10 Kasım 2018, Cumartesi 09:37:26

Atatürk Havalimanı Ulu Önder için sessizliğe büründü

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80'inci yılında tüm yurtta saygıyla anılırken Atatürk Havalimanı’ndaki kulede saat 09.05’te bir dakikalık sessizlik oldu.
  • 10Kasım Onu sevmeniz değil esas olan.. ANLAMANIZ önemli.. Millet olun dedi.. Çağdaş olun dedi.. Üretin dedi.. Emperyalistlere dikkat edin dedi.. Kolunuzu bacağınızı kaptırmayın dedi.. Geldikleri gibi GİDENLER, gittikleri gibi geleceklerdir dedi ve HAKLI ÇIKTI.. Işıklarda uyu.
  • 79. değil 80. ölü yıldönümü. haber metninde yanlışlık var.
  • Ukrayna ve Moldova'da Mustafa Kemal Atatürk, herhangi bir vesile ile oranın insanlarıyla olan konuşmalarımızda geçtiği anda, o insanların saygısı ve taktirine mazhar olması beni çok gururlandırmıştı. Her ülkeye nasip olmayan bir şans ve güzelliktir MUSTAFA KEMAL.
  • Olmasına rağmen ya düzgün İngilizce kullan emergencY yaz ya da Türkçe acil durum yaz. Ayrıca despite “-e rağmen, -e karşı” demek. Yani İngilizcesinde acil durum olsa bile saygı duruşunda bulun diyor :)))
  • Acaba ona veya ayakta bekleyenlere ne faydası var. Bilimsel bir açıklaması var mı? Doğu toplumlarına yakışan hareketler bunlar.
  • Ulu önder mustafa kemal Atatürk saygı sevgi minnetle anıyorum. Ne mutlu türküm diyene...
  • En sağdaki aşçımıza helal olsun, tam "asker esas duruşu" sergilemiş.
  • Nurlar içinde yatsın Atam. İnşallah resimdeki arkadaşlarımızada saygı duruşlarından ötürü soruşturma açılmaz.
  • Emergenci yamak yerine acil yazmak ne kadar zor olabilir???

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80'inci yılında tüm yurtta saygıyla anılırken Atatürk Havalimanı’ndaki kulede saat 09.05’te bir dakikalık sessizlik oldu.

Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79. yılında tüm yurtta saygıyla anılıyor. Bu sabah saat 09.05’te tüm yurtta adeta hayat dururken Atatürk Havalimanı kontrol kulesindeki hava trafik kontrolörleri de 'Ulu Önder'i andı.

Saatler tam 09.05 olduğunda frekans büyük bir sessizliğe gömüldü. Bir dakika boyunca frekansta kontrolörler sustu.

Kontrolörler "Türkiye Cumhuiyeti kurucusu Ulu önder Atatürk'ü sevgi ve saygıyla anıyoruz. Acil durumlar dışında 1 dakikalık sessizlik" mesajı yayınladı.

Öte yandan SunExpress İzmir Teknik çalışanları da 09:05'te Atatürk'ün vefat ettiği saatte saygı duruşunda bulundu.












