02 Ekim 2013, Çarşamba 07:14:02

ARDAHAN'DA HAVALİMANI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan gelen heyet, Ardahan’a yapılması planlanan havalimanı projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.
  • Ardahan Artvin için Türkiye için hayırlısı olsun teşekkürler ederim
  • Ardahan,nüfus;19.000.Rakım;2.200.İl genel nüfusu;106.000

Ardahan’a havalimanı kampanyalarının yoğunlaşmasının ardından yapılan girişimler sonucunda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan görevlendirilen bir heyet, Ardahan’a gelerek, Havalimanı konusunda ön çalışmalarda bulundu. Valilik toplantı salonundaki toplantıya Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ticaret Odası Başkanı Çetin Demirci, Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mete Özdemir ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan gelen heyet katıldı.

Vali Azizoğlu başkanlığındaki toplantıda Ardahan’ın tarihi ve coğrafi konumundan kaynaklanan önemi anlatıldı. Ardahan’da var olan Doğalgaz ve Petrol Boru Hatları, Uluslararası Tren Yolları ve Gümrük Kapıları ile Ardahan’ın ülkede önemli bir konumda yer aldığını söyleyen Vali Azizoğlu, Havalimanı ile Ardahan’ın daha da gelişeceğini belirtti. Havalimanı’nın kapsamında Artvin ilinin de yer almasının planlandığını söyleyen Vali Azizoğlu, “böylece iki ilimizin de havalimanı olmuş olacak, hem de her iki ilimiz de komşu devletlere açılan kapılarımız sayesinde daha canlı bir havalimanını ülkemize kazandırmış olacağız” diye konuştu.

Vali Azizoğlu’nun konuşmasının ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mete Özdemir, Ardahan’ı detaylarıyla anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

ARDAHAN'DA HAVALİMANI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yorumlar

Emrah ışık ~ 10 yıl önce
Ardahan Artvin için Türkiye için hayırlısı olsun teşekkürler ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
Ardahan,nüfus;19.000.Rakım;2.200.İl genel nüfusu;106.000

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000