22 Mayıs 2009, Cuma 08:01:25

Askeri uçakları düşürmek isteyen 4 kişi yakalandı!

ABD'nin New York kentinde iki sinagogu bombalayıp, Stinger füzesiyle askeri uçak düşürmeyi planlayan 4 kişi yakalandı.
  • uçakları füzeyle vurup düşürmeyi planlayan ama silahların sahte olduğunu bile anlamayan teröristler gülmemek elde değil bence sizde gülün peki bu sahte silahları kullanmayı biliyorlarmı acaba bu Amerikalıların teröristleri bile komik başkanlarına alıştıkta diğerlerine alışmak biraz zaman alacak ))))

FBI'ın bir yıl süren operasyonu sonucunda yakalanan aşırı dincilerin 'ABD'nin Afganistan'da öldürdüğü Müslümanların öcünü almaya çalıştıkları' belirtildi.

New York'un yaklaşık 95 kilometre kuzeyinde bulunan Newburgh kentinde yaşayan terör zanlılarının, Bronx'un Riverdale semtindeki iki sinagoğu bombalamayı ve Newburgh'daki Hava Ulusal Muhafızları Üssü'nde bulunan askeri uçakları füzeyle vurarak düşürmeyi planladıkları bildirildi. Zanlılar, Riverdale Sinagogu ve Musevi merkezinin dışındaki otomobillere bomba sandıkları cihazları yerleştirdikten sonra önceki akşam FBI tarafından yakalandı. New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg, 'Özgürlüklerimize yöneltilen bu son saldırı girişimi, New York kentini hedef alan içgüvenlik tehditlerinin maalesef tamamıyla gerçek olduğunu göstermekte ve terörizmi engelleme yönündeki çabalarımızda teyakkuz halinde kalmamız gerektiğini ortaya koymaktadır' dedi.

SİLAHLARI FBI VERMİŞ

Edinilen bilgiye göre, FBI tarafından geçen yılın haziran ayından beri büyük bir gizlilikle yürütülen soruşturma, bir FBI ajanının zanlıların Amerika'daki hedeflere saldırı niyetinden gizli servisi haberdar etmesiyle başladı. Operasyon kapsamında, bomba görünüşlü sahte silahların FBI çalışanı bir muhbir tarafından zanlılara verildiği ve zanlıların, bombaların sahte olduğunu bilmedikleri vurgulandı.  Zanlılardan üçünün hapis yattıktan sonra Müslüman oldukları iddia edildi.

Askeri uçakları düşürmek isteyen 4 kişi yakalandı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
uçakları füzeyle vurup düşürmeyi planlayan ama silahların sahte olduğunu bile anlamayan teröristler gülmemek elde değil bence sizde gülün peki bu sahte silahları kullanmayı biliyorlarmı acaba bu Amerikalıların teröristleri bile komik başkanlarına alıştıkta diğerlerine alışmak biraz zaman alacak ))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000