19 Nisan 2018, Perşembe 09:30:28

'Atatürk Havalimanı eğlence merkezi olsun'

Atatürk Havalimanı arazisine Paris’in Disneyland modeliyle eğlence merkezi kurulmasını öneren turizmciler ‘Bu modelle İstanbul’a 30 milyon turist çekebiliriz’ diyor.
  • Çok büyük kumar oyunları yeri yapalım zenginler uçakları ile gelsin oyununu oynasın hem sıcak para akisida çok iyi olur
  • kocaman bir havuz olsun
  • bence dünya standartlarında devasa lüks aşnafişne yerleri pavyonlardan oluşan bir eğlence komplwksi olsun.yerlisi yabancısı akın eder parayı akıtır. Bak o zaman para nasıl kırılır cari açık 3 ayda nasıl kapanır görürsünüz.
  • Tabi tabi eğlence merkezi olsun millet içsin falan filan ahlakı bozulsun. yok öyle yağma yeni türkiyeye yakışır nesiller yetiştirecek devasa bir kompileks yapılmalı.camisinden imam hatibine kuran kursundan anaokuluna yurtlarına kongre merkezlerine kadar geniş bir yelpazede geniş düşünmek lazım.
  • ATATÜRK havalimanını yedirmeyiz..... Böyle biliniz.
  • TOKİ alir orasini. Yok yok, Agaoglu... Yok yaa Cengizciğim kapar... Yok yaa yoksa Bilale mi versek... Off...
  • Bazılarının aklı yok ama fikri var... 3. Havalimanı dışhatlarda buluşmak üzere
  • Atatürk müzesi ve askeri müze olarak değerlendirilebilir.Amerikanın birçok eyaletinde çok büyük bu tar müzeler var
  • Cerrahpasa, Capa ve diger Istanbul Uni egitim hastanelerini buraya tasi bir pisti ve heliport u aktif tut diger tarafi sivil havacilik la beraber fuar merkezine cevir, Istanbul uni arazilerini sehir icinde parka cevir, deprem olur savas cikar yazik bina yapmayin suraya gidin daha Halkali yi bitirmediniz
  • süper star hatta

Atatürk Havalimanı arazisine Paris’in Disneyland modeliyle eğlence merkezi kurulmasını öneren turizmciler ‘Bu modelle İstanbul’a 30 milyon turist çekebiliriz’ diyor.   

Bu yılın sonunda 3. Havalimanı’na taşınması planlanan Atatürk Havalimanı arazisinin akıbeti merak konusuyken, İstanbullu turizmcilerden cazip bir öneri geldi. Atatürk Havalimanı 3. Havalimanı’na taşındığında İstanbul’a inen turist sayısının 200 milyona çıkacağını hatırlatan İstanbul Turizm Derneği (ISTTA) İkinci Başkanı Halil Korkmaz şunları kaydetti:

HEDEF 30 MİLYON TURİST ÇEKEMEK

“Biz Atatürk Havalimanı arazisine Paris’teki Disneyland gibi bir eğlence merkezi açıp, Londra’daki London Eye gibi simge bir yapı inşa edersek başta Uzakdoğu ve Ortadoğu olmak üzere dünyanın eğlence merkezi haline gelebiliriz. Böylece İstanbul’a yılda 30 milyon, Türkiye’ye 100 milyon turist çekmemiz işten bile değil.”

Dünya bizi gıptayla izliyor

Başta Almanya olmak üzere Avrupa ülkelerinde Türkiye aleyhinde yapılan lobi çalışmalarının sonuçsuz kaldığına dikkat çeken Halil Korkmaz, şunları kaydetti: “Almanya Türkiye’ye seyahatte güvenlik açığı olduğuna dair vatandaşlarını uyardı. Ama bugün Türkiye’ye gelen rezervasyonların en fazla olduğu ülke Almanya. Türkiye’nin bu başarısını dünya gıptayla izliyor.” (Akşam)

'Atatürk Havalimanı eğlence merkezi olsun'

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Kumarhane yapalim ~ 6 yıl önce
Çok büyük kumar oyunları yeri yapalım zenginler uçakları ile gelsin oyununu oynasın hem sıcak para akisida çok iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuzelim ~ 6 yıl önce
kocaman bir havuz olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük düşünen ~ 6 yıl önce
bence dünya standartlarında devasa lüks aşnafişne yerleri pavyonlardan oluşan bir eğlence komplwksi olsun.yerlisi yabancısı akın eder parayı akıtır. Bak o zaman para nasıl kırılır cari açık 3 ayda nasıl kapanır görürsünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baki ~ 6 yıl önce
Tabi tabi eğlence merkezi olsun millet içsin falan filan ahlakı bozulsun. yok öyle yağma yeni türkiyeye yakışır nesiller yetiştirecek devasa bir kompileks yapılmalı.camisinden imam hatibine kuran kursundan anaokuluna yurtlarına kongre merkezlerine kadar geniş bir yelpazede geniş düşünmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flying world. ~ 6 yıl önce
ATATÜRK havalimanını yedirmeyiz..... Böyle biliniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süvari ~ 6 yıl önce
atı alan üsküdarı çoktaaaaan geçti gitti
Geri kalmak ~ 6 yıl önce
TOKİ alir orasini. Yok yok, Agaoglu... Yok yaa Cengizciğim kapar... Yok yaa yoksa Bilale mi versek... Off...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 6 yıl önce
Bazılarının aklı yok ama fikri var... 3. Havalimanı dışhatlarda buluşmak üzere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 6 yıl önce
Atatürk müzesi ve askeri müze olarak değerlendirilebilir.Amerikanın birçok eyaletinde çok büyük bu tar müzeler var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Agaaaa ~ 6 yıl önce
Burasi Türkiye. Ne müzesi. Oraya Dünyanin en büyük Camisi yapilacak. O kadarr.
Mba Usa ~ 6 yıl önce
Cerrahpasa, Capa ve diger Istanbul Uni egitim hastanelerini buraya tasi bir pisti ve heliport u aktif tut diger tarafi sivil havacilik la beraber fuar merkezine cevir, Istanbul uni arazilerini sehir icinde parka cevir, deprem olur savas cikar yazik bina yapmayin suraya gidin daha Halkali yi bitirmediniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper fikir ~ 6 yıl önce
süper star hatta

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000