluğudur böyle. herifler taa giriş kapısında dur ihtarına uymuyorlar tam gaz taa dış hatlara kadar geliyorlar orada kendilerine 2 el ateş ediliyor sonra yine aynı hızla çıkış yapıp taa şirinevler'e kadar kaçıyorlar ve sonrasında biz ahl'de güvenlik çok iyi diyoruz öyle mi ? ya içinde bomba falan olsa ve patlatılsaydı ne olurdu ? allah korumuş ama bu adamlar nasıl böyle bir şey yapabiliyorlar ve durdurulamıyorlar anlamak mümkün değil !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000