04 Aralık 2013, Çarşamba 08:30:08

ARTIK EK ÜCRET ALACAK!

İskandinav Havayolu şirketi, uzun uçuşlarda bacaklarını uzatarak seyahat etmek isteyenlerden ek ücret alacak.
  • Low cost havayolu olsa anlariz, cok sacma olmus
  • Zaten Austrian Airlines ile Lufthansa bunu coktan uyguluyorlar...
  • eyvah bizde de bir firma var bu fikri hemen uygulamaya koyarlar tabii ücretli wc den sonra.
  • Acil çıkışlarda bacaklari uzat tabi de koltuklar yatmiyor acil cikişlarda bacak uzatmiş ancak baston gibi uçarim diyorsaniz buyrun :)

İskandinav Havayolu şirketi, uzun uçuşlarda bacaklarını uzatarak seyahat etmek isteyenlerden ek ücret alacak.

İskandinav HavaYolu şirketinin (SAS), 9 Aralık 2013 tarihindan itibaren uygulamaya koyacağı yeni tarifeye göre, uzun yolculuklarda bacaklarını uzatıp rahat bir yolculuk yapmak için acil çıkış kapısı önü ya da buna benzer bir yerde oturmak isteyen yolcular fazladan bilet ücreti ödeyerek seyahat edebilecek.

SAS basın müdürü Henrik Edström'un yaptığı açıklamaya göre, Asya ve Amerika gibi uzun uçuş süresi alan yolculuklarda, acil çıkış kapısı önü gibi geniş alanlarda oturup bacaklarını rahat rahat uzatmak isteyenlerden sadece tek yön için 300 İsveç kronu (35 avro) ekstra ücret alınacak. Yani uçaklarda sayılı olan bu alanlarda oturmak isteyenler, normal alanlarda oturmak isteyenlerden biraz daha yüksek ücret ödeyecekler.

Bu uygulamanın ilk kez SAS havayolu şirketinde uygulama konuluduğunu açıklayan Edström, "Bu alanlarda oturmak isteyen belli sayıda yolcu oluyor ve bizler de bu hizmeti verirken, ek bir ücret alacağız. Bunun bir haksızlık olduğunu düşünmüyorum" dedi.

SAS havayolu şirketine ait uçaklarla yolculuk yapacaklardan, 9 Aralık 2013 tarihindan itibaren, uzun yolculuklarda acil çıkış kapısı önü ya da buna benzer yerlerde oturmak isteyenler, bilet alırken, tek yön fiyati 35 avro daha fazla ödeme yapacaklar.

ARTIK EK ÜCRET ALACAK!

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Low cost havayolu olsa anlariz, cok sacma olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NYC ~ 10 yıl önce
Zaten Austrian Airlines ile Lufthansa bunu coktan uyguluyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyvah ~ 10 yıl önce
eyvah bizde de bir firma var bu fikri hemen uygulamaya koyarlar tabii ücretli wc den sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
Acil çıkışlarda bacaklari uzat tabi de koltuklar yatmiyor acil cikişlarda bacak uzatmiş ancak baston gibi uçarim diyorsaniz buyrun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000