14 Nisan 2018, Cumartesi 13:31:29

Atatürk Havalimanı'nda 2 günlük maraton

Havalimanı bilişim çözümlerinde dünyanın önde gelen şirketleri arasında yer alan TAV Technologies tarafından düzenlenen Hackathon’a 200’e yakın yazılımcı, tasarımcı ve proje yöneticisinin yer aldığı 48 takım katılıyor.
  • yazılımı HİTİT şirketinden alan THY bu tür etkinliklerde olabilmek için programcısı ve yazılımcısı TORPİL le işe girmemiş olmalı o zaaman birtakım işler yapılabilsin.Bilgi işlemde bu kadrolarda çalışan kişiler HİTİT den yazılım satın alınıyorsa bu kişiler ne iş yaparlar.??? sn AYCI sizlere sormak gerek.
  • THY na örnek olsun. Böyle çağdaş modern işlere el atın sizde. Apronda deve kesmekle olmuyor bu işler.

Havalimanı bilişim çözümlerinde dünyanın önde gelen şirketleri arasında yer alan TAV Technologies tarafından düzenlenen Hackathon’a 200’e yakın yazılımcı, tasarımcı ve proje yöneticisinin yer aldığı 48 takım katılıyor. Ekipler havalimanında hayatı kolaylaştıracak ve yolcu deneyimini iyileştirecek teknolojik çözümler sunan projeler geliştirmeye çalışacaklar.

Havalimanı bilişim çözümlerinde uzmanlaşarak dünyanın önde gelen markaları arasına giren TAV Technologies, havacılık sektöründe geleceğin fikirlerini üretmek üzere iki gün sürecek yazılım maratonu düzenliyor.

Atatürk Havalimanı C Terminali’nde, TAV Technologies “Boomerang Hackathon” başlığıyla düzenlenen etkinliğe, 48 takım halinde 200’e yakın yazılımcı, tasarımcı ve proje yöneticisinin katılıyor. Hackathon’la eş zamanlı olarak havalimanı teknolojileriyle ilgili kurgulanan proje fikirlerinin paylaşıldığı bir Ideathon da gerçekleştiriliyor.

TAV Technologies Genel Müdürü M. Kerem Öztürk “TAV Technologies olarak havalimanı bilişim çözümleri konusunda uzmanlaştık ve bugün üç kıtada 36 havalimanında ürün ve hizmetlerimizle yer alıyoruz. Düzenlediğimiz Hackhathon organizasyonu ile Havalimanlarında üretilen bilgilerin, farklı bakış açıları, teknolojik yaklaşımlar ve katılımcıların yenilikçi işbirlikleri ile TAV Technologies’e değer yaratan inovasyonu beraberinde getiren bir geri dönüş sağlamasını amaçlıyoruz. Bu strateji kapsamında ilkini düzenlediğimiz Hackathon organizasyonuyla havalimanı yolcularına ve diğer paydaşlarımıza havacılık ürün ve hizmetleri ile sürdürebilir bağ kurduracak, hayatı kolaylaştıran fikirler arıyor ve geleceğin havacılık sektörüne yön verebilecek her türlü hayali, teknoloji ile buluşturmak istiyoruz” dedi.

Etkinliğe ilk gelen takıma sürpriz bir hediye verildi. Gaziantep'ten katılan takıma hediye çeklerini TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Franck Mereyde takdim etti.

Başta uçuş bilgileri olmak üzere bir havalimanında üretilen verinin büyük bir bölümüne ev sahipliği yapan TAV Technologies, Hackathon süresince üretilen test verisini geliştiricilerin kullanımına açarak, yeni fikirler ve projeler gerçekleştirmelerini amaçlıyor.

TAV Technologies “Boomerang Hackathon” etkinliğinde ilk üç sırada yer alacak takımlara ödül olarak Laptop, Tablet ve Stanford Üniversitesi’nde e-eğitim imkânı verilecek.





Etkinliğin destekçileri arasında Amazon WS, Superonline, HP, RedBull ve KWORKS yer alıyor.

Atatürk Havalimanı'nda 2 günlük maraton

Yorumlar

sfbffb ~ 6 yıl önce
yazılımı HİTİT şirketinden alan THY bu tür etkinliklerde olabilmek için programcısı ve yazılımcısı TORPİL le işe girmemiş olmalı o zaaman birtakım işler yapılabilsin.Bilgi işlemde bu kadrolarda çalışan kişiler HİTİT den yazılım satın alınıyorsa bu kişiler ne iş yaparlar.??? sn AYCI sizlere sormak gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Örnek ~ 6 yıl önce
THY na örnek olsun. Böyle çağdaş modern işlere el atın sizde. Apronda deve kesmekle olmuyor bu işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000