24 Ocak 2019, Perşembe 09:02:20

Atatürk Havalimanı işgal girişimi davasında 13 tahliye

Atatürk Havalimanı'nı işgal girişimi ve burada çıkan olaylarda 2 kişinin şehit edilmesine ilişkin, 77'si tutuklu 159 sanığın yargılandığı davada, 13 tutuklu sanığın tahliyesine karar verildi.
  • Devlet en azılısından en hafifine suça bulaşmışlara karşı acımasız olmadıkça bu ülkede terör de bitmez feto gibi oluşumlar da hırsızlık da gasp da şikayetçi misin sorusu da bilmem ne de...Devletin başı kalkıp da '17-25 milattır, ondan öncesini unutalım sonra hala onlarla beraber olanlardan hesap soralım' derse hangi örgütle nasıl mücadele edilir de kazanılır ki?
  • tankın önüne yatanın da tesadüf olmadığı ortaya çıksın artık. Allahın lütfu yani

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde, Atatürk Havalimanı'nı işgal girişimi ve burada çıkan olaylarda 2 kişinin şehit edilmesine ilişkin, 77'si tutuklu 159 sanığın yargılandığı davada, 13 tutuklu sanığın tahliyesine karar verildi.

İstanbul 34. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi karşısında bulunan salonda yapılan duruşmada, tutuklu sanıkların ve avukatların talepleri alındı.

Tutuklu sanıklar suça karışmadıklarını iddia ederek, tahliye talebinde bulundu. Sanık avukatları da müvekkillerinin darbe kastıyla hareket etmediğini savunarak, sanıkların tahliyelerini istedi.

Talepleri değerlendiren mahkeme heyeti, mevcut suçun değişme ihtimali, sanıkların tutuklulukta geçirdikleri süre, savunmalarının alınmış olması gibi gerekçeleri dikkate alarak, tutuklu 13 sanığın tahliye edilmesine karar verdi.

Tutuklu 64 sanığın bu hallerinin devamına hükmeden mahkeme heyeti, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne yazı yazılarak, görüntülerin analizinin yapılmasını ve ateş eden sanıkların belirlenmesini istedi.

Tutuksuz sanıklar hakkındaki adli kontrol hükümlerinin devamına hükmeden mahkeme heyeti, duruşmayı 21 Şubat'a erteledi.

Atatürk Havalimanı işgal girişimi davasında 13 tahliye

Yorumlar

!!! ~ 5 yıl önce
Devlet en azılısından en hafifine suça bulaşmışlara karşı acımasız olmadıkça bu ülkede terör de bitmez feto gibi oluşumlar da hırsızlık da gasp da şikayetçi misin sorusu da bilmem ne de...Devletin başı kalkıp da '17-25 milattır, ondan öncesini unutalım sonra hala onlarla beraber olanlardan hesap soralım' derse hangi örgütle nasıl mücadele edilir de kazanılır ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PLAN ~ 5 yıl önce
tankın önüne yatanın da tesadüf olmadığı ortaya çıksın artık. Allahın lütfu yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000