13 Ekim 2017, Cuma 14:43:01

Atatürk Havalimanı gaspçıları yakalandı

Atatürk Havalimanı'ndaki metro istasyonunda bir kadını vagona ittikten sonra cüzdanını gasbettiği iddia edilen yabancı uyruklu iki kişi, Aksaray'da kaldıkları otelde yakalandı.
  • Asil gaspcilar taksici ler turizme zarar ekonomiye zarar imaja zarar
  • elini kolunu sallayan herkes ulkeye girip cikiyor. metro katındaki polisler ne ise yarıyor bilmiyorum.
  • Kendini maco saniyosa bir adami itsin. Eleri kirilsin insallah.
  • yabancı uyruklu dediği de suriyeli afgan araptır
  • Önce temiz bir dayak.. mmaahh bal bal
  • Kardeşim metro istasyonu kuytu yerde ve gece geldiğinizde hep ıssız hele ki metro şirinevler durağından sonra kimse kalmıyor kaç sefer bende tereddüt ettim adamı sıkıştırıp kesseler kimsenin haberi olmaz kameralar boş neyse buna bir çözüm bulsunlar güvenlik sayısını international airport ta arttırmak bu kadar zor olmamalı boş şeylere pera harcanıyorsa buna daha çok harcanmalı
  • ahl'de bunlar gibi çok adam geziniyor dikkatli olmak lazım. ayrıca yolculardan bahşiş almak için zorla bagajlarına yapışan veya yol göstermeye çalışan iç hatlar bağlantı köşesini,iç hatlar ve dış hatlar gelişi mesken tutmuş kimisi apron kartlı şahıslar da yıllardır temizlenemediler bunlara ne zaman dur denilecek ?

Atatürk Havalimanı'ndaki metro istasyonunda bir kadını vagona ittikten sonra cüzdanını gasbettiği iddia edilen yabancı uyruklu iki kişi, Aksaray'da kaldıkları otelde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 4 Ekim'de yolcusunu uğurlayan M.U, evine ulaşmak için metronun Atatürk Havalimanı'ndaki istasyonuna gitti. İstasyonda kalabalıktan faydalanan iki kişi, M.U.'yu ittirerek vagona girdi.

M.U'nun çantasından cüzdanını alan iki kişi, olay yerinden kaçtı. M.U, olayın ardından Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'nde gaspçılardan şikayetçi oldu. Atatürk Havalimanı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, gaspçıları yakalamak için güvenlik kameralarındaki kayıtları inceledi. Şüphelilerin Cezayir uyruklu A.M. ile M.K. olduğunu tespit eden ekipler, söz konusu kişilerin ticari taksiye binerek havalimanından ayrıldıklarını belirledi.

Taksinin şoförüne ulaşan ekipler, iki gaspçının, Aksaray'daki Vatan Caddesi'ne gittiği bilgisine ulaştı. Cezayirlilerin kaldıkları oteli tespit eden polis ekipleri, gece odalarına giden iki şüpheliyi yakaladı. Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından A.M. ile M.K, adliyeye sevk edildi.

Atatürk Havalimanı gaspçıları yakalandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Adil ~ 6 yıl önce
Asil gaspcilar taksici ler turizme zarar ekonomiye zarar imaja zarar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dunyaninenguvenliulkesitr ~ 6 yıl önce
elini kolunu sallayan herkes ulkeye girip cikiyor. metro katındaki polisler ne ise yarıyor bilmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B. ~ 6 yıl önce
Kendini maco saniyosa bir adami itsin. Eleri kirilsin insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 6 yıl önce
yabancı uyruklu dediği de suriyeli afgan araptır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ceza kanunu ~ 6 yıl önce
Önce temiz bir dayak.. mmaahh bal bal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Kardeşim metro istasyonu kuytu yerde ve gece geldiğinizde hep ıssız hele ki metro şirinevler durağından sonra kimse kalmıyor kaç sefer bende tereddüt ettim adamı sıkıştırıp kesseler kimsenin haberi olmaz kameralar boş neyse buna bir çözüm bulsunlar güvenlik sayısını international airport ta arttırmak bu kadar zor olmamalı boş şeylere pera harcanıyorsa buna daha çok harcanmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JFK ~ 6 yıl önce
Sen önce o dediğin saatlerse JFK'e giden metroya bi binde sonra gör korkmak nasıl oluyormuş
ahl ~ 6 yıl önce
ahl'de bunlar gibi çok adam geziniyor dikkatli olmak lazım. ayrıca yolculardan bahşiş almak için zorla bagajlarına yapışan veya yol göstermeye çalışan iç hatlar bağlantı köşesini,iç hatlar ve dış hatlar gelişi mesken tutmuş kimisi apron kartlı şahıslar da yıllardır temizlenemediler bunlara ne zaman dur denilecek ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000