08 Nisan 2015, Çarşamba 17:21:04

AREL VE ER-AH'TAN SEMİNER

İstanbul Arel Üniversitesi Sefaköy kampüsü Meslek yüksekokulu Havacılık bölüm başkanlığı ve ER AH uçuş okulu işbirliği ile bugün Sefaköy konferans salonunda 'Nasıl pilot olunur' konulu bir seminer gerçekleştirildi.
  • Bende katıldım seminere bence yararlıydı. Evet paradan bahsedildi ama daha çok hedefler vardı
  • Ya bide şöyle seminerler yapmıyolar mı.. Çok matah bir olaymış gibi. Arkadaş yazmış yukarda. Aynen. GAYET BASİT. 200 bin liran varsa hemen pilot olabilirsin.Ne Baltaya sap olamıcak adamlar pilot oldu bu ülkede. Şey gibi bir olay oldu bu artık. Ortaokulda, ilkokulda öğrenci velileri çocuklarını Baskete , futbola falan gönderirya böle spor yapsın diye. Şimdi "çocuk o kadar özel okul okudu hala bişey olucagı yok E BUNDA BARİ PİLOT OLSUN.." diye verip parayı bu okullara gönderiyorlar. İki güç gaz hemen çocuga. Çocukta hayatı boyunca uçaklara sevdalıymış gibi bi triplere girmeler hemen. Profil resimler duvar resimleri uçaklar bilmemne yok göklere aşığım havaları. Halbuki iki ay önce hangi gece kulubunde sabahladıgı belli olmayan adam birden gök aşığı uçak manyagı oluveriyor. Ya beni konusturmayın abi. Şu siteyi pilotlar okuyo. Yemezler üstad yemezler.
  • Sevmiyen Olsun. Demiyeceksin Bu bir bedua dir. Iyi insan mukemmel insan. Iyi insanlari her kes sever Bu kahve koselerindeki. Safsata laflari buraya yazmayin. Biz havaciyiz. Bize yakismaz. Ilmi seyler yazin. Eger bilginiz varsa. Ucakla ilgili Bilim teknoloji Yazin Bakin. Bir yorumcu. Kompozite den bas etmis Ucak firmasi kompozite. Nasil yapiyor. Ve bu kompozite. Ucagin hangi Bolgelerde. Hangi kisimlarda. Kullanilir Neden. Boyle sorular sorun. Ve. Cevap bekleyin Boeing te. Laboratuarda. Kompozite yapiliyordu. Gorduk Kompozite. Mazemesinin esasi. Bez. Katmanlardir Bir cok kimyevi mazemelerden Gecirilerek Hafif ve celik kadar sert. Bir malzeme olusuyorr
  • THY de yeni düzenleme imzalanınca buna göre yeni giren FO maaşları 3 kademe olacak yeni girenler yüzde 50 maaşla başlayıp 3 sene sonra yuzde 80 5 sene sonundada yuzde 100 bu sekilde şirkette kazanmış olacak.Böylece aidiyetde artacak..
  • Bizim havacilar kosesinde yazdigim her halde bazilarin isine gelmedi diye Yayimlanmadi cunku Bedava. Pilot. Yetistirsinler dedim. Olumlu dunyada. Ne olacak. Kimin parasi kimin duasi Yuslerce. Fakir cocuklar var. hayallerinde pilotluk var. yokluktan dolayi Pilot okuluna gidemiyor. Haydi gorelim. Bir universite. Onderlik yapsin Bir sinifta bedava olsun . Insallah bu yazimi. Degerlendiren bir hayirsever. Universite cikar.
  • paran ve tanıdık ile nasaya bile girersin....:):)
  • Teorik bilgi öğretmenliği yetkimi Sermet hocanın başkan olduğu komisyondan aldım. Gayet saygılı, bilgili ve dolu bir pilot/uçak mühendisi kendisi. Genç yaşına rağmen nasıl SHGM tarafından bütün komisyonları koordine etmek ve yönetmekle görevlendirildiğini, onun komisyonuna girene kadar ben de çok merak etmiştim. İlk cümlesinden sonra bütün soru işaretleri kayboldu kafamda. Komisyonda kendisiyle tanışma şerefine ulaştığım için şanslı olduğumu düşünüyorum. Allah yolunu ve bahtını açık etsin Sermet hocam.
  • Adam gibi adam. bomba gibi hoca. jilet gibi pilottur Sermet kaptan. Birçok dersi sayesinde kolayca geçmişliğim vardır. Havacılıkta idolumdur. Amerikan FAA lisans sahibi kendisi. 3 sırmayı Amerikan pilot brövesi ve uniformasıyla birlikte takar kendisi. Milli lisansa da çevrimi devam ediyo bildiğim kadarıyla. 3 sırma az bile yani. Bence 5 sırma taksın :)
  • Ben sunuma katıldım ve gayet de bilgilendirici ve faydalı buldum. Böyle organizasyonların olması ülke havacılığımız ve biz gençler için çok kıymetli. Sabote etmeye çalışmayın lütfen. Ayrıca biz Sermet kaptandan gayet de güzel enerji aldık. Ekip çantası da onun değil, diğer kaptanın dı bu arada. Ekranı kapatmasın diye o tarafa koydular. Bilip bilmeden konuşmayalım lütfen.
  • Adam NASA'dan gelmiş, THY değerini bilememiş, Er-Ah kapmış, eğitim müdürü yapmış. Siz daha neyin peşindesiniz anlamadım.

