14 Şubat 2011, Pazartesi 08:16:30

ARTIK PASAPORTA GEREK KALMAYACAK

Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Bundan sonra iki ülke arasındaki geçişler pasaportlarla değil, kimliklerle de olabilecek. Biz bunun için çalışmaları başlatma kararı aldık" dedi.
  • vizelerin karşılıklı kaldırıldığı başta suriye ve körfez ülkeleri olmak üzere bu uygulama yayılacağına inanıyorum.avrupa modeli yani bu.ab vatandaşı evet kimlik ile girebiliyor türkiye'ye ama zorlamı kardeşim istemiyorlar avrupalılar bizi!!bize ne vizeyi nede pasaportu kaldırılar,her geçen günde yeni zorluklar çıkartırlar.hükümet de başka girişimlerle alternatif arıyor bu duruma.bu haberde işte en somut örneği..
  • ELİN ADAMI YUNANİ ULKEMDE KIMLIK GİRİYOR BENIM VATANDAŞIM PASAPORTLA ONCE BU CELİŞKI DUZELTİSSİN SAYIN DİŞ İŞLERİ BAKANI
  • UCAGA BINMEDEN ONCE PASAPORTUMU KAYBETTIM DE, KIMLIGIN ILE GIRIS YAPARSIN. AMA ONCE GUVENLIK TARAMASINDAN GECERSIN, PROBLEM YOKSA GIRIS YAPARSIN. DENEMESI BEDAVA :)
  • Avrupa ülkeleri vatandaslari, kendi kimlikleriyle, Türkiye'ye giris yapabildikleri halde, Türk vatandaslari, Türkiye'ye Türk kimlikle giris yapamamaktadir. Once bu celiskinin duzeltilmesi lazimdir.
  • NASIL YANİ CİDDEN Mİ

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Gürcistan Dışişleri Bakanı Grigol Vaşadze ile bir araya geldi.

Görüşmede iki ülke arasındaki ilişkiler, bölgesel gelişmeler ve Türkiye ile Gürcistan'da bulunan iki ülkenin tarihi ve kültürel miraslarının restorasyonu ile ilgili konular ele alındı. İki bakan daha sonra heyetler arası görüşmeye katıldıktan sonra ortak basın toplantısı düzenledi.

Davutoğlu burada yaptığı konuşmada, bugün iki ülke halklarına beş müjde vermek istediğini belirterek, "Bundan sonra iki ülke arasındaki geçişler pasaportlarla değil, kimliklerle de olabilecek. Biz bunu için çalışmaları başlatma kararı aldık" dedi.

Muratlı ve Camili sınır geçişlerindeki çalışmaların tamamlanması konusunda da uzlaşma sağlandığını ifade eden Davutoğlu, yine aynı şekilde Çıldır Aktaş geçişini de bir an önce tamamlayarak, bu hatta çok sayıda sınır geçiş noktası oluşturmayı hedeflediklerini kaydetti.


 

ARTIK PASAPORTA GEREK KALMAYACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
vizelerin karşılıklı kaldırıldığı başta suriye ve körfez ülkeleri olmak üzere bu uygulama yayılacağına inanıyorum.avrupa modeli yani bu.ab vatandaşı evet kimlik ile girebiliyor türkiye'ye ama zorlamı kardeşim istemiyorlar avrupalılar bizi!!bize ne vizeyi nede pasaportu kaldırılar,her geçen günde yeni zorluklar çıkartırlar.hükümet de başka girişimlerle alternatif arıyor bu duruma.bu haberde işte en somut örneği..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ELİN ADAMI YUNANİ ULKEMDE KIMLIK GİRİYOR BENIM VATANDAŞIM PASAPORTLA ONCE BU CELİŞKI DUZELTİSSİN SAYIN DİŞ İŞLERİ BAKANI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
UCAGA BINMEDEN ONCE PASAPORTUMU KAYBETTIM DE, KIMLIGIN ILE GIRIS YAPARSIN. AMA ONCE GUVENLIK TARAMASINDAN GECERSIN, PROBLEM YOKSA GIRIS YAPARSIN. DENEMESI BEDAVA :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Avrupa ülkeleri vatandaslari, kendi kimlikleriyle, Türkiye'ye giris yapabildikleri halde, Türk vatandaslari, Türkiye'ye Türk kimlikle giris yapamamaktadir. Once bu celiskinin duzeltilmesi lazimdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NASIL YANİ CİDDEN Mİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000