Atatürk Havalimanı Ulu Önder için sessizliğe büründü

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

İZMİRLİ ~ 5 yıl önce
10Kasım Onu sevmeniz değil esas olan.. ANLAMANIZ önemli.. Millet olun dedi.. Çağdaş olun dedi.. Üretin dedi.. Emperyalistlere dikkat edin dedi.. Kolunuzu bacağınızı kaptırmayın dedi.. Geldikleri gibi GİDENLER, gittikleri gibi geleceklerdir dedi ve HAKLI ÇIKTI.. Işıklarda uyu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlış bilgi ~ 5 yıl önce
79. değil 80. ölü yıldönümü. haber metninde yanlışlık var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilya ~ 5 yıl önce
Ukrayna ve Moldova'da Mustafa Kemal Atatürk, herhangi bir vesile ile oranın insanlarıyla olan konuşmalarımızda geçtiği anda, o insanların saygısı ve taktirine mazhar olması beni çok gururlandırmıştı. Her ülkeye nasip olmayan bir şans ve güzelliktir MUSTAFA KEMAL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu yorumu ~ 5 yıl önce
beğenmeyenler hangi kafadalar acaba? gidin o zaman atamın kurduğu ülkeden. istemiyoruz sizi. gidin arap üikelerine yaltaklanın.
Güzel bir olay ~ 5 yıl önce
Olmasına rağmen ya düzgün İngilizce kullan emergencY yaz ya da Türkçe acil durum yaz. Ayrıca despite “-e rağmen, -e karşı” demek. Yani İngilizcesinde acil durum olsa bile saygı duruşunda bulun diyor :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saygı duruşu ~ 5 yıl önce
Acaba ona veya ayakta bekleyenlere ne faydası var. Bilimsel bir açıklaması var mı? Doğu toplumlarına yakışan hareketler bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apron ~ 5 yıl önce
Tam tersi kardeșim ,batı toplumlarina yakişan hareketler ,dogu el fatiha der...
Sen durma zaten ~ 5 yıl önce
Arkanı Doğuya ver yürümeye devam et!!!
Cevap ~ 5 yıl önce
Senin beynin bunu anlayamaz, analiz edemez, yorum yapamaz. Keşke biraz okusan, keşke çevrendeki diğer Müslüman ülkelerdeki yaşam tarzını bilsen.
evet var ~ 5 yıl önce
var ama senin gibilerin aklı yetmez
herkes anlayamaz ~ 5 yıl önce
adı üstünde saygı duruşu. siyasette, askeriyede, bilimde, insanlıkta ve daha nice alanda büyüklüğünü dünya kabul etmiş bir insan için bir dakikalık bir gelenek, bir saygı, bir anma bu. kimse zorla aracından indirilmiyor, kimse haftasonu zorla uyandırılıp sokaklara dökülmüyor, anıtkabire yüzbinler sucuk ekmek için gitmiyor. emin ol senin gibilere göre ayakta bekleyenler kadar evinde akşam ellerini açıp dua edip fatiha okuyan da var. herkesin saygısını sevgisini dile getirişi farklı. dünyada bu sevgiye, saygıya ulaşmış ilk ve son lider.
Aloo ~ 5 yıl önce
Terbiyesizlik yapma.
Bilimsel açıklama ~ 5 yıl önce
Atatürk’ün bizi yetiştirme tarzı baş dik ve ayakta, seninkinin yerleştirme tarzı baş eğik ve kucakta. Liderler arasındaki küçük bir fark, sık dişini az kaldı.
Teknik ~ 5 yıl önce
Ulu önder mustafa kemal Atatürk saygı sevgi minnetle anıyorum. Ne mutlu türküm diyene...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Specs ~ 5 yıl önce
Burada da birkac Kadir Mısıroğlu hayrani var galiba.
Helal olsun ~ 5 yıl önce
En sağdaki aşçımıza helal olsun, tam "asker esas duruşu" sergilemiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 5 yıl önce
Nurlar içinde yatsın Atam. İnşallah resimdeki arkadaşlarımızada saygı duruşlarından ötürü soruşturma açılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korhan ~ 5 yıl önce
Emergenci yamak yerine acil yazmak ne kadar zor olabilir???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
takdir edin az ~ 5 yıl önce
dogru veya yanlis sana mi kaldi kocum;))
Bana kaldı ~ 5 yıl önce
Aynı yorumu ben yazacaktım ama onun yerine sana cevap yazayım dedim. TÜRKÇE öğretmeni ve TÜRKÇE çevirmen olarak bana kaldı evet. Dili yozlaştıranlara karşı bunu eleştirmek bize kaldı! 15, 20 yıl sonra Mobilleri flaytmoda alıyoz demi diye konuşulunca birbirimizi anlayamayacağız... Gerçek değerlere sahip çıkmak dille başlar. İyi günler :)
Mert ~ 5 yıl önce
Yazmak yerine yamak diyen mı soruyor bunu :)
Sen ~ 5 yıl önce
Daha Türkçeyi bile doğru yazamıyorsun bebeeee

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000