06 Ocak 2014, Pazartesi 00:04:49

ARABİSTAN UÇAĞI GÖVDE ÜZERİNE İNDİ

Suudi Arabistan Havayolları'na ait Boeing 767-300 tipi uçağın iniş takımları açılmadı, tahliye sırasında 29 yolcu yaralandı. Uçağın inişi saniye saniye kameralara yansıdı.
  • Hani Boeing slideın yere değmesini garanti ediyordu...Slide yere değmemiş zaten dikkat edersen bak iyi bak... Kaptan camdan bakamaz dış şartlara... Bunu yapan kabin ekibi... Saçmalamışsınız. Ayrıca. Tahliye Arapların bizim değil saygı kalitesini düşürüp hemen agresifleşip Türk olduğunuzu göstermeyin...siz bu kafayla tahliye filan yapamazsınız...
  • boşuna birbirinizi yemeyin arkadaşlar.her şirketin Ccm i farklıdır ve prosedürleri de değişik olabilir.ancak değişmeyen birşey vardır ki o da tahliye komutunu/kararını kaptanın verdiğidir.'İnkapasite' durumda kabin ekibi 'İnsiyatifle' tahliyeyi başlatır.Ve tabii daha bir çok şey..Kırım v.s. gibi durumlar..Manueller maalesef hatıra defteri gibi taşınır ve kapağı dahi açılmaz.bu durum bunun ispatıdır.
  • pilota helal olsun...iyi indirmiş..her kalkan şey muhakkak iner...
  • Hazirlikli inis yapilmis burda kaza ile sonuclanmis ve suphe yok ise her kabin memuru tahliyeyi baslatmakta yetkilidir bide kokpitten komuta gerek yoktur!
  • Turkiyedeki fomlarla ccm lerin birbiriyle alakası olmadiğı için hepimiz cahiliz sanırım evacuation kaptan baslatir eger ölmemiş yada yaralanmamislarsa...onlardan ses cikmiyorsa sartlarin uygunluğu gozlenir ve ka evacuation baslatir.slidelar da yere degiyorsa tahliye edilir her turlu.slide havada kaldiysa bloke eder baska cikisa yönlendirirsin.kabin ekibi fom mom bilmez ccm de yazan da budur.dünyanin hicbiyerinde kaptanlar duruken tahliye baslatan diledigi kapiyi acan kabin ekibi duymadik görmedik:)
  • Evacuationın nerden yapılacağına kabin amiri verir bilmem ben senin cahilliğinin önüne geçebildimmi
  • Hayir kaptan.nereden evac yapilacagini soylemeZ soyleyemez cancaazim cunku fom izin vermez, ccm daha dikkatli okuna::))
  • Tahliye komutunu kaptan veriri ve hangi kapılardan tahliye olucağını da yine kaptan söyler.bilmem cehaletini aydinlatabildim mi?
  • UCAK ORIENT THAI HAVAYOLLARINDAN SAUDIA YA KIRALANMISTIR.BILGINIZE
  • Ucağın önü kalkmış oranın slide patlatmışlar cahil bu kabin çoğu

İran'ın Meşhed kentinden kalkan Suudi Arabistan Havayolları'na ait HS-BKE kuyruk tescilli Boeing 767-300 tipi uçak Medine'de facianın eşiğinden döndü.

299 yolcusu ve 16 mürettebatı bulunan uçağın iniş takımlarından biri açılmayınca uçakta korku dolu anlar yaşandı. Uçağın pilotu iniş takımları açılmayan uçağı pistte tutmayı başardı ancak tahliye sırasındaki panik dolayısıyla 29 yolcu çeşitli yerlerinden yaralandı.

Uçağın piste inişi sırasındaki görüntüleri ise büyük bir facianın eşiğinden dönüldüğünü gözler önüne serdi.

İşte o anlar;







ARABİSTAN UÇAĞI GÖVDE ÜZERİNE İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Boş işler ~ 10 yıl önce
Hani Boeing slideın yere değmesini garanti ediyordu...Slide yere değmemiş zaten dikkat edersen bak iyi bak... Kaptan camdan bakamaz dış şartlara... Bunu yapan kabin ekibi... Saçmalamışsınız. Ayrıca. Tahliye Arapların bizim değil saygı kalitesini düşürüp hemen agresifleşip Türk olduğunuzu göstermeyin...siz bu kafayla tahliye filan yapamazsınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boşuna ~ 10 yıl önce
boşuna birbirinizi yemeyin arkadaşlar.her şirketin Ccm i farklıdır ve prosedürleri de değişik olabilir.ancak değişmeyen birşey vardır ki o da tahliye komutunu/kararını kaptanın verdiğidir.'İnkapasite' durumda kabin ekibi 'İnsiyatifle' tahliyeyi başlatır.Ve tabii daha bir çok şey..Kırım v.s. gibi durumlar..Manueller maalesef hatıra defteri gibi taşınır ve kapağı dahi açılmaz.bu durum bunun ispatıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal ~ 10 yıl önce
pilota helal olsun...iyi indirmiş..her kalkan şey muhakkak iner...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hazirlikli inis yapilmis burda kaza ile sonuclanmis ve suphe yok ise her kabin memuru tahliyeyi baslatmakta yetkilidir bide kokpitten komuta gerek yoktur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
Turkiyedeki fomlarla ccm lerin birbiriyle alakası olmadiğı için hepimiz cahiliz sanırım evacuation kaptan baslatir eger ölmemiş yada yaralanmamislarsa...onlardan ses cikmiyorsa sartlarin uygunluğu gozlenir ve ka evacuation baslatir.slidelar da yere degiyorsa tahliye edilir her turlu.slide havada kaldiysa bloke eder baska cikisa yönlendirirsin.kabin ekibi fom mom bilmez ccm de yazan da budur.dünyanin hicbiyerinde kaptanlar duruken tahliye baslatan diledigi kapiyi acan kabin ekibi duymadik görmedik:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Evacuationın nerden yapılacağına kabin amiri verir bilmem ben senin cahilliğinin önüne geçebildimmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bra ~ 10 yıl önce
Hayir kaptan.nereden evac yapilacagini soylemeZ soyleyemez cancaazim cunku fom izin vermez, ccm daha dikkatli okuna::))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cahil kabin diyen ~ 10 yıl önce
Tahliye komutunu kaptan veriri ve hangi kapılardan tahliye olucağını da yine kaptan söyler.bilmem cehaletini aydinlatabildim mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech ~ 10 yıl önce
UCAK ORIENT THAI HAVAYOLLARINDAN SAUDIA YA KIRALANMISTIR.BILGINIZE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ucağın önü kalkmış oranın slide patlatmışlar cahil bu kabin çoğu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cahil kabin ~ 10 yıl önce
trolleme yapma sağa çek sen de çok iyi biliyosun ki kapılar yüksekte de kalsa tahliye sırasında açılır zira slide esnek bi arkadaşımızdır. her türlü yere değer.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000