10 Ocak 2015, Cumartesi 08:22:02

ARAMA ÇALIŞMALARINDA KÖPEK BALIĞI PANİĞİ

Endonezya'da Cava denizine düşen AirAsia uçağını arama çalışmalarının 13'üncü gününde, 2 cansız bedene daha ulaşılmasıyla çıkarılan ceset sayısı 48'e ulaştı.
  • Allah olumun hayirlisini versin Allah ucak kazasi. Suda bogulmayi. Ateste yanmayi Cesitli agirliklarin altinda kalip Nefesiz kalmayi. Bu gibi olaylarda. Ve herturlu. Felaketten korusun En zor. Olum bu saydiklarimla gelen olumdur. Allah hepimizin. Bu buyuk felaketlerden. Korusun.
  • "BEBEK CANTASI" YAZINCA COK DUYGULANDIM. AMAN YARABBI, DAYANAMICAMIZ ACILARILA BIZLERI IMTAHAN ETME. ALLAH KIMSENIN BASINA VERMESIN.
  • İnsanın ölü bedenine ceset denmez naaş denir. Biraz Türkçe…
  • Bu çok acı. Allah düşmanıma vermesin inşaallah. Belkide hiç mezarları dahi olmayacak.
  • umarim öyle degildir fakat cesetlerin cogu baliklar tarafindan yenilme ihtimali cok büyüktür. Cok üzücü bir durum Allah kimsenin basina vermesin
  • Allah her kuluna ölümün'de hayırlısını nasip etsin.Çok üzücü.

Endonezya'da Cava denizine düşen AirAsia uçağını arama çalışmalarının 13'üncü gününde, 2 cansız bedene daha ulaşılmasıyla çıkarılan ceset sayısı 48'e ulaştı. Cesetlerin bulunduğu yerde ise birçok köpek balığının bulunduğuna dikkat çekildi.

Muhammed Aga liderliğindeki arama ekipleri, dün denizin dibinde 2 cesede daha ulaştı. Bir bayan ve bir erkeğe ait olduğu belirtilen cesetlerin uçak koltuğunda ve emniyet kemerleri bağlı halde bulunduğu ifade edildi. Arama ekibinin ise gördüğü cesetler karşısında duygulandığı kaydedildi. Zira eşiyle olduğu tahmin edilen erkeğin elinde bebek çantası bulunuyordu.

Öte yandan, cesetlerin uçağın kuyruk kısmına yakın bir yerde olduğunu vurgulayan Aga, denizde çok sayıda köpek balığının görüldüğüne de dikkat çekti. Arama çalışmalarında, köpek balıklarının cesetleri yemiş olmasından endişe ediliyor.

AirAsia uçağı 28 Aralık günü Endonezya’nın Surabaya şehrinden Singapur’a giderken Cava denizine düşmüştü. Uçakta, 155 yolcu ve 7 mürettebat dahil toplam 162 kişi bulunuyordu. Uçak ile kule arasında en son görüşmede pilotun uçağın rotasında değişiklik izni istediği, ancak bu isteğe olumlu cevap verilmediği belirtiliyor. Konuşmadan 3 dakika sonra ise uçakla iletişimin kesildiği açıklanmıştı.
Uçağın düşmesiyle ilgili daha net bilgilere ulaşmak için "kara kutu"yu arama çalışmaları devam ediyor. (Bugün)

ARAMA ÇALIŞMALARINDA KÖPEK BALIĞI PANİĞİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah olumun hayirlisini versin Allah ucak kazasi. Suda bogulmayi. Ateste yanmayi Cesitli agirliklarin altinda kalip Nefesiz kalmayi. Bu gibi olaylarda. Ve herturlu. Felaketten korusun En zor. Olum bu saydiklarimla gelen olumdur. Allah hepimizin. Bu buyuk felaketlerden. Korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALLAH KORUSUN ~ 9 yıl önce
"BEBEK CANTASI" YAZINCA COK DUYGULANDIM. AMAN YARABBI, DAYANAMICAMIZ ACILARILA BIZLERI IMTAHAN ETME. ALLAH KIMSENIN BASINA VERMESIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İnsanın ölü bedenine ceset denmez naaş denir. Biraz Türkçe…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anavarza ~ 9 yıl önce
peki ceset neye denir?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu çok acı. Allah düşmanıma vermesin inşaallah. Belkide hiç mezarları dahi olmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
umarim öyle degildir fakat cesetlerin cogu baliklar tarafindan yenilme ihtimali cok büyüktür. Cok üzücü bir durum Allah kimsenin basina vermesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cargo ~ 9 yıl önce
Allah her kuluna ölümün'de hayırlısını nasip etsin.Çok üzücü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000