03 Eylül 2013, Salı 09:44:57

ARINÇ'TAN KAÇIRILAN PİLOTLARLA İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA

Bakanlar Kurulu'nun ardından Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, gündeme dair açıklamalarda bulundu...
  • Ucus guvenligini yoksayip yolcu memnuniyeti saglamaya calisan zihniyet, perdeyi sokerken zaten kaptanlarini ve ekibini hice saydigini gostermisti.bir Kacirilma vakasini goze almislar zaten. Ha havada ha yerde... Cok etkilendiklerine inanmiyorum
  • Rezilsin rezaletsin Türkiye !!!
  • Fethullah bey kurtarsın pilotlarımızı.
  • Skandal .......yok boyle bir rezillik.....,Dis iliskileri ve ulke vizyonunu yerle bir ettiniz...ulkede can guvenligi sifir....2 pilotunun hesabini soramayan adamlar, gitsin torun baksin artik ,yeterrrr
  • aman bu işe karışıp da elinize yüzünüze bulaştırmayın; orta doğu zaten kaynıyor, paçanızdan akmış rezillik. siz kamuoyunda bilinen adı ile yapılacak suikast konusunda açıklamalarda bulunun, sahi ne oldu o konu, hani suikast yapılacaktı da, takip etmişlerdi de,sonra kozmik odalarda aramalar yapılmıştı; siz onlarla uğraşın, ne de olsa artık o işlerde uzmanlaştınız.
  • Pilot arkadaşlarımızın bir an önce kurtulmasını diliyorum.Ancak Bayrak taşıyıcımız THY'da uçaklarda söktürdüğü perde nedeniyle pilot arkadaşlarımızdan sonra uçak kaçırmalarını da duymaktan korkuyorum.Terör geliyorum diyor.Pilotlarımızın kaçırıldığı günlerde bu perdeler söküldü,nedenini bilen varsa lütfen açıklasın.!!!!
  • Bülent Arınç, timsah göz yaşlı siyasetçidir. Yetimin ve mağdurun parasını siyaset adı altında GASP eden o paralarla kendine Ankara Beştepe'de Super Lüks ev alan biridir. Yeğeni İbrahim Sadri Arınç'ı torpille Cumhurbaşkanlığına işe yerleştirmiştir. Camii cematiyle tuvalete girerken sol eliyle kullanarak tokalaşan insanları aşağı gören biridir. Kendini R.T.E den sonra ulu ilah görür.
  • Hele bu kaçırılan pilotlar israilli olaydı.Bakın o zaman neler yapıyorlardı.
  • halen bu ülkeye niye uçarsınız yoksa üstdüzey dayatmamı buraya ucuruyor THY yi birde dış politikada o kadar itibarsızlaşmışız ki adamlar seni saymıyorlar bile sn arınc birde açıklama yapmış git onu lübnandaki kardeşlerine anlat takarlarsa tabi......:):))
  • halimiz içler acısı..gemini basarlar tıssss,uçağını düşürürler tıssss,pilotunu kaçırırlar tıssss,vatandaşını vururlar tıssssss...sınıfta kaldınızzzzz

Gündemle ilgili konuşan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Arınç, kaçırılan pilotlarımızla ilgili olarak da sorulan soruları yantıladı.

Arınç, kaçırma olayının örgüt tarafından gerçekleştirildiğini, Türkiye'nin dahli olmayan bir konuyla karşı karşıya gelindiğini söyledi.

Örgütün isminin Arapça olduğunu hatırlatan Arınç, Lübnan hükümeti ve Lübnan'da bulunan Türkiye'nin dostlarının pilotların bir an evvel bulunup Türkiye'ye verilmesi konusunda gayret sarf ettiklerini bildirdi.

Arınç, "Lübnan İçişleri Bakanı, Lübnan Başbakanı, Cumhurbaşkanı türkiye'ye dost olan pek çok insan Türkiye'nin şerefi, Türkiye'nin itibarı noktasındaki pilotlarımızın bir an evvel sağlıklı olarak Türkiye'ye dönmelerini arzu ediyorlar" değerlendirmesinde bulundu.

