02 Aralık 2021, Perşembe 09:28:49

APEX'ten THY'ye Ödül

Türk Hava Yolları (THY) APEX tarafından mutfaktaki mükemmellik, olağanüstü cömertlik, marka bütünlüğü ve güvenli seyahat dallarında World Class ödülüne layık görüldü.
  • demekki oyle istiyolarki ayni kisiler gidiyo. kedi uzanamadigi cigerr mundar dermis :)
  • O ne ki ? Thy pilotu olarak ben hiç öyle bir şey görmedim!!!!!!!! Bir çalışan olarak hayatımda gördüğüm en berbat yönetim !
  • 2023 geliyor. Kartal İmam Hatip gidecek. Tüm desportlar gidecek. Yıldırma ve baskı sona erecek
  • ozel buro muduru + eşi (kurumsalda mudur) + protokuol muduru ile eş,dost ve avanesı gonderılmeden sıze huzur yok baskan… ozel burodan ık’ya ve eski baskana bılgı sızıyor
  • Sen anca imam olursun
  • ABD'ye odulu almaya gitmeden oncede biyik trasi olmus, TR'de badem biyik. Los Angeles'da ev aldigi soylentisi vardi, gitmisken evinin emlak vergisini felan da yatirmayi unutmasin.
  • Siz harbiden kafayı yemişsiniz.!!!
  • Kabinde şirketi çok iyi temsil edecek o kadar kabin memuru varken neden acaba hep aynı kişi gidiyor. Diğer arkadaşlarımıza da farklı bir deneyim olur, kişi kabinde kendini seçilmiş olarak görmez, mütevazı davranırdı.
  • Calisan personelinize de biraz comert olabilecekmisiniz olmayacaksiniz cunki hak hukuk yok adaletsiz tek bir yer tanidim oda thy ve istiraki tgs dir. Sunuda belirtmek isterim o odulu ilker ayci deyil o odul pilot ve kabin ekibine verilmeli ilker ayciya sorsaniz ucak nasil ucardiye bilmez ucak icinde hizmet vermismi yolculara hayir neymis yonetim kurulu baskaniymis oda para etmiyo kaptan olmasa kabin ekibi olmasa ve ucak alti calisanlari olmasa ilker bey nerenin yonetiminin baskani olacak sorarim size
  • Hep aynı kabin ekibi.

Türk Hava Yolları (THY) APEX tarafından mutfaktaki mükemmellik, olağanüstü cömertlik, marka bütünlüğü ve güvenli seyahat dallarında World Class ödülüne layık görüldü.

Havayolu Yolcu Deneyimi Derneği (APEX) tarafından Los Angeles'da düzenlenen törende ödüle layık görülen 7 havayolu şirketinden biri olan THY'nin ödülünü Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı aldı.

APEX World Class derecelendirmesi almak için havayolları, Yates and Partners'daki profesyoneller tarafından yürütülen bir takım denetimden geçmesi gerekiyor. Melbourne'deki Victoria Üniversitesi'nden Doçent Dr. Max Winchester tarafından yapılan değerlendirme ve bir yıllık Net Destekçi Puanı ve müşteri yorumları göz önüne alınıyor. Ödüllerin verilmesi için aranan nitelikler, emniyet, refah ve sürdürülebilirlikten; üstün hizmet, marka bütünlüğü, mekan ve konfor, müşteri memnuniyeti ve mutfak düzeyi olarak belirlendi. Aynı zamanda yolcuların en çok endişe duyduğu konulara da odaklanarak, havayolu derecelendirmelerine yönelik etkileşimleri de içeriyor.

APEX'ten THY'ye Ödül

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

instabeybisi ~ 2 yıl önce
demekki oyle istiyolarki ayni kisiler gidiyo. kedi uzanamadigi cigerr mundar dermis :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cömertlik mi ~ 2 yıl önce
O ne ki ? Thy pilotu olarak ben hiç öyle bir şey görmedim!!!!!!!! Bir çalışan olarak hayatımda gördüğüm en berbat yönetim !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2023 Kartal imam-hatip ~ 2 yıl önce
2023 geliyor. Kartal İmam Hatip gidecek. Tüm desportlar gidecek. Yıldırma ve baskı sona erecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serkan ~ 2 yıl önce
ozel buro muduru + eşi (kurumsalda mudur) + protokuol muduru ile eş,dost ve avanesı gonderılmeden sıze huzur yok baskan… ozel burodan ık’ya ve eski baskana bılgı sızıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilker ~ 2 yıl önce
Sen anca imam olursun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tras ~ 2 yıl önce
ABD'ye odulu almaya gitmeden oncede biyik trasi olmus, TR'de badem biyik. Los Angeles'da ev aldigi soylentisi vardi, gitmisken evinin emlak vergisini felan da yatirmayi unutmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNİK ~ 2 yıl önce
Siz harbiden kafayı yemişsiniz.!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 2 yıl önce
Kabinde şirketi çok iyi temsil edecek o kadar kabin memuru varken neden acaba hep aynı kişi gidiyor. Diğer arkadaşlarımıza da farklı bir deneyim olur, kişi kabinde kendini seçilmiş olarak görmez, mütevazı davranırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilmeden konusmayin! ~ 2 yıl önce
O fotoğrafta gördüğünüz arkadasimizdan biriyle Kasim ayinda Er seferi yaptim. Mukemmel derecede mütevazı, kaliteli, saygılı ve işinde başarılı bir kabin memuru arkadasimizdi. Bir kabin amiri olarak kendisi gibi kaliteli bir calisanla ucmaktan buyuk keyif aldım. Tanımadan insanları yargılamayın!!
İnsta Beybisi ~ 2 yıl önce
Turuncudaki torpil kimsede yokta ondan kendisiyle bi kaç kere ER uçtum (48h az da değil hee US ve UD uçuşları) benim burda ne işim var ben viaypiyim edebiyatına başlamıştı ama dışarda ingilizcesiyle (!) bi bardak su isteyememişti neyse öncelikle kestane balı ...
Tgs den th yeye ~ 2 yıl önce
Calisan personelinize de biraz comert olabilecekmisiniz olmayacaksiniz cunki hak hukuk yok adaletsiz tek bir yer tanidim oda thy ve istiraki tgs dir. Sunuda belirtmek isterim o odulu ilker ayci deyil o odul pilot ve kabin ekibine verilmeli ilker ayciya sorsaniz ucak nasil ucardiye bilmez ucak icinde hizmet vermismi yolculara hayir neymis yonetim kurulu baskaniymis oda para etmiyo kaptan olmasa kabin ekibi olmasa ve ucak alti calisanlari olmasa ilker bey nerenin yonetiminin baskani olacak sorarim size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip ~ 2 yıl önce
Hep aynı kabin ekibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000