21 Ağustos 2015, Cuma 07:45:14

Aselsan Havacılık ve Uzay Fuarı'nda boy gösterecek

Rusya Federal Askeri Teknik İşbirliği Dairesi'nden (FSMTC) yapılan açıklamaya göre, Moskova'da düzenlenecek olan MAKS 2015 Uluslararası Havacılık ve Uzay Fuarı'na 25 ülkeden 151 şirket katılacak. Fuarda Türkiye'yi Aselsan temsil edecek.
  • çok süper hareketler milli uçağı tanıtıp satsınlar bakalım kaç sipariş verecekler!!

MAKS 2015 Uluslararası Havacılık ve Uzay Fuarı, Rusya'nın Jukovskiy şehrinde 25-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Fuarın resmi sitesinde yayınlanan listeye göre, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin haberleşme cihazı ihtiyaçlarını karşılayan ASELSAN A.Ş de MAKS-2015'te yer alacak.

FSMTC'ten yapılan açıklamaya göre 25 ülkeden 151 yabancı şirket, MAKS 2015'e katılacaklarını teyit etti. Katılımcılar arasında Türkiye'nin yanı sıra ABD, Çin, Fransa, Almanya, Ukrayna, Belçika ve Avusturya'dan şirketler de bulunuyor.

Öte yandan yabancı şirketlerin yanı sıra, 600 Rus şirketi de fuarda yer alacak. Rusya devletine bağlı şirketler Rostec, Rosoboronexport, Almaz-Antey ve Rusya Helikopterleri'nin fuara katılacak Rus şirketlerinden bazıları olduğu belirtildi.

Bu arada fuarda Rusya Hava ve Uzay Kuvvetleri'nden 18 birim yer alacak. Rusya'nın havacı akrobasi ekipleri ve 5. nesil Sukhoi T-50 savaş uçağı prototipi de fuarda hünerlerini sergileyecek.

Aselsan Havacılık ve Uzay Fuarı'nda boy gösterecek

Yorumlar

milli uçak ~ 9 yıl önce
çok süper hareketler milli uçağı tanıtıp satsınlar bakalım kaç sipariş verecekler!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yıllar ~ 9 yıl önce
Rusyanın 100 yıllık birikimli, 600+ şirketlik havacılık sektörünü bir hamlede yerle bir edecekler inanıyorum.
Volvo ~ 9 yıl önce
Aselsan uçak mı yapıyordu??? Ne kadar zekisin sen öyle? :-)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000