17 Temmuz 2016, Pazar 11:11:00

Atatürk Havalimanı'nda 3 polis 3 güvenlikçi gözaltına alındı

Atatürk Havalimanı'nı işgal eden darbeci askerlere lojistik destek verdikleri gerekçesi ile 3 polis memuru ve 3 özel güvenlik görevlisi gözaltına alındı
  • Üniformalarını çıkarıp, sivil kıyafetleriyle sıvışan ve burası güvenli değil diyen havalimanında görevli polis memurlarına selam olsun...
  • Bizdeki Fox tv'nin kardeşi USA FOX NEWS kanalında konuşan e.general şunu söyledi."Darbe başarılı olsaydı biz kazanırdık".....Buradaki "Biz" kimdir acaba ben çözemedim,İrlandalılar değildir herhalde.
  • Kotu yazilmis bir tiyatro senaryosu...olan olenlerle gariplere oluyor...
  • takunyali tir tir beyler bayanlar. yusuf yusuf su an.
  • ne mutlu ki f16 sesleri ile uyudum ve ataturkcu askerlerimizin olmedigini henuz hissettim. f16 sesi ninni gibi masallah
  • akp'ye hep oyumu veren birisiyim.ama şunu diyeblirim ki tayyip ciddi rezil olmuştur dünyaya. bir sonrak seçimlerde oyum mhp olur muhtemelen. tüm 14 sene boyunca ülkeye terör vb fitneyi sokanlara karşı uyanık olmasını diliyorum. ben yanlışımdan döneyimde.

Atatürk Havalimanı'nı işgal eden darbeci askerlere lojistik destek verdikleri gerekçesi ile 3 polis memuru ve 3 özel güvenlik görevlisi gözaltına alındı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Atatürk Havalimanı'nı işgal eden darbeci askerlere havalimanı girişinden itibaren refakat ettiğini tespit ettiği 3 polis ve 3 özel güvenlik görevlisi hakkında akşam saatlerinde gözaltı kararı verdi.

Haklarında "Silahlı terör örgütüne üye olmak", "Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyet hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs etmek" suçlarından gözaltı kararı verilen 3 polis ve 3 özel güvenlik görevlisinin, bu gece düzenlenen operasyonla gözaltına alındıkları öğrenildi.

Havaalanına giren darbeci askerlere refakat ederek askerlerden bir kısmını havaalanı kontrol kulesine götürmekle suçlanan 6 şüphelinin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldükleri öğrenildi. (cnn Türk)

Atatürk Havalimanı'nda 3 polis 3 güvenlikçi gözaltına alındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Kaçan Polisler ~ 8 yıl önce
Üniformalarını çıkarıp, sivil kıyafetleriyle sıvışan ve burası güvenli değil diyen havalimanında görevli polis memurlarına selam olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaban Şabanoğlu ~ 8 yıl önce
Bizdeki Fox tv'nin kardeşi USA FOX NEWS kanalında konuşan e.general şunu söyledi."Darbe başarılı olsaydı biz kazanırdık".....Buradaki "Biz" kimdir acaba ben çözemedim,İrlandalılar değildir herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Senaryo... ~ 8 yıl önce
Kotu yazilmis bir tiyatro senaryosu...olan olenlerle gariplere oluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi güvenlik ~ 8 yıl önce
Darbe girişimini sulandırmak çalışan fetöcü hainler acele etmeyin sıra sizede gelecek
Tukıye ~ 8 yıl önce
Şeref yoksunu hain sen hala tiyatro de senin de elbet ipini çekerler
yokya ~ 8 yıl önce
senin için tiyatro, kendini ancak böyle kandırırsın. eğer başarılı olsaydı şimdi yanına varılmazdı. Vatan haini köpekler belalarını buldular. O gece sokağa çıkma yasağını dinledim ve arkadaşlarımla birlikte hemen sokağa çıktım. Vatanı fetullahçı köpeklere teslim etmemek için sokaklara çıktık.
ercan ~ 8 yıl önce
meclis bombalanıyor. gröevden uzaklaştırılan eski emniyet müdür cemaatçi, askeri tanktan çıkıyor ve sen hala tiyatro diyorsun. Sadece başarıya ulaşamayan bir girişim. Allah belalarını verdi.
hakan ~ 8 yıl önce
Tiyatro diyen arkadaş Maalesef senin için iyi olmayacak. Eğer bu tiyatro ise fetullahçı köpeklerin hepsini alacaklar, ülke senin için kötü ama bizim için iyi olacak. Eğer tiyatro değilse, yine bu köpekleri alacaklar ve yine bizim için güzel bir ülke olacak. Sende bu psikoloji ile tiyatro olarak düşün, xanax al sakinleş yoksa kafayı yersin.
iceriden bilgi ~ 8 yıl önce
takunyali tir tir beyler bayanlar. yusuf yusuf su an.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f16 ~ 8 yıl önce
ne mutlu ki f16 sesleri ile uyudum ve ataturkcu askerlerimizin olmedigini henuz hissettim. f16 sesi ninni gibi masallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F16 ~ 8 yıl önce
Cok seviyosan senide yanlarına aldıralım darbecilerle iş birliği yapmak istiyorsun ama klavye delikanlılığından başka birşey yapamıyorsun.ne oldu o abilerinde paralelci bak hepsi içerde.devletin silahıyla vatandaşı öldüren barbar zihniyet..
murat ~ 8 yıl önce
akp'ye hep oyumu veren birisiyim.ama şunu diyeblirim ki tayyip ciddi rezil olmuştur dünyaya. bir sonrak seçimlerde oyum mhp olur muhtemelen. tüm 14 sene boyunca ülkeye terör vb fitneyi sokanlara karşı uyanık olmasını diliyorum. ben yanlışımdan döneyimde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ok ~ 8 yıl önce
Ve beyin koşarak uzaklaşır
~ 8 yıl önce
En azından beyni var
CengizHan ~ 8 yıl önce
En azından ortada bir beyin var.
Git ~ 8 yıl önce
Nereye veriyosan ver. Once fetonun kucagindan kalk.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000