25 Mart 2008, Salı 12:45:03

Artık helikopterle gelecekler

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (OSB), yeni bir çalışmayı daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hafta içi 5 gün gerçekleştirilecek helikopter uçuşları ile sanayicilerin İstanbul ve Çerkezköy OSB arasındaki ulaşımları hızlı biçimde gerçekleştirilecek.

Sanayicilerden gelen talepleri değerlendiren Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu, aldığı kararla Nisan ayından itibaren İstanbul-Çerkezköy arası "hava taksi" uygulaması başlatıyor. İstanbul'da İstinye ile Çerkezköy OSB Bölge Müdürlüğü arasında başlayacak olan uygulamayla, günlük olarak İstanbul'a gidip gelen sanayiciler de İstanbul'un yoğun trafiği başta olmak üzere, yolda kaybettiği zamandan da kurtulmuş olacak.

Çerkezköy OSB'den yapılan açıklamada, hafta içi 5 iş günü boyunca İstanbul'dan saat 09.00'da hareket edecek helikopterlerin, Çerkezköy OSB Bölge Müdürlüğünden de İstanbul'a saat 17.00'de hareket edeceği kaydedildi. Açıklamada, Med Air Hava Yolları'yla ortaklaşa yapılan bu uygulamayla, sanayiciler de gün içerisinde büyük bir zaman kazanmış olacak denildi. Çerkezköy OSB, bünyesinde faaliyet gösteren sanayicileri rahatlatacak bu çalışmanın tüm hazırlıklarının tamamlandığı bildirildi. Sanayiciye zaman açısından büyük kolaylıklar sağlayacak hava taksi uygulamasıyla ilgili olarak 25 Mart 2008 (bugün) Salı günü tanıtım amaçlı uçuş yapılacağı da kaydedildi.

Artık helikopterle gelecekler

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000