İstanbul Arel Üniversitesi Sefaköy kampüsü Meslek yüksekokulu Havacılık bölüm başkanlığı ve ER AH uçuş okulu işbirliği ile bugün Sefaköy konferans salonunda  'Nasıl pilot olunur' konulu bir seminer gerçekleştirildi.

Seminere ER AH uçuş okulu yönetim  kadrosu ve pilotları ile havacılığa ilgi duyan çok sayıda öğrenci katıldı. Arel Üniversitesi Havacılık Bölümünün 'Göklerden Gençlere uzanan el Arel'  sloganı ile yaptığı yoğun çalışmalar kapsamında  yapılan seminerin çok yararlı olduğu ifade edildi.

Arel Üniversitesi  hazırladığı  bazı yeni projeleri ile bu konuda önde gelen bir kurum olma kararlılığını sürdürüyor.





AREL VE ER-AH'TAN SEMİNER

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bende katıldım seminere bence yararlıydı. Evet paradan bahsedildi ama daha çok hedefler vardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok Basit.. ~ 9 yıl önce
Ya bide şöyle seminerler yapmıyolar mı.. Çok matah bir olaymış gibi. Arkadaş yazmış yukarda. Aynen. GAYET BASİT. 200 bin liran varsa hemen pilot olabilirsin.Ne Baltaya sap olamıcak adamlar pilot oldu bu ülkede. Şey gibi bir olay oldu bu artık. Ortaokulda, ilkokulda öğrenci velileri çocuklarını Baskete , futbola falan gönderirya böle spor yapsın diye. Şimdi "çocuk o kadar özel okul okudu hala bişey olucagı yok E BUNDA BARİ PİLOT OLSUN.." diye verip parayı bu okullara gönderiyorlar. İki güç gaz hemen çocuga. Çocukta hayatı boyunca uçaklara sevdalıymış gibi bi triplere girmeler hemen. Profil resimler duvar resimleri uçaklar bilmemne yok göklere aşığım havaları. Halbuki iki ay önce hangi gece kulubunde sabahladıgı belli olmayan adam birden gök aşığı uçak manyagı oluveriyor. Ya beni konusturmayın abi. Şu siteyi pilotlar okuyo. Yemezler üstad yemezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sevmiyen Olsun. Demiyeceksin Bu bir bedua dir. Iyi insan mukemmel insan. Iyi insanlari her kes sever Bu kahve koselerindeki. Safsata laflari buraya yazmayin. Biz havaciyiz. Bize yakismaz. Ilmi seyler yazin. Eger bilginiz varsa. Ucakla ilgili Bilim teknoloji Yazin Bakin. Bir yorumcu. Kompozite den bas etmis Ucak firmasi kompozite. Nasil yapiyor. Ve bu kompozite. Ucagin hangi Bolgelerde. Hangi kisimlarda. Kullanilir Neden. Boyle sorular sorun. Ve. Cevap bekleyin Boeing te. Laboratuarda. Kompozite yapiliyordu. Gorduk Kompozite. Mazemesinin esasi. Bez. Katmanlardir Bir cok kimyevi mazemelerden Gecirilerek Hafif ve celik kadar sert. Bir malzeme olusuyorr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acıklama ~ 9 yıl önce
