12 Temmuz 2019, Cuma 14:15:06

Atatürk Havalimanı kitap oldu

Türk havacılığına uzun yıllar hizmet eden Atatürk Havalimanı kitap oldu. Fly Services şirketinin sahibi Gökhan Sarıgöl’ün hazırladığı kitap 1912-2019 yılları arasındaki bir döneme ışık tutuyor.
  • Bu sahıs yapılan operasyon sonucunda ve sabit olarak paketlenmiş farklı adreslerde yapılan ele gecirilen sabit deliller ile baskında 10 gün boyunce istanbul emniyetinde goz altında kalmıs sahıs degilmi. Koskoca emniyet sadece bu sahsımı goz altına aldı koca operasyonda sebeke dahil hazırlanan iddaname varken bazı gercekleri para ile sadece zamana yayarsın ama DEVLET TARAFINDAN artık tesbitlisindir.
  • Çok komik gerçekten.Bu şahıs yıllar önce kendisini önden alıp checkinini yapmadığımdan dolayı o zaman çalıştığım şirketin müdürünü aramış beni şikayet etmiş ne hakkı varsa ayrıca kontuarda çıkardığı olaylar bağırmalr,hakaretler de cabası...Yazık havacılık kimlere kalmış
  • Piyasaya sonradan çıkanların reklam için harcadıkları paraya bak. Sivil havacılık hakkında ne biliyordur. Hangi eğitimleri almıştır. Hikaye. Sonra havacılık neden gelişmiyor. Bakın sivil havacılık kimlerin elinde. Dünyada eşi bulunmayan bir kategori olan temsilci şirketlerin. Tava da yazık onun da adı lekeleniyor.
  • Fly nedir. Temsilci şirket. Ne iş yapar. Hiç. Hizmeti havaştan çelebiden alır, üzerine komisyon koyup pazarlar. Kısaca boş işler. Sonrada kalk havacılık kitabı çıkart. Havacılığı nerede öğrendiniz acaba
  • SADECE GULUYORUM AHAHAHAHAHAHHA SEN PIZZA DEGILSIN = SEN TARIHI ESER DEGILSIN
  • Gökhan seni tebrik ediyorum güzel bir calışma olduğu belli bu belgeleri ve bilgileri toplamak kolay değil.... Teşekkürler
  • Yaaahuuu...sani baba hala doymadın mı reklamını yaptırmayaaaa :)) Emin’im kitabı yarısı senle alakalıdır ! Puaahshsha. Sana bi tek bisi solicemmm: Yusuf akcayogluuuuu!!! :))) puahahhsahhss!!! :))))
  • Helal olsun
  • TAV sposor olduğu kitapları sattırmaz. Nasıl edineceğiz. Çetin Özbey
  • Kimdir bu fly tur. Nereden türedi bunlar

Türk havacılığına uzun yıllar hizmet eden Atatürk Havalimanı kitap oldu. Fly Services şirketinin sahibi Gökhan Sarıgöl’ün hazırladığı kitap 1912-2019 yılları arasındaki bir döneme ışık tutuyor.

Atatürk Havalimanı’nın 1912 yılından bu yana tarihinin anlatıldığı Asırlık Yolculuk kitabının  basımı tamamlandı. 1912-2019 yılları arasında yaklaşık bir asırlık yolculuğun fotoğraflarla kaleme alındığı kitap Atatürk Havalimanı’nın son işletmecisi TAV Havalimanları Holding sponsorluğunda Gökhan Sarıgöl tarafından hazırlandı.
  Ulastırma Bakanlığı, SHGM, DHMİ ve THY’nin de destek verdiği 425 sayfalık kitapta 1400 renkli ve siyah beyaz fotoğraf kullanıldı. Türkçe ve İngilizce olarak yayınlanan kitapta havalimanına ait son derece ilgi çekiği bilgi ve görüntüler yer alırken birçok fotoğraf bu kitapta ilk kez gün yüzüne çıkmış olacak.  Kitabın tanıtımı ise Ağustos ayında özel bir törenle yapılacak.

Asırlık Yolculuk kitabı, Gökhan Sarıgöl'ün havacılık sektörüne ışık tutan 5. eseri olacak.



Atatürk Havalimanı kitap oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

GERCEKLER ~ 5 yıl önce
Bu sahıs yapılan operasyon sonucunda ve sabit olarak paketlenmiş farklı adreslerde yapılan ele gecirilen sabit deliller ile baskında 10 gün boyunce istanbul emniyetinde goz altında kalmıs sahıs degilmi. Koskoca emniyet sadece bu sahsımı goz altına aldı koca operasyonda sebeke dahil hazırlanan iddaname varken bazı gercekleri para ile sadece zamana yayarsın ama DEVLET TARAFINDAN artık tesbitlisindir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 5 yıl önce
Çok komik gerçekten.Bu şahıs yıllar önce kendisini önden alıp checkinini yapmadığımdan dolayı o zaman çalıştığım şirketin müdürünü aramış beni şikayet etmiş ne hakkı varsa ayrıca kontuarda çıkardığı olaylar bağırmalr,hakaretler de cabası...Yazık havacılık kimlere kalmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Book ~ 5 yıl önce
Piyasaya sonradan çıkanların reklam için harcadıkları paraya bak. Sivil havacılık hakkında ne biliyordur. Hangi eğitimleri almıştır. Hikaye. Sonra havacılık neden gelişmiyor. Bakın sivil havacılık kimlerin elinde. Dünyada eşi bulunmayan bir kategori olan temsilci şirketlerin. Tava da yazık onun da adı lekeleniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fly mly ~ 5 yıl önce
Fly nedir. Temsilci şirket. Ne iş yapar. Hiç. Hizmeti havaştan çelebiden alır, üzerine komisyon koyup pazarlar. Kısaca boş işler. Sonrada kalk havacılık kitabı çıkart. Havacılığı nerede öğrendiniz acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
caylak ~ 5 yıl önce
SADECE GULUYORUM AHAHAHAHAHAHHA SEN PIZZA DEGILSIN = SEN TARIHI ESER DEGILSIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet YILMAZ ~ 5 yıl önce
Gökhan seni tebrik ediyorum güzel bir calışma olduğu belli bu belgeleri ve bilgileri toplamak kolay değil.... Teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Toplamak ~ 5 yıl önce
Toplamakta üstüne yok !!
Sani Sener ~ 5 yıl önce
Yaaahuuu...sani baba hala doymadın mı reklamını yaptırmayaaaa :)) Emin’im kitabı yarısı senle alakalıdır ! Puaahshsha. Sana bi tek bisi solicemmm: Yusuf akcayogluuuuu!!! :))) puahahhsahhss!!! :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 5 yıl önce
Helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
selam gökhan ~ 5 yıl önce
TAV sposor olduğu kitapları sattırmaz. Nasıl edineceğiz. Çetin Özbey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim ~ 5 yıl önce
Kimdir bu fly tur. Nereden türedi bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarihi Eser ~ 5 yıl önce
Tarihi eser kaçakçılığından türedi. Tabi malüm yapınun havacılık imamı ile yakın ilişkisi, boy boy fotoları da eşantiyon oldu.Yakında kendisini soğuk Silivri de ziyaret eder artık imzalı kitap isteyenler. Winter is coming!
Ciddi misin ? ~ 5 yıl önce
Havalimanının yarısına temsilcilik yapan bir firma. Bkz: 25 yıldır çoğu havayoluna bakmıştır. IGA iyi ekmek yiyor elleşmeyin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000