02 Nisan 2020, Perşembe 09:43:50

Atatürk Havalimanı'nda COVID-19 yoğunluğu

Yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında çok sayıda uçuş iptal edilince Atatürk Havalimanı apronu da uçaklarla doldu. Havadan çekilen görüntülerde virüsün öncesi ve sonrasındaki uçak yoğunluğu gözler önüne serildi.
  • İşte böyle mahçup olmadınız mı şimdi.Ey İGA Niye burada konaklatmıyorsunuz uçakları.ATATÜRK HAVALİMANI nı bitirdiniz.SAW a da kanca takıyorsunuz.Şimdi ne oldu.Nasılmış muhtaç olmak ATAÜRK HAVALİMANI na.Uçak çöplüğümü orası.? İnşallah burası kapanacak.Ve ATATÜRK HAVALİMANI yeniden açılacak.
  • Trollllllll.
  • Bu kadar nankörü istesek toplayamayız...
  • Gold oldu değil mi Gold !!
  • ATATÜRK HAVALİMANINA ne güzel yakıştı bu uçaklar..tıpki eskisi gibi..güzelim havalimanını yok etmeye çalıştılar ama inşallah yine ATATÜRK HAVALİMANI hakettiği günlerine en kısa zamanda geri dönecektir.
  • Kac defa yazdim,2 pist birde yeni terminal binasi yapilsadi,Ataturk yine en buyuk olurdu,altyapisi yerlesmis,tikir tikir isleyen bir yeri yok ettiniz,sonra geliri devletindi,herkes kazaniyordu, sadece birileri rantcilik nedeninle AHL yi yok ettiler,Hollanda istese IGA dan daha buyuk bir liman yapar,fakat adamlar Schipholu buyutuyorlar,cunku hain degiller ve akilli insanlardir.
  • Ne kadar kapatmak isterseniz isteyin işte böyle Atatürk Havalimanına muhtaç kalırsınız....
  • Bu COVID-19 işleri bitsin AHL açılacak
  • Ataturk her zaman 1 numara
  • Havacılık konusunda bu kadar uzman bir sitede neden birbiri ile çelişen fotoğraflar yayınlanıyor. Bazı fotoğraflarda terminal binasının önündeki köprü önleri boş, bazılarında ise köprülerin önündeki uçaklar park halinde görülüyor. Köprü önlerinin dolu olduğu fotoğrafların Atatürk Havalimanı işletmede iken çekildiğini düşünüyorum. Lütfen size yakışanı yapıp doğru fotoğrafları yayınlayın lütfen Saygılar

Yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında çok sayıda uçuş iptal edilince Atatürk Havalimanı apronu da uçaklarla doldu. Havadan çekilen görüntülerde virüsün öncesi ve sonrasındaki uçak yoğunluğu gözler önüne serildi.

Türkiye'de hava ulaşımının ilk başladığı nokta olan ve milyonlarca yolcuya ev sahipliği yapan Atatürk Havalimanı, sessizliği korona virüsü (Covid-19) nedeniyle bozuldu. İstanbul Yeni Havalimanının açılması ile sivil uçuşlara kapatılan Atatürk Havalimanında kargo, askeri ve özel uçakların uçuşları için kullanıyordu. Tüm dünyada etkisini gösteren virüse Türkiye’de yakalanan hastaların sayısı artması ile önlemler için yurt dışına uçuşlar iptal edilirken yurt içinde de uçuş yapan seferlerde kısıtlamaya gidilmişti.

Bu nedenle normalde İstanbul Yeni Havalimanında duran birçok uçak Atatürk Havalimanına getirilerek park alanlarına yanaştırıldı. Virüsün ülkeye gelmesinden önce bomboş olan park alanlarının neredeyse tamamı uçaklarla doldu. Havadan çekilen görüntülerde virüsün öncesi ve sonrasındaki uçak yoğunluğu gözler önüne serildi.

İşte Atatürk Havalimanı'nın son hali:











Atatürk Havalimanı'nda COVID-19 yoğunluğu

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

ÇLŞ ~ 4 yıl önce
İşte böyle mahçup olmadınız mı şimdi.Ey İGA Niye burada konaklatmıyorsunuz uçakları.ATATÜRK HAVALİMANI nı bitirdiniz.SAW a da kanca takıyorsunuz.Şimdi ne oldu.Nasılmış muhtaç olmak ATAÜRK HAVALİMANI na.Uçak çöplüğümü orası.? İnşallah burası kapanacak.Ve ATATÜRK HAVALİMANI yeniden açılacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Troleybüs Gaptanı ~ 4 yıl önce
Trollllllll.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga❤️ ~ 4 yıl önce
Bu kadar nankörü istesek toplayamayız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vaste ~ 4 yıl önce
Gold oldu değil mi Gold !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nadide ~ 4 yıl önce
ATATÜRK HAVALİMANINA ne güzel yakıştı bu uçaklar..tıpki eskisi gibi..güzelim havalimanını yok etmeye çalıştılar ama inşallah yine ATATÜRK HAVALİMANI hakettiği günlerine en kısa zamanda geri dönecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhî ~ 4 yıl önce
Lütfen artık başa dönmeye gerek yok. Orası miadını doldurdu ve kapandı. Keşke büyütme imkanı olsaydı. Y apronu da cüzüm olmadı.
Haranli ~ 4 yıl önce
Kac defa yazdim,2 pist birde yeni terminal binasi yapilsadi,Ataturk yine en buyuk olurdu,altyapisi yerlesmis,tikir tikir isleyen bir yeri yok ettiniz,sonra geliri devletindi,herkes kazaniyordu, sadece birileri rantcilik nedeninle AHL yi yok ettiler,Hollanda istese IGA dan daha buyuk bir liman yapar,fakat adamlar Schipholu buyutuyorlar,cunku hain degiller ve akilli insanlardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATATÜRK ~ 4 yıl önce
Ne kadar kapatmak isterseniz isteyin işte böyle Atatürk Havalimanına muhtaç kalırsınız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arlanda ~ 4 yıl önce
Nerden biliyorsun peki açılacağını Babanmı söyledi ne iş Atatürk havalimanı arıyorsan Çorlu Atatürk Havalimanı da uçarsınız kimse size zorla IGA Kulanın demiyor hadi Çorluya
TK1795 ~ 4 yıl önce
Çorlu Atatürk Havalimanı urdan orası kapandı başka kapıya
Ömer Robin ~ 4 yıl önce
Atatürk havalimanı normal Havalimanı olsun
Kesin bilgi ~ 4 yıl önce
Bu COVID-19 işleri bitsin AHL açılacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Goody ~ 4 yıl önce
Ataturk her zaman 1 numara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meraklı ~ 4 yıl önce
Havacılık konusunda bu kadar uzman bir sitede neden birbiri ile çelişen fotoğraflar yayınlanıyor. Bazı fotoğraflarda terminal binasının önündeki köprü önleri boş, bazılarında ise köprülerin önündeki uçaklar park halinde görülüyor. Köprü önlerinin dolu olduğu fotoğrafların Atatürk Havalimanı işletmede iken çekildiğini düşünüyorum. Lütfen size yakışanı yapıp doğru fotoğrafları yayınlayın lütfen Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000