31 Ağustos 2016, Çarşamba 15:45:33

Atatürk Havalimanı'nda araçlar için yeni önlem

Atatürk Havalimanı'nda artan güvenlik önlemleri yeni bir boyut kazandı.
  • Ben patlamada yaralanan bir çalışanım orada ring beklerken dışarda patlatılan bombanın sıcaklığını hala yüzümde hissediyorum. TGS icin söylüyorum patlama olmadan once düşündüğüm birsey vardı havaalanı önü zaten kalabalık bide vardiya teslim saatinde gelen ekip giden ekip tam bir yoğunluk oluyor neden bu yoğunluk havaalanı icinden güvenli sekilde aktarılmıyor ? Cunku kobusler var bunlar devir teslim ederken zaten oralara gidiyorlar bu sırada personeli de oraya taşısa diye düşünürdüm. Benim düşündüğüm seyi patlama gerçekleştikten sonra yaptılar ama yandı gulum keten helva sadece devletten beklememek lazım zaten patlattıktan sonra bizimle dogru dürüst ilgilenip bilgi dahi verilmedi yine operasyon devam etmeli kalan sahalar bizimdir dediler ringlerin toplandığı servis alanlarda hala bir koruma yok bir tane bomba yüklü araç cok rahat girebilir ve orada 1000 tane personel var ama orada da patladıktan sonra önlem alirsiniz bariyer koyarsınız polis koyarsınız şimdilik sorun yok . Darbe oldu o psikolojiden kurtulmadan ikincisi vurdu kafalar iyice gitti bizde. Önlem alıyorsanız gizli önlemler alın ki karşıdaki da onun önlemini alıp gelmesin kendini patlatan adama neyin caydırıcı olmasıni bekliyorsunuz X ray mı komik olur sadece. Once istihbarat yapacaksın kus yuvadan uçmadan tutacaksın sonra önlem alırsın ama onuda göstererek yapmazsin ki karşı tarafta önlem alarak gelmesin.
  • Önlemler alınmalı fakat şu istanbul'u bu kadar kalabalık iken zor alırsın hala yüzlerce insan göç ediyor şehre trafiği de çekilmez gezilecek yer istanbul ama kesinlikle yaşanacak yer değil AHL çok kalabalık
  • Türbesi bile daha güvenli
  • Cok bilenler isguzarlar ortada yine. yok 10 tane x ray koysunlar, yok orda patlarsa nolacak, kanser olacaz ölecez bilmem ne. Cep telefonundaki radyasyon xraydan fazla. Havalimanlarinda kemerini cikartmaktan aciz insanlar var. Once kendi guvenlinizi kendiniz saglayin sonra guvenlik guclerinin isine burnunuzu sokun. Sorumsuz ve saygisiz olan ancak ASİL olan turk milletime saygilarimi sunuyorum.
  • Herşeyi eksik yapıyoruz. Tüm şeritlerde olması gerekirken 1 tane nedir ya? 40 dk giremiyoruz havaalanına yine polisin inisiyatifine kaldı sen geç sen dur
  • Havaalanındakilerin canı can da köprüdekilerin, metrobüstekilerin, vapurdakilerinki patlıcan mı? Bütün otoban gişeleri x-ray özellikli olmalı, köprü girişlerine konmalı, metrobüs duraklarında muhakkak olmalı. Hatta apartman girişlerinde zorunlu olarak bulundurma şartı getirilmeli. Ancak bu şekilde terörü önleyebiliriz. Ülkeye 10 yılda medeniyette çağ atlatanlardan Allah razı olsun. Durmak yok, yola devam.
  • Feto aromalı atamalar ,atanan arkadaşların tamamı istisnasız alnı secdeye değdiği kesindir
  • Bu trafik sıkışıklığının tek nedeni dostlar alışverişte görsün mantığıdır. 4 şeritli kontrol noktasını 2 şeride indirmek neyi çözdü? Koca İstanbul'da 4 şeritte birden kontrol yapacak polis kadrosu yok mu?
  • Ben gidiyorum zaten buradan, siz ne yaparsa yapın.
  • Leyla ya birdaha mı geleceğiz dünyayaa. Olm aprona tank içinize fetö soktular 15 senedir sen kendini köprüden at daha terör merör kalmaz

Atatürk Havalimanı'nda artan güvenlik önlemleri yeni bir boyut kazandı. Havalimanı girişine araçlar için X-Ray cihazı konuldu.

Son döndem artan terör olayları ve 28 Haziran'daki Atatürk Havalimanı'na yapılan bombalı saldırının ardından artırılan güvenlik önlemleri kapsamında havalimanı girişine araçlar için X-Ray cihazı konuldu.

Bugün getirilen ve kurulma aşamasında olan X-Ray cihazı havalimanı ana girişinde hizmet verecek. Havalimanına gelen şüpheli araçlar bu cihazdan geçirilerek araçtaki herşey kontrol edilebilecek.

