22 Nisan 2015, Çarşamba 09:05:09

AREL'DE GENÇ YAZARLAR MOCK-UP DERSİNDE BULUŞTU

İstanbul Arel Üniversitesi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölümü, uygulamalı Mock-Up çalışmalarıyla göz dolduruyor.
  • Ertunc baykal hocamiz olmasa o üniversite de bu bölümler olmayacaktı. Yalan değil,doğru kimsenin gücüne gitmesin ertunc hocamızın bu okulda emeği cok buyuk. Allah seni basimizdan eksik etmesin değerli hocam.saygilar muzaffer.
  • Eğer iki dili siz çok iyi biliyorsanız buyrun bodrum sizi bekler *comi olarak..
  • arel üniversitesinin bu çalışmalarında Erkut hocanın ne kadar emeği olduğunun bilinmesini istiyorum
  • 2 yılınızı verin problem değil ama sizin harcadığınız 2 yılda doğudan fethiye bodruma giden komi garson kardeş 2 dil öğreniyor.
  • Bu eğitimin okulda verilmesi mükemmel ancak son yıllarda kabin hizmetleri mezunları issiz kalıyor. Sektördeki yöneticiler bunları görmeli

İstanbul Arel Üniversitesi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölümü, uygulamalı Mock-Up çalışmalarıyla göz dolduruyor

İstanbul Arel Üniversitesi Sivil Havcılık Kabin Hizmetleri bölümü, İstanbul Arel Üniversitesi Gazetecilik bölümü genç yazarlarını “Uygulamalı Mock-Up dersinde konuk etti. Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Ertunç Baykal ve Program Sorumlusu Öğretim Görevlisi Habibe Tanay’ın derste hazır bulunduğu uygulamada, öğrencilerin uçağın kapısının açılışından uçağın kapısının kapanışına kadar gösterdikleri gerçekle birebir aynı çalışmaları hem öğrencileri hem de bölüm başkanı Ertunç Baykal’ı, Program Sorumlusu aynı zamanda dersin hocası Habibe Tanay’ı gururlandırdı.

Ders sonrası öğrencilerini tebrik eden Baykal ve Tanay açıklama yaparak İstanbul Arel Üniversitesi bünyesindeki Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümünün amacının hızla gelişen havacılık sektörüne nitelikli eleman kazandırmak olduğunu belirterek deneyimli kadroları ile öğrencinin gelişimi için gerekli olan her türlü ekipmanı sağlayan İstanbul Arel Üniversitesi kurumunun çalışmalarının gelişerek devam edeceğini belirttiler.









AREL'DE GENÇ YAZARLAR MOCK-UP DERSİNDE BULUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ertunc baykal hocamiz olmasa o üniversite de bu bölümler olmayacaktı. Yalan değil,doğru kimsenin gücüne gitmesin ertunc hocamızın bu okulda emeği cok buyuk. Allah seni basimizdan eksik etmesin değerli hocam.saygilar muzaffer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stewardess ~ 9 yıl önce
Eğer iki dili siz çok iyi biliyorsanız buyrun bodrum sizi bekler *comi olarak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 9 yıl önce
şimdiki işim de rahat be sitivirt
kaptan ~ 9 yıl önce
arel üniversitesinin bu çalışmalarında Erkut hocanın ne kadar emeği olduğunun bilinmesini istiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işim rumuz ~ 9 yıl önce
2 yılınızı verin problem değil ama sizin harcadığınız 2 yılda doğudan fethiye bodruma giden komi garson kardeş 2 dil öğreniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu eğitimin okulda verilmesi mükemmel ancak son yıllarda kabin hizmetleri mezunları issiz kalıyor. Sektördeki yöneticiler bunları görmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000