10 Nisan 2022, Pazar 15:18:50

Atatürk Havalimanı tartışmasında sert sözler!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Atatürk Havalimanı hikayesi kapandı" diyen ve belediyenin projelerini hedef alan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’na yanıt verdi.
  • İmamoglu for President YES
  • Sayın troller hadi bilgisizsiniz cahilsiniz bunu anlarıız ama nereli olduğunuzdan şüphem var. Daha Türkçe yazamıyorsunuz. Nerelisiniz siz? Kaç para veriyorlar size
  • Hırsızlık yapmayınca troller hemen saldırmış. Dürüst insan ve 18 milyon onu seviyor. Bir kaç trol sevmese ne olur.
  • eko geldiğinden beri çalmıyor çırpmıyor yoksa emniyeti hukuku zartı zurtu elinde olan akape çooooooktan soruşturma açmıştı helal olsun ekoya dik dur eğilme
  • Papazoğlu kış rüyasında. Elinden gelse İstanbyl havalimanını yıktırırsın. Sizlerin nedenli Ülke düşmanı olduğunu seni o koltuğa oturtan pkklıları belediyeye yığmandan anladı herkes (inşallah. Bazı körler hala kafasını kuma gömmüş) ama sende haklısın onlara sözün vardı onu yerine getirdin. Oy verin sizi maaşa bağlıyayım vaatlerinün neticesi.
  • Bırakın isimlere takılmayı hizmet etin bu millete hepinizin derdi çıkar olmuş
  • Ulaşımdada sembolik rakam alıncaktı ama sana göre sembolik rakam küçük olabilir bir yemeğe milyarlar veriyorsun çünkü ama halk için büyük para
  • İmamoğlundaki troll ordusu iktidarda bile yok. Yazık size be siyasetiniz batsın.
  • Mühür kimdeyse Süleyman o'dur,kendisine miras kalacağını mı hayal ediyor Mister Şehremini?
  • Imamoglu,kar yagdiginda belediye binasinin onunu temizletemedi,kalkmis su bu diye hizmet etmekten konusuyor. Kibir dersen senin eline su dokebilecek olani daha gormedim ben.Master degree. Buyuk bir balondun ve sayende Istanbul 4 sene kaybetti. Lutfen gercekleri gorun,musilaj gozlerinizi kor etmesin. Bu adam bu saate kadar hicbirsey yap ma di.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Atatürk Havalimanı hikayesi kapandı" diyen ve belediyenin projelerini hedef alan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’na yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk TV'de İpek Özbey'in sorularını yanıtladı.

İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun “Biz diyoruz ki bizimle hizmette yarışsınlar. Başkalarının yaptığı hizmete çökme gayreti var. Rahatsız oluyoruz. Şu anda belediyenin yaptığı daha önce başlamış hatlardı”, “Sizin bu paraları nerelere harcadınız anlamadık”, “Atatürk Havalimanı işi bitti, hikayesi kapandı” gibi açıklamalarına sert yanıt verdi.

“SANKİ DEDESİNDEN MİRAS KALMIŞ”

İmamoğlu, Bakan Karaismailoğlu ve açıklamalarına yönelik şöyle konuştu:

* Bu da zavallı bir arkadaş. Hayatında bekçi kulübesi dikmemiş arkadaş bugün açıklama yapıyor diyor ki, ‘Atatürk Havalimanı işi bitti, orada park yapacağım, hikayesi kapandı’ diyor. Kibire bakar mısınız?

* Sen hayatında bekçi kulübesi dikmemiş bir insansız. İradesi olmayan bir insansın. Çünkü ben seni irade koltuğunda otururken tanıyorum. Aileni de tanıyorum.

* Dedenden sana 3 milyon metrekarelik Florya'nın göbeğinde arazi kalsa bu kadar konuşamazsın. ‘Atatürk Havalimanı konusu kapandı' diyor; sanki dedesinden Florya'nın göbeğinde 3 milyon metrekarelik bir arazi ona miras kalmış gibi.

“ATATÜRK HAVALİMANI TOPLUMUN VİCDANINDA HÂLÂ KAPANMADI”

* ‘Atatürk Havalimanı’nı 2023'te açacağız' sözüne cevap veremezsin çünkü Atatürk Havalimanı bu toplumun vicdanında hâlâ kapanmadı. Çünkü orada 30 milyar euroluk yatırımı çöpe attın. Etkin, binaların içindeki 4,5-5 milyar euroluk teçhizatı çöpe attın. Bunlar yapılırken o da (Karaismailoğlu) orada yoktu. Aklı ermez o işlere.

* ‘Zaten bir tarafından Millet Bahçesi başladı' diyor. İstanbul'un göbeğinde dedenden sana 3 milyon metrekare arazi kalsa, ‘Millet Bahçesi başlattım' diyemezsin. Bu da kibrin tavanı! Yahu sen Atatürk Havalimanı’na bir şey yapacaksan önce gel milletle konuş…

Atatürk Havalimanı tartışmasında sert sözler!

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

İmam ~ 2 yıl önce
İmamoglu for President YES

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Troller ~ 2 yıl önce
Sayın troller hadi bilgisizsiniz cahilsiniz bunu anlarıız ama nereli olduğunuzdan şüphem var. Daha Türkçe yazamıyorsunuz. Nerelisiniz siz? Kaç para veriyorlar size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İmam ~ 2 yıl önce
Hırsızlık yapmayınca troller hemen saldırmış. Dürüst insan ve 18 milyon onu seviyor. Bir kaç trol sevmese ne olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saadetli ~ 2 yıl önce
eko geldiğinden beri çalmıyor çırpmıyor yoksa emniyeti hukuku zartı zurtu elinde olan akape çooooooktan soruşturma açmıştı helal olsun ekoya dik dur eğilme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kış rüyasında ~ 2 yıl önce
Papazoğlu kış rüyasında. Elinden gelse İstanbyl havalimanını yıktırırsın. Sizlerin nedenli Ülke düşmanı olduğunu seni o koltuğa oturtan pkklıları belediyeye yığmandan anladı herkes (inşallah. Bazı körler hala kafasını kuma gömmüş) ama sende haklısın onlara sözün vardı onu yerine getirdin. Oy verin sizi maaşa bağlıyayım vaatlerinün neticesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hepsi aynı ~ 2 yıl önce
Bırakın isimlere takılmayı hizmet etin bu millete hepinizin derdi çıkar olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serkan ~ 2 yıl önce
Ulaşımdada sembolik rakam alıncaktı ama sana göre sembolik rakam küçük olabilir bir yemeğe milyarlar veriyorsun çünkü ama halk için büyük para

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İmamın ordusu ~ 2 yıl önce
İmamoğlundaki troll ordusu iktidarda bile yok. Yazık size be siyasetiniz batsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tom Brax ~ 2 yıl önce
Mühür kimdeyse Süleyman o'dur,kendisine miras kalacağını mı hayal ediyor Mister Şehremini?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karlar duser ~ 2 yıl önce
Imamoglu,kar yagdiginda belediye binasinin onunu temizletemedi,kalkmis su bu diye hizmet etmekten konusuyor. Kibir dersen senin eline su dokebilecek olani daha gormedim ben.Master degree. Buyuk bir balondun ve sayende Istanbul 4 sene kaybetti. Lutfen gercekleri gorun,musilaj gozlerinizi kor etmesin. Bu adam bu saate kadar hicbirsey yap ma di.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesinlikle haklısın ~ 2 yıl önce
Adam hiç çalmadı, yoksa şimdiye kadar tepesine binerlerdi. Ya diğerleri?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000