Bu yolla trafiğin de azalacağı tahmin ediliyor.

©AirportHaber







Atatürk Havalimanı'nda araçlar için yeni önlem

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

AHL GÜVENLİK ~ 8 yıl önce
Ben patlamada yaralanan bir çalışanım orada ring beklerken dışarda patlatılan bombanın sıcaklığını hala yüzümde hissediyorum. TGS icin söylüyorum patlama olmadan once düşündüğüm birsey vardı havaalanı önü zaten kalabalık bide vardiya teslim saatinde gelen ekip giden ekip tam bir yoğunluk oluyor neden bu yoğunluk havaalanı icinden güvenli sekilde aktarılmıyor ? Cunku kobusler var bunlar devir teslim ederken zaten oralara gidiyorlar bu sırada personeli de oraya taşısa diye düşünürdüm. Benim düşündüğüm seyi patlama gerçekleştikten sonra yaptılar ama yandı gulum keten helva sadece devletten beklememek lazım zaten patlattıktan sonra bizimle dogru dürüst ilgilenip bilgi dahi verilmedi yine operasyon devam etmeli kalan sahalar bizimdir dediler ringlerin toplandığı servis alanlarda hala bir koruma yok bir tane bomba yüklü araç cok rahat girebilir ve orada 1000 tane personel var ama orada da patladıktan sonra önlem alirsiniz bariyer koyarsınız polis koyarsınız şimdilik sorun yok . Darbe oldu o psikolojiden kurtulmadan ikincisi vurdu kafalar iyice gitti bizde. Önlem alıyorsanız gizli önlemler alın ki karşıdaki da onun önlemini alıp gelmesin kendini patlatan adama neyin caydırıcı olmasıni bekliyorsunuz X ray mı komik olur sadece. Once istihbarat yapacaksın kus yuvadan uçmadan tutacaksın sonra önlem alırsın ama onuda göstererek yapmazsin ki karşı tarafta önlem alarak gelmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökhan ~ 8 yıl önce
Önlemler alınmalı fakat şu istanbul'u bu kadar kalabalık iken zor alırsın hala yüzlerce insan göç ediyor şehre trafiği de çekilmez gezilecek yer istanbul ama kesinlikle yaşanacak yer değil AHL çok kalabalık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasrettin hodja ~ 8 yıl önce
Türbesi bile daha güvenli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isguzarlar isbasinda ~ 8 yıl önce
Cok bilenler isguzarlar ortada yine. yok 10 tane x ray koysunlar, yok orda patlarsa nolacak, kanser olacaz ölecez bilmem ne. Cep telefonundaki radyasyon xraydan fazla. Havalimanlarinda kemerini cikartmaktan aciz insanlar var. Once kendi guvenlinizi kendiniz saglayin sonra guvenlik guclerinin isine burnunuzu sokun. Sorumsuz ve saygisiz olan ancak ASİL olan turk milletime saygilarimi sunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 8 yıl önce
asil'i büyük Türk'ü niye küçük yazdın
Turkce ~ 8 yıl önce
Turkce ogretmeni misin sen canim oyle istedi
Skeles ~ 8 yıl önce
Herşeyi eksik yapıyoruz. Tüm şeritlerde olması gerekirken 1 tane nedir ya? 40 dk giremiyoruz havaalanına yine polisin inisiyatifine kaldı sen geç sen dur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yetmez ~ 8 yıl önce
Havaalanındakilerin canı can da köprüdekilerin, metrobüstekilerin, vapurdakilerinki patlıcan mı? Bütün otoban gişeleri x-ray özellikli olmalı, köprü girişlerine konmalı, metrobüs duraklarında muhakkak olmalı. Hatta apartman girişlerinde zorunlu olarak bulundurma şartı getirilmeli. Ancak bu şekilde terörü önleyebiliriz. Ülkeye 10 yılda medeniyette çağ atlatanlardan Allah razı olsun. Durmak yok, yola devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynı ~ 8 yıl önce
Feto aromalı atamalar ,atanan arkadaşların tamamı istisnasız alnı secdeye değdiği kesindir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eziyet ~ 8 yıl önce
Bu trafik sıkışıklığının tek nedeni dostlar alışverişte görsün mantığıdır. 4 şeritli kontrol noktasını 2 şeride indirmek neyi çözdü? Koca İstanbul'da 4 şeritte birden kontrol yapacak polis kadrosu yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakkını helal etmiyorum. ~ 8 yıl önce
Ben gidiyorum zaten buradan, siz ne yaparsa yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bas bas paraları ~ 8 yıl önce
Leyla ya birdaha mı geleceğiz dünyayaa. Olm aprona tank içinize fetö soktular 15 senedir sen kendini köprüden at daha terör merör kalmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000