18 Kasım 2016, Cuma 15:50:07

Atatürk Havalimanı'nda 9.5 milyon dolar ele geçirildi

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda önceki akşam terör örgütü FETÖ üyelerine ait olduğu iddia edilen 9,5 milyon dolar yakalandı.
  • Ülkeden para çıkarırken yakalandı deseniz anlardım da neden ülkeye para sokmaya çalışsınlar, zaten ellerindekileri çıkarmaya çalışıyor, artık komşusuna kızan fetö cü ilan ediyor. Bu hikayenin sonunu çok merak ediyorum.
  • iyi yasanir o miktarla
  • Iyi olmus guzel olmis hos olmis vella
  • Yakalayana ödül varmı?
  • Para nereden geliyormus. Esas bunun da haber yapilmasi lazim.
  • Bunlar yakalananlar acaba aradan gidenler ne kadar :-))
  • Geçen sene Türkiye’ye gümrük giriş noktalarından hiç bir beyanda bulunmadan serbest biçimde nakit para getirilmesiyle ilgili genelge çıkmıştı. İsteyen istediği kadar parayı istediği yere götürebilir kimse hesap soramaz bu genelgeyi hükümet çıkardı
  • Yav ne kadar fesatsiniz, adamlar TL'ye destek icin getiriyorlar. bozdurup harciycaklar TL guclenecek.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda önceki akşam terör örgütü FETÖ üyelerine ait olduğu iddia edilen 9,5 milyon dolar yakalandı. Yurda sokulmak istendiği anlaşılan parayla irtibatı tespit edilen 7 şüpheli yakalanırken paraya da el konuldu.

Sabah gazesinin haberine göre, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri havalimanında kurulan Risk Analiz Merkezi ile yurda girip çıkan paraları kontrol altında tutuyor. Bu çerçevede yapılan denetimler sırasında önceki akşam Atatürk Havalimanı'nda bavullar içerisinde yurda sokulmak istendiği anlaşılan 9,5 milyon dolar tespit edildi.

FETÖ İLE İRTİBAT TESPİT EDİLDİ

Paranın ne karşılığı nereden nereye gittiğini araştıran mali polis, çelişkili cevaplar alınca incelemeyi derinleştirdi. Yapılan incelemede 2 kurye ve paranın sahibi olduğu belirlenen 5 şüpheli araştırıldı. Araştırmada bazı şüphelilerin FETÖ/PDY ile irtibatı tespit edildi.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINDA

Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nun talimatı ile şüpheliler A.U., H.Ö., H.A.K., Z.K., B.S., D.T. ve T.K. gözaltına alındı. Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi'ne götürülen şüpheliler, sorguya alındı. Suça konu 9,5 milyon dolara ise el konuldu. Olayla ilgili başlatılan adli tahkikat devam ediyor.

Atatürk Havalimanı'nda 9.5 milyon dolar ele geçirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Neden Para soksunlar ki ülkeye..! ~ 7 yıl önce
Ülkeden para çıkarırken yakalandı deseniz anlardım da neden ülkeye para sokmaya çalışsınlar, zaten ellerindekileri çıkarmaya çalışıyor, artık komşusuna kızan fetö cü ilan ediyor. Bu hikayenin sonunu çok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
goodlife ~ 7 yıl önce
iyi yasanir o miktarla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 7 yıl önce
Iyi olmus guzel olmis hos olmis vella

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taze Fasulye ~ 7 yıl önce
Yakalayana ödül varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nereden ~ 7 yıl önce
Para nereden geliyormus. Esas bunun da haber yapilmasi lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hhh ~ 7 yıl önce
Bunlar yakalananlar acaba aradan gidenler ne kadar :-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ~ 7 yıl önce
Geçen sene Türkiye’ye gümrük giriş noktalarından hiç bir beyanda bulunmadan serbest biçimde nakit para getirilmesiyle ilgili genelge çıkmıştı. İsteyen istediği kadar parayı istediği yere götürebilir kimse hesap soramaz bu genelgeyi hükümet çıkardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kotu niyet ~ 7 yıl önce
Yav ne kadar fesatsiniz, adamlar TL'ye destek icin getiriyorlar. bozdurup harciycaklar TL guclenecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 7 yıl önce
Tabi canim :) herkez cebinde 9.5 milyon dolar tasiyor ya

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000