26 Mart 2009, Perşembe 09:31:10

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI YENİDEN BAŞLADI

Bakan Atalay, olumsuz hava şartları nedeniyle BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu helikopteri arama-kurtarma çalışmalarına ara verilmişti. Havanın aydınlanmasıyla birlikte çalışmalar yeniden başladı.
  • Sn ali sabancı dün gece rahat uyudun mu? helikopteri kiralayıp parayı cebe indirmeyi biliyorsun ama helikoptere bir uydu haberleşme cihazı koymayı düşünmüyorsun. eğer kazazedeler gecikmeden dolayı hayatını kaybederse ne söyleyeceksin merak ediyorum.
  • Samanlıkta iğne aranmaz o iğneyi ancak mıknatısla bulursunuz ne demek istediğimi havacı arkadaşlar cok iyi anladılar eğer Helikopterde ELT cihazı olsaydı yerini bulmak 1-2 dakikaydı

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopterin enkazının aranması çalışmalarına olumsuz hava şartları nedeniyle ara verildiğini söylemişti.

Göksun İlçe Jandarma Komutanlığı'nda brifing aldıktan sonra çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulunan Bakan Atalay, arama-kurtarma çalışmalarına olumsuz hava şartları nedeniyle ara verildiğini ancak gün ışımaya başladıktan sonra ekiplerle hem havadan hem karadan çalışmalara yeniden başlanacağını belirtmişti. Kendisinin de arama-kurtarma çalışmalarını yerinde takip edeceğini kaydeden Atalay, "Tüm imkanlarımız seferber edildi" şeklinde konuşmuştu.

Günün ışımasıyla birlikte çalışmalara yeniden başlandı. 
 

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI YENİDEN BAŞLADI

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Sn ali sabancı dün gece rahat uyudun mu? helikopteri kiralayıp parayı cebe indirmeyi biliyorsun ama helikoptere bir uydu haberleşme cihazı koymayı düşünmüyorsun. eğer kazazedeler gecikmeden dolayı hayatını kaybederse ne söyleyeceksin merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Samanlıkta iğne aranmaz o iğneyi ancak mıknatısla bulursunuz ne demek istediğimi havacı arkadaşlar cok iyi anladılar eğer Helikopterde ELT cihazı olsaydı yerini bulmak 1-2 dakikaydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000