THY de yeni düzenleme imzalanınca buna göre yeni giren FO maaşları 3 kademe olacak yeni girenler yüzde 50 maaşla başlayıp 3 sene sonra yuzde 80 5 sene sonundada yuzde 100 bu sekilde şirkette kazanmış olacak.Böylece aidiyetde artacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bizim havacilar kosesinde yazdigim her halde bazilarin isine gelmedi diye Yayimlanmadi cunku Bedava. Pilot. Yetistirsinler dedim. Olumlu dunyada. Ne olacak. Kimin parasi kimin duasi Yuslerce. Fakir cocuklar var. hayallerinde pilotluk var. yokluktan dolayi Pilot okuluna gidemiyor. Haydi gorelim. Bir universite. Onderlik yapsin Bir sinifta bedava olsun . Insallah bu yazimi. Degerlendiren bir hayirsever. Universite cikar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PARA ~ 9 yıl önce
paran ve tanıdık ile nasaya bile girersin....:):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni TBÖ ~ 9 yıl önce
Teorik bilgi öğretmenliği yetkimi Sermet hocanın başkan olduğu komisyondan aldım. Gayet saygılı, bilgili ve dolu bir pilot/uçak mühendisi kendisi. Genç yaşına rağmen nasıl SHGM tarafından bütün komisyonları koordine etmek ve yönetmekle görevlendirildiğini, onun komisyonuna girene kadar ben de çok merak etmiştim. İlk cümlesinden sonra bütün soru işaretleri kayboldu kafamda. Komisyonda kendisiyle tanışma şerefine ulaştığım için şanslı olduğumu düşünüyorum. Allah yolunu ve bahtını açık etsin Sermet hocam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 sırma az bile ~ 9 yıl önce
Adam gibi adam. bomba gibi hoca. jilet gibi pilottur Sermet kaptan. Birçok dersi sayesinde kolayca geçmişliğim vardır. Havacılıkta idolumdur. Amerikan FAA lisans sahibi kendisi. 3 sırmayı Amerikan pilot brövesi ve uniformasıyla birlikte takar kendisi. Milli lisansa da çevrimi devam ediyo bildiğim kadarıyla. 3 sırma az bile yani. Bence 5 sırma taksın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip çantası? ~ 9 yıl önce
Ben sunuma katıldım ve gayet de bilgilendirici ve faydalı buldum. Böyle organizasyonların olması ülke havacılığımız ve biz gençler için çok kıymetli. Sabote etmeye çalışmayın lütfen. Ayrıca biz Sermet kaptandan gayet de güzel enerji aldık. Ekip çantası da onun değil, diğer kaptanın dı bu arada. Ekranı kapatmasın diye o tarafa koydular. Bilip bilmeden konuşmayalım lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NASA'dan transfer ~ 9 yıl önce
Adam NASA'dan gelmiş, THY değerini bilememiş, Er-Ah kapmış, eğitim müdürü yapmış. Siz daha neyin peşindesiniz anlamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000