YER DEĞİŞTİRDİLER, TAKİPTEYİZ

Türkiye tarafından bilinen pilotların yerlerinin daha sonra değiştirildiğine değinen Arınç, "Hayatta olduklarını, sağlık içinde olduklarını biliyoruz. Gönderdikleri fotoğraflar da mesajlar da bunu gösteriyor. Yer değiştirdiler, yine takibimiz altındadır" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, pilotların eşleri ve aileleriyle görüştüğünü dile getiren Arınç, şunları kaydetti:

"Onların da tek ricası 'Kesinlikle operasyon yapılmasın. Onların hayatları bizim için çok önemlidir.' Gerçekten bu doğrudur. Biz de zaman zaman bu tür olaylarla karşılaştığımızda mesela gazeteci arkadaşlarımızda olsun, güvenlik görevlilerimiz olsun Türkiye içinde ve dışında operasyon yapmayı tercih etmiyoruz. Yerlerini biliyoruz ama sağlıkla onları almak istiyoruz. Dolayısıyla bir çatışmanın dışında bu güzel insanlarımıza her an kavuşmak ümidi içerisindeyiz. Şu anda da sağlıklarının çok iyi olduğunu ve götürüldükleri yeri de biliyoruz. Müzakere yoluyla veyahut da onları razı etmek üzere Lübnan makamları devrededir.  Biz de onlara destek olmaya çalışıyoruz. Ümit ediyorum ki en kısa zamanda arkadaşlarımıza kavuşmuş olacağız. Bunu ümit ediyoruz. 15 gün evvel söylediğimde o zaman onuncu günüydü maalesef yerleri değiştirildi. Olmadı."

ARINÇ'TAN KAÇIRILAN PİLOTLARLA İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Ucus guvenligini yoksayip yolcu memnuniyeti saglamaya calisan zihniyet, perdeyi sokerken zaten kaptanlarini ve ekibini hice saydigini gostermisti.bir Kacirilma vakasini goze almislar zaten. Ha havada ha yerde... Cok etkilendiklerine inanmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!! ~ 11 yıl önce
Rezilsin rezaletsin Türkiye !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Fethullah bey kurtarsın pilotlarımızı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 11 yıl önce
Skandal .......yok boyle bir rezillik.....,Dis iliskileri ve ulke vizyonunu yerle bir ettiniz...ulkede can guvenligi sifir....2 pilotunun hesabini soramayan adamlar, gitsin torun baksin artik ,yeterrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
aman bu işe karışıp da elinize yüzünüze bulaştırmayın; orta doğu zaten kaynıyor, paçanızdan akmış rezillik. siz kamuoyunda bilinen adı ile yapılacak suikast konusunda açıklamalarda bulunun, sahi ne oldu o konu, hani suikast yapılacaktı da, takip etmişlerdi de,sonra kozmik odalarda aramalar yapılmıştı; siz onlarla uğraşın, ne de olsa artık o işlerde uzmanlaştınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 11 yıl önce
Pilot arkadaşlarımızın bir an önce kurtulmasını diliyorum.Ancak Bayrak taşıyıcımız THY'da uçaklarda söktürdüğü perde nedeniyle pilot arkadaşlarımızdan sonra uçak kaçırmalarını da duymaktan korkuyorum.Terör geliyorum diyor.Pilotlarımızın kaçırıldığı günlerde bu perdeler söküldü,nedenini bilen varsa lütfen açıklasın.!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Uzman ~ 11 yıl önce
Bülent Arınç, timsah göz yaşlı siyasetçidir. Yetimin ve mağdurun parasını siyaset adı altında GASP eden o paralarla kendine Ankara Beştepe'de Super Lüks ev alan biridir. Yeğeni İbrahim Sadri Arınç'ı torpille Cumhurbaşkanlığına işe yerleştirmiştir. Camii cematiyle tuvalete girerken sol eliyle kullanarak tokalaşan insanları aşağı gören biridir. Kendini R.T.E den sonra ulu ilah görür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Hele bu kaçırılan pilotlar israilli olaydı.Bakın o zaman neler yapıyorlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tarafsız ~ 11 yıl önce
halen bu ülkeye niye uçarsınız yoksa üstdüzey dayatmamı buraya ucuruyor THY yi birde dış politikada o kadar itibarsızlaşmışız ki adamlar seni saymıyorlar bile sn arınc birde açıklama yapmış git onu lübnandaki kardeşlerine anlat takarlarsa tabi......:):))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rfd ~ 11 yıl önce
halimiz içler acısı..gemini basarlar tıssss,uçağını düşürürler tıssss,pilotunu kaçırırlar tıssss,vatandaşını vururlar tıssssss...sınıfta kaldınızzzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000