12 Temmuz 2017, Çarşamba 11:04:34

Atatürk Havalimanı'nda arbede

Hollanda'dan Türkiye'ye gelen Türk aileyle, Atatürk Havalimanı'ndaki gümrük memurları arasında çıkan kavgada bir kişi hafif yaralandı.
  • Yurda gelmis
  • Lan Hollanda'da polis ya da gümrük görevlisi gelse suratında gülümseme yer sir der gidersin Türkiye'de olunca palazlanırsın işte böyle alırlar aklını ...
  • Gidiş katı personel giriş noktasında duran ve kartı hiçbir zaman takılı olmayan gümrük memuru. Umarım o kaşı açılan sensindir de o nobran tavırlarının karşılığını almışsındır.
  • Olayın olduğu sırada ailenin arkasındaydım olaya şahit oldum. Durum tam olarak burada aktarıldığı gibi değil. Bir kere olay gümrüklü sahada gerçekleşmedi dış hatlar gelişteki starbucks karşısındaki terminal çıkış kapısında gerçekleşti. Gümrükçü arkadaş(ben gördüğümde dolandırıcı sanmıştım bugün haberi görüp gümrükçü olduğunu öğrenince şaşırdım) çocuğun yanına yaklaşıp alttan havalimanı giriş kartını göstererek gümrük gel dedi. Çocuk noluyo derken annesi buraya gel dedi çocuk yürümeye devam etti. Gümrükçü gel buraya diyorum diyerek çocuğun valizini çekiştirmeye başladı. Çocuk daha da hızlanıp annesinin önüne doğru geçti bu arada gümrükçü arkadan gel lan buraya diyerek çocuğun boğazına sarılarak çekti. Onu çekerken annesine çarptı annesi yere düştü ve çocuk bunu görünce dönüp iki yumruk attı. Gümrükçü yere kapaklandı kalkmadı zaten. Ben açıkçası olayın başından sonuna adamın dolandırıcı olduğunu düşündüm. 1.olay gümrüğün durduğu kapıyı geçtikten sonraki çıkış kapısında gerçekleşiyor. 2.adamın gösterdiği kart meslek kimlik kartı değil atatürk havalimanında çalışan herkeste olan havalimanı giriş kartı 3.adamın üzerinde mesleğini tanımlayacak ne bir kıyafet ne bir yelek var. 4.adamın kendini tanıtma şekli bel hizasından bir kimlik gösterip valizi tutup gümrük gel buraya demek şeklinde. Umarım yol yordam bilen bir ailedir de kamera kayıtları da incelenerek olay herkesin hakettiği şekilde çözülür.
  • usuc okullari kapat
  • Gram şefkatim yok bu gümrükçülere!! Kraldan çok kralcılar.. Hatta bazen kendilerini de kral zannediyorlar...
  • son zamanlarda yurtdışında Tayyibi desteklemeyenlere eziyet ediyorsunuz gümrükçüler.
  • Ahl gümrük memurlarının hemen hemen hepsi ne konuşmaktan ne insan ilişkilerinden haberdar bir gün biri çarpacaktı çarpmış işte. Eminim yine iğrenç bir üslupla ters düz konuşmuştur gümrük memuru sonuç ortada :)
  • Ne buldunuz bakalim
  • Çok merak ediyorum ve bilen birileri beni aydınlatsın! Bu gümrükçülere eğitimde ne dersi veriyorlar da adamlar kendini dünyamın merkezi sanıyor ?bu kadar bilgisiz olup bu kadar egolu olmak ! Onlardaki ego pilotda yok. Sanırsın derece ile öss yi kazanıp boğaziçi mezunu olup ielts toefl da skor yapmışlar . Tek bir tane ingilizce konuşabilenine rastlamadım. Sırf egoları uğruna pilotları kafaya çok takarlar . Gelip bizim ofiste önümüzde imza atacaklar deyip landing kartlarına bakıp güzel kabin memuru kızlara kur yapan erkek uçuş görevlilerine zorluk çıkaran bu kesime zerre saygım yok . Sn eğitmen derslerde ne öğretip öğütlüyorsun bunlara ? Neyin egosu . Mevzuat öğret mümkünse bir yabancı dil okulu ile anlaşma yapın da biraz iş yükümüz hafiflesin tercümanlık yapmaktan bıktık size !!

Hollanda'dan Türkiye'ye gelen Türk aileyle, Atatürk Havalimanı'ndaki gümrük memurları arasında çıkan kavgada bir kişi hafif yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Amsterdam'dan tarifeli uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Y.S,  M.S ve 2 çocuğu, pasaport kontrolünün ardından gümrüklü salondan çıkmak için kapıya yöneldi.

Aldıkları bir istihbarat nedeniyle kaçakçılık uygulaması yapan gümrük ekipleri, aileyi durdurarak, valizlerini aramak istedi. Gümrük memurlarından İ.S, kimliğini göstererek ailenin kendisiyle gelmesini istedi.

