01 Ocak 2019, Salı 15:45:20

Atatürk Havalimanı doldu taştı!

Yılbaşını İstanbul’da geçiren yerli ve yabancı turistler dönüş için Atatürk Havalimanı’na akın edince, bekleme kuyruğu terminal dışına kadar taştı.
  • Istanbul Havalimani sinek avliyor
  • Böyle bölgesel ve yoğun bir havalimanı hangi akla mantığa hizmeten kapatılacak avrupayı örnek alıp alıyorsunuz madem adamların her ilinde 4-5 havalimanı var hazır işleyen havalimanı nı kapatmayalım 3 havalimanı aynı anda uçuşlara devam edebilir
  • Yeni havalimanına ne gerek var . Kuyruk olsun bekleriz ne olacak yani
  • 30-31 aralıkta taşınmak ne kadar ahmakça bir karar olduğunun belgesi bunlar! Ne dersiniz yetkililer?
  • Yeni havalimanı niye yapıldı neden tüm operasyonlar aktarılmıyor? Bir gecede taşınma olmayacak mıydı?

 Yılbaşını İstanbul’da geçiren yerli ve yabancı turistler dönüş için Atatürk Havalimanı’na akın edince, bekleme kuyruğu terminal dışına kadar taştı.

Atatürk Havalimanı’nda yılbaşı öncesinde olduğu gibi yeni yılın ilk gününde de yoğunluk yaşandı. 2019’a İstanbul’da giren yolcular, dönüş yapmak için yine hava ulaşımını tercih edince terminaldeki kontrol noktalarında zaman zaman yoğunluk yaşandı. Özellikle Dış Hatlar Terminale giden yolcu katındaki giriş noktalarında yolcu yoğunluğu nedeniyle kuyruk, terminal dışına kadar ulaştı.

“Bu kalabalığı beklemiyordum”

Yılbaşını İstanbul’da geçirmek üzere Almanya’dan gelen Sevilay Keskin, “Biz arkadaşlarla birlikte Manheim’den geliyoruz. Yılbaşı için geldik. Bir hafta burada kaldık şimdi de dönüyoruz. Tatilimiz çok güzeldi. Bu kalabalığı beklemiyordum. Bu kadar çok kalabalık olacağını hiç sanmamıştım” değerlendirmesinde bulundu.

“Turistlerin döneceğini ancak bu kadar olacağını tahmin etmedik”

Yılbaşı tatili için Türkiye’ye gelen Hindistanlı turist Munish Gupta ise, “Tatilimiz harikaydı. Kapadokya’ya gittik, oradan Kuşadası’na geçtik. Oradan da İstanbul’a döndük. Yeni yıla burada girdik. Çok güzel geçti. Havalimanında bu kadar büyük bir yoğunluğu beklemiyorduk. Turistlerin döneceğini bekliyorduk ancak bu kadar olacağını tahmin etmedik” diye konuştu.
Öte yandan, havalimanı personelleri ve pasaport kontrol noktalarındaki polisler de yoğunluk ve bekleme sürelerini en aza indirmek için tüm noktaları açık tuttu. 













Atatürk Havalimanı doldu taştı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Adanalı ~ 5 yıl önce
Istanbul Havalimani sinek avliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atatürk Kapanmasın ~ 5 yıl önce
Böyle bölgesel ve yoğun bir havalimanı hangi akla mantığa hizmeten kapatılacak avrupayı örnek alıp alıyorsunuz madem adamların her ilinde 4-5 havalimanı var hazır işleyen havalimanı nı kapatmayalım 3 havalimanı aynı anda uçuşlara devam edebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 5 yıl önce
Yeni havalimanına ne gerek var . Kuyruk olsun bekleriz ne olacak yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 5 yıl önce
30-31 aralıkta taşınmak ne kadar ahmakça bir karar olduğunun belgesi bunlar! Ne dersiniz yetkililer?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstanbul ~ 5 yıl önce
Yeni havalimanı niye yapıldı neden tüm operasyonlar aktarılmıyor? Bir gecede taşınma olmayacak mıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000