08 Haziran 2017, Perşembe 10:47:31

'Arda Turan kokpite girmek istedi'

Arda Turan, iddiaya göre Bilal Meşe'ye saldırmadan önce pilotlarla da gerilim yaşadı.
  • ısımlı yorumcunun yaptıgı yorum Turkıyenın ozetıdır. Fatih Terim Arda gibi egolu ınsanlar yurtdısında bu yuzden barınamıyor. Pirlo cıkıp Terim hakkında 'ne ıdugu belırsız sacma sapan futboldan haberı olmayan bırısı' dıyebılıyor. Tr de soylesen evıne mafya gonderırler. Ama burası turkıye orası ise iş ahlakı olan avrupa.
  • Bir zirvede olan sensin birde arda denen nesne senin gibi cahiller saksaklar onlari simartip bu hale geliyorlar,bir ilimi yapmis milletin hizmetine sunmus kim o fazla konusma gelirim oraya. Haaaaa,
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Hocası da, kendisi de kişilik bozukluğu yaşıyor. Narsistic Personality Disorder. Fazla kale almamak gerek bunları. Kale aldıkça kendilerini daha önemli hissederler.
  • Olaya tanık olan gazeteci tv'de anlattı ' Fatih hoca kokpitte idi oradan çıktı yardımcı arkadaşlardan birine bana forma getirin diye seslendi sonra forma getirildi o da imzaladı kokpite girdi,çıktı yerine oturdu bu olay patlak verdi ' diye. Bir başka programda da hemen hemen aynısı anlatıldı tek farkla ki o da milli takımı taşıyan uçağın pilotunun hoca'nın aynı zamanda özel pilotu olan Bora isimli biri olduğu ve bu kişinin de hoca tarafından milli takım uçaklarına özellikle istendiği anlatıldı. Yıllar önce Arda ve Ulusoy'un oğlu ahl geliş katında kendisine giriş bu taraftan diye uyaran güvenlik görevlisine saldırmış, ahl emniyet amiri olay yerine gelip ikisinden özür dileyip,koluna girmiş,araçlarına kadar eşlik etmiş,öpüp göndermişti! Ayrıca Fatih hocanın ve eşinin, ünlü futbolcuların,sözde ünlülerin kaprislerini alanda ve kabinde çalışanlar iyi bilirler ! Ancak aynı kişiler aklı başında ülkelere gittiklerinde havalimanlarında korkularından hizaya girerler ! Geçen gün Benzema geldi yanında eşlik edenlerden biri de ahl'de görevli sivil polisti ve ne zaman alana futbolcu,şarkıcı,popçu,artist vs gelse veya gitse ne hikmetse yanlarında hep böyle sivil polisler vardır! Almanya'da falan böyle bir şey yapılıyor mudur acaba ? Kerameti kendinden menkul,vergi vermeyen,askere gitmeyen,milli formayı primle,parayla giyen böylelerine, devlet ve toplum tarafından böyle rezilce yüz verildikçe,şımartıldıkça bu işlerin sonu gelmez !
  • Ünlüsünüz diye her kapıyı açamazsınız buda bunun kanıtı :)
  • kimsin arda ? babanızın uçağı mı!! kuralllara uyacaksın.
  • Lütfen TC nin yorumuna bakın ve utanın yazdıklarınızdan
  • Terbiyesiz
  • Tek kelime: şımarık!
Arda Turan, iddiaya göre Bilal Meşe'ye saldırmadan önce pilotlarla da gerilim yaşadı.

Arda Turan’ın Makedonya maçı sonrası Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe’ye saldırmadan önce başka bir skandala imza attığı ortaya çıktı. Ay-Yıldızlı kafilenin, Türk Hava Yolları’nın özel seferiyle Üsküp’ten İtalya’nın Trieste kentine hareketi öncesi Arda ile pilotlar arasında gerilim yaşandığı öğrenildi. Uçağa binerken kokpite girmek isteyen Turan, pilotların olumsuz cevabı karşısında büyük bir şok yaşadı. Israrlı tutumunu sürdüren Arda’nın pilot kabinine girmek için THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’yi arayarak ricada bulunduğu ancak uçuş ekibinin bu isteği yerine getiremeyeceğini yıldız oyuncuya söylediği bildirildi.

