25 Şubat 2020, Salı 10:20:21

ARFAA'nın ilk semineri gerçekleşti

ARFAA, tüzüğünde yer aldığı üzere eğitim faaliyetlerinde bulunmak adına ilk adımı atarak “ARFAA Seminerleri” adı altında üyelerini bilinçlendirme çalışmalarına başladı.

ARFAA, tüzüğünde yer aldığı üzere eğitim faaliyetlerinde bulunmak adına ilk adımı atarak “ARFAA Seminerleri” adı altında üyelerini bilinçlendirme çalışmalarına başladı. Bu seminerlerden ilki Eğitim ve İletişim Danışmanı Tuğçe Fettah tarafından Kitap Koala’da “Duygu Durumu Yönetimi ve Pozitif Yaşam Becerileri” konusunda verildi.

ARFAA’nın bir süredir üzerinde çalıştığı projenin ilk semineri için seçmiş olduğu mekân olarak, tüm finansal gelirini sokak hayvanlarına bırakan, “askıda mama” ve “askıda kitap” uygulamasıyla öne çıkan kitapevi Kitap Koala’da yapması dikkat çekti.  Seminerin açılış konuşmasını yapan ARFAA Yönetim Kurulu Başkanı Semra Dereli Civelekhan: “Derneğimizin 10.kuruluş yılını kutlayacağımız 2020 senesinde “ARFAA Seminerleri” adı altında yeni bir faaliyete başlamaktayız. Bu faaliyete başlamamızdaki tetikleyici güç tüzüğümüzde yer alan bir eğitim kuruluşu olmak ve üyelerimizin, meslektaşlarımızın ve temsil ettiğimiz mesleğimizin yararına eğitim faaliyetleri tertiplemektir. Bugün burada ilkini gerçekleştireceğimiz “ARFAA Seminerleri” aslında bizim varmak istediğimiz nihai hedefe ulaşmamızdaki ilk adımımız olacaktır. Bizlerle bu özel günü paylaştığınız için çok teşekkür ederiz, hepiniz bir kez daha hoş geldiniz. ARFAA Seminerlerinde konuşmacıları tercih ederken öncelikle seçimlerimizde kabin memuru kökenli arkadaşlarımızdan seçmek istedik. Çünkü Kabin Memurları olarak çeşitli alanlarda tahsil görmüş, birbirinden farklı becerilere sahip rengârenk, kocaman bir mozaiğin parçalarını oluşturmaktayız.  Bu kapsamda da ilk seminerimizi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı arkadaşımız aynı zamanda hem lisans hem yüksek lisans eğitimini İletişim ve Halkla İlişkiler üzerine yapmış, çok uzun yıllar da akademisyen olarak görev yapmış Tuğçe arkadaşımızdan rica ettik. Bugün burada kendisini takdim etmekten dolayı gurur duymaktayım.” Dedi.  Semra Dereli Civelekhan seminer sonrası yaptığı değerlendirmede: “Kuruluş hedeflerimizden birine doğru adım attığımız bugün, bizler için bir milattır. Sivil Toplum Örgütleri; üyelerine, temsil ettikleri sektöre ve içinde bulundukları topluma faydalı hizmetler geliştirmek için de kurulmuşlardır.  Kabin Memurları havacı olmalarının yanı sıra farklı zenginliklere sahip kişilerdir. Onları bu yönleriyle de tanıtmak bizlerin görevidir” dedi.

Etkinlik, katılımcıların ilgiyle dinlediği sunumun ardından Başkan Semra Dereli Civelekhan’ın Tuğçe Fettah’a, yönetim kurulu adına, teşekkür belgesi ile çiçek takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.



ARFAA'nın ilk semineri gerçekleşti

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000