Anne Y.S, bu isteğe karşı çıktığı sırada yaşanan tartışmada dengesini kaybederek yere düştü. Bunun üzerine, baba M.S ile oğullarından biri gümrük memuruna saldırdı.

Polis ekipleri, olaya müdahale ederek aile üyelerini gözaltına alırken, kaşından yaralanan gümrük memuru İ.S, aileden şikayetçi oldu.

Aile üyeleri ifadelerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.





Atatürk Havalimanı'nda arbede

Yorumlar Tüm Yorumlar (68)

Bela ~ 7 yıl önce
Yurda gelmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hollanda'da olsa ~ 7 yıl önce
Lan Hollanda'da polis ya da gümrük görevlisi gelse suratında gülümseme yer sir der gidersin Türkiye'de olunca palazlanırsın işte böyle alırlar aklını ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkishfreeman ~ 7 yıl önce
Gidiş katı personel giriş noktasında duran ve kartı hiçbir zaman takılı olmayan gümrük memuru. Umarım o kaşı açılan sensindir de o nobran tavırlarının karşılığını almışsındır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tanık ~ 7 yıl önce
Olayın olduğu sırada ailenin arkasındaydım olaya şahit oldum. Durum tam olarak burada aktarıldığı gibi değil. Bir kere olay gümrüklü sahada gerçekleşmedi dış hatlar gelişteki starbucks karşısındaki terminal çıkış kapısında gerçekleşti. Gümrükçü arkadaş(ben gördüğümde dolandırıcı sanmıştım bugün haberi görüp gümrükçü olduğunu öğrenince şaşırdım) çocuğun yanına yaklaşıp alttan havalimanı giriş kartını göstererek gümrük gel dedi. Çocuk noluyo derken annesi buraya gel dedi çocuk yürümeye devam etti. Gümrükçü gel buraya diyorum diyerek çocuğun valizini çekiştirmeye başladı. Çocuk daha da hızlanıp annesinin önüne doğru geçti bu arada gümrükçü arkadan gel lan buraya diyerek çocuğun boğazına sarılarak çekti. Onu çekerken annesine çarptı annesi yere düştü ve çocuk bunu görünce dönüp iki yumruk attı. Gümrükçü yere kapaklandı kalkmadı zaten. Ben açıkçası olayın başından sonuna adamın dolandırıcı olduğunu düşündüm. 1.olay gümrüğün durduğu kapıyı geçtikten sonraki çıkış kapısında gerçekleşiyor. 2.adamın gösterdiği kart meslek kimlik kartı değil atatürk havalimanında çalışan herkeste olan havalimanı giriş kartı 3.adamın üzerinde mesleğini tanımlayacak ne bir kıyafet ne bir yelek var. 4.adamın kendini tanıtma şekli bel hizasından bir kimlik gösterip valizi tutup gümrük gel buraya demek şeklinde. Umarım yol yordam bilen bir ailedir de kamera kayıtları da incelenerek olay herkesin hakettiği şekilde çözülür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yardım ~ 7 yıl önce
İyi günler, olaya ilişkin mağdur ailenin avukatıyız, bize ulaşırsanız seviniriz 0216 330 8661
dbkr ~ 7 yıl önce
usuc okullari kapat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 7 yıl önce
Gram şefkatim yok bu gümrükçülere!! Kraldan çok kralcılar.. Hatta bazen kendilerini de kral zannediyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şeref ~ 7 yıl önce
son zamanlarda yurtdışında Tayyibi desteklemeyenlere eziyet ediyorsunuz gümrükçüler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahl gümrük ~ 7 yıl önce
Ahl gümrük memurlarının hemen hemen hepsi ne konuşmaktan ne insan ilişkilerinden haberdar bir gün biri çarpacaktı çarpmış işte. Eminim yine iğrenç bir üslupla ters düz konuşmuştur gümrük memuru sonuç ortada :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adil ~ 7 yıl önce
Ne buldunuz bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok merak ediyorum ~ 7 yıl önce
Çok merak ediyorum ve bilen birileri beni aydınlatsın! Bu gümrükçülere eğitimde ne dersi veriyorlar da adamlar kendini dünyamın merkezi sanıyor ?bu kadar bilgisiz olup bu kadar egolu olmak ! Onlardaki ego pilotda yok. Sanırsın derece ile öss yi kazanıp boğaziçi mezunu olup ielts toefl da skor yapmışlar . Tek bir tane ingilizce konuşabilenine rastlamadım. Sırf egoları uğruna pilotları kafaya çok takarlar . Gelip bizim ofiste önümüzde imza atacaklar deyip landing kartlarına bakıp güzel kabin memuru kızlara kur yapan erkek uçuş görevlilerine zorluk çıkaran bu kesime zerre saygım yok . Sn eğitmen derslerde ne öğretip öğütlüyorsun bunlara ? Neyin egosu . Mevzuat öğret mümkünse bir yabancı dil okulu ile anlaşma yapın da biraz iş yükümüz hafiflesin tercümanlık yapmaktan bıktık size !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000