Daha önce Milli Takım’ın Lüksemburg’la oynadığı maçın ardından kokpite girerek anons yapan Arda yüzünden yüklü miktarda para cezasına çarptırılan pilotlara verilen kesin talimat sonrası, kabine kimsenin alınmadığı yıldız oyuncuya söylendi. Bu gelişme üzerine sinirli bir şekilde koltuğuna ilerleyen Arda’nın, Bilal Meşe’yi gördüğü anda ağıza alınmayacak küfürlerle deneyimli gazeteciye saldırdığı belirtildi. (Sami Gürel / Cumhuriyet)
'Arda Turan kokpite girmek istedi'

Yorumlar Tüm Yorumlar (84)

gercekler ~ 7 yıl önce
ısımlı yorumcunun yaptıgı yorum Turkıyenın ozetıdır. Fatih Terim Arda gibi egolu ınsanlar yurtdısında bu yuzden barınamıyor. Pirlo cıkıp Terim hakkında 'ne ıdugu belırsız sacma sapan futboldan haberı olmayan bırısı' dıyebılıyor. Tr de soylesen evıne mafya gonderırler. Ama burası turkıye orası ise iş ahlakı olan avrupa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zirveci seni ~ 7 yıl önce
Bir zirvede olan sensin birde arda denen nesne senin gibi cahiller saksaklar onlari simartip bu hale geliyorlar,bir ilimi yapmis milletin hizmetine sunmus kim o fazla konusma gelirim oraya. Haaaaa,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendini Bitiren (M)adam!! ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Narsist bunlar ~ 7 yıl önce
Hocası da, kendisi de kişilik bozukluğu yaşıyor. Narsistic Personality Disorder. Fazla kale almamak gerek bunları. Kale aldıkça kendilerini daha önemli hissederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçekler ~ 7 yıl önce
Olaya tanık olan gazeteci tv'de anlattı ' Fatih hoca kokpitte idi oradan çıktı yardımcı arkadaşlardan birine bana forma getirin diye seslendi sonra forma getirildi o da imzaladı kokpite girdi,çıktı yerine oturdu bu olay patlak verdi ' diye. Bir başka programda da hemen hemen aynısı anlatıldı tek farkla ki o da milli takımı taşıyan uçağın pilotunun hoca'nın aynı zamanda özel pilotu olan Bora isimli biri olduğu ve bu kişinin de hoca tarafından milli takım uçaklarına özellikle istendiği anlatıldı. Yıllar önce Arda ve Ulusoy'un oğlu ahl geliş katında kendisine giriş bu taraftan diye uyaran güvenlik görevlisine saldırmış, ahl emniyet amiri olay yerine gelip ikisinden özür dileyip,koluna girmiş,araçlarına kadar eşlik etmiş,öpüp göndermişti! Ayrıca Fatih hocanın ve eşinin, ünlü futbolcuların,sözde ünlülerin kaprislerini alanda ve kabinde çalışanlar iyi bilirler ! Ancak aynı kişiler aklı başında ülkelere gittiklerinde havalimanlarında korkularından hizaya girerler ! Geçen gün Benzema geldi yanında eşlik edenlerden biri de ahl'de görevli sivil polisti ve ne zaman alana futbolcu,şarkıcı,popçu,artist vs gelse veya gitse ne hikmetse yanlarında hep böyle sivil polisler vardır! Almanya'da falan böyle bir şey yapılıyor mudur acaba ? Kerameti kendinden menkul,vergi vermeyen,askere gitmeyen,milli formayı primle,parayla giyen böylelerine, devlet ve toplum tarafından böyle rezilce yüz verildikçe,şımartıldıkça bu işlerin sonu gelmez !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 7 yıl önce
Ünlüsünüz diye her kapıyı açamazsınız buda bunun kanıtı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kimsin ~ 7 yıl önce
kimsin arda ? babanızın uçağı mı!! kuralllara uyacaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşin Aslı ~ 7 yıl önce
Lütfen TC nin yorumuna bakın ve utanın yazdıklarınızdan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 7 yıl önce
Terbiyesiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şımarık ~ 7 yıl önce
Tek kelime: şımarık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000