05 Şubat 2009, Perşembe 18:48:07

Aralarına ‘First Class’ girdi

Sibel Can ile eşi Sulhi Aksüt’ün arasına ‘First Class’ girdi. Yarıyıl tatili için çocuklara ile Londra’ya ayrı zamanlarda giden çift yurda dündü. Aksüt, Londra’ya gidişte olduğu gibi ‘First Class’ dönerken, Sibel Can ise Business olarak uçtu.
  • Suphi Bey'e herhalde wet lease ne oldugunu anlatmamislar
  • Tek cevap Uçak THY değil. THY gibi kokmuyor bile.
  • Sanırım 6 ay sonra bakımını biz yapmaya başlıycaz. O zamandan sonra iç modifikasyonlar ve diğer yazılar türkce ve ingilizce olarak tekrardan düzenlenecek. Reklam filmide A330'da çekildi sanırım. Sebebide kabin konfiginin tk ya uymaması.
  • Cevap veriyorum hint uçağındaydınız.

Türk Hava Yolları’nın ilk ünlü ‘First Class’ yolcusu Sibel Can’ın eşi Sulhi Aksüt ‘Sanki Türk Hava Yolları’nın uçağında değildim’ dedi.
Jet Airways’ten kiraladığı Boeing 777–300 ER’lerin gelmesiyle geçtiğimiz ay ‘First Class’ uçuşlara başlayan Türk Hava Yolları’nın ilk ünlü ‘First Class’ yolcusu şarkıcı Sibel Can’ın eşi Sulhi Aksüt ve küçük oğlu Emir Aksüt olmuştu. 

Sibel Can’ında Londra’ya gitmesinin ardından bu akşam saat 17.50’de THY’nin Londra-İstanbul seferiyle Atatürk Havalimanı’na gelen çift uçakta ayrı oturduklarını söylediler.

İş adamı Sulhi Aksüt ve oğlu Emir ile gidişte olduğu gibi dönüşte de ‘First Class’ uçtukları öğrenirken, Sibel Can’ın da Business olarak uçtuğu öğrenildi. Ayrı kabinlerde uçan çiftin Atatürk Havalimanı’nda da Prime Class hizmetinden faydalanmadıkları gözlendi.

Sulhi Aksüt, Türk Hava Yolları’nın yeni ‘First Class’ uygulamasıyla ilgili olarak “düşünüp yapmışlar. Tebrik etmek lazım. Fakat uçakta Türkçe hiçbir sistem yok. Sanki Türk Hava Yolları’nın uçağında değil, başka bir ülkenin uçağında gibiydim” diyerek eleştirdi.

Sulhi Aksüt

Sulhi Aksüt

Aralarına ‘First Class’ girdi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Suphi Bey'e herhalde wet lease ne oldugunu anlatmamislar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tek cevap Uçak THY değil. THY gibi kokmuyor bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sanırım 6 ay sonra bakımını biz yapmaya başlıycaz. O zamandan sonra iç modifikasyonlar ve diğer yazılar türkce ve ingilizce olarak tekrardan düzenlenecek. Reklam filmide A330'da çekildi sanırım. Sebebide kabin konfiginin tk ya uymaması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Cevap veriyorum hint uçağındaydınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000