25 Mart 2022, Cuma 15:15:28

Antonov 225 Mriya İçin Tüm Dünyaya Çağrı

Antonov, Uluslararası havacılık camiasına ve ilgili tüm insanlara, vurularak kullanılmaz hale getirilen An-225 Mriya projesinin yeniden hayat bulması için destek çağrısı yaptı.
  • Bunu yerli milli kargo ucagimiz diye piyasaya surmesinler:) Troller bunu begendi . Uzerinde calisma yapilabilir
  • Adamlarin ulkesinde cakma savas cikiyor bunlar ucak yapma pesinde
  • Bizi hiç alakadar etmez. Tıpkı Ukrayna nın da etmetmediği gibi. Yesinler birbirlerini, amma da cilaladınız. Ortalık Ukrayna haberinden geçilmiyor. Yeter artık sıktınız, bize ne Ukrayna dan Rusya dan...?
  • Ülke yi toplayında uçağı toplarsınız
  • Bizimkiler saldirir!

Antonov, Uluslararası havacılık camiasına ve ilgili tüm insanlara, Kiev dışındaki Hostomel'deki ana üssünde Rus işgalciler tarafından tahrip edilen dünyanın en büyük kargo uçağı efsanevi An-225 Mriya'yı yeniden hayata döndürülme çabalarına katılmaları için çağrıda bulundu.

Mriya projesiyle ilgili Ukraynalı uçak üreticisi Antonov CEO'su Sergiy Anatoliyovych Bychkov, "Tüm dünya ülkelerinin vatandaşları! Tüm nakliye uçakları arasında, Antonov State Enterprise'ın An-225 Mriya uçağı özel bir yer kaplar - kargo hacimleri açısından en büyüğü ve parametrelerinde eşsiz... Bu zor günlere rağmen Antonov ekibi, modernitenin sembollerinden biri olarak efsanevi uçağın geri dönüşü olmayan kaybına izin ve edilemeyeceği ve amiral gemisi nakliye uçağı An-225 Mriya'nın canlandırılması için çalışmaların başlaması gerektiğine olan inançlarında kararlı... Uluslararası Bir Fon kurulmasını öneriyoruz" ifadelerini kullandı.

"İLGİLİ TÜM İNSANLARA SESLENİYORUZ"

Bychkov, söz konusu çağrının muhataplarıyla ilgili de "An-225 Mriya canlandırma projesinin mali desteğine ilişkin teklif, tüm ülkelerin devlet ve hükümet başkanlarına, küresel havacılık üreticilerine; antonov uçaklarının seri üretimi, bankaların ve diğer finans kurumlarının yönetimi için uçak ve diğer Antonov ürünlerinin oluşturulmasına katılan ve ürünlerini tedarik eden yabancı ortak şirketler; havacılık hayranları ve meraklıları, dünya havacılık topluluğu ve "Ukrayna Mriya'sının büyüklüğüne hayran olan" ilgili tüm insanlara sesleniyoruz" dedi.

Havacılık sektörünün efsanelerinden biri olarak bilinen An-225 Mriya'nın yeniden hayat bulabilmesi için en az 3 milyar dolarlık bir yatırım gerektiği belirtildi.

©AirportHaber.com

Antonov 225 Mriya İçin Tüm Dünyaya Çağrı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Troller bunu sevdi ~ 2 yıl önce
Bunu yerli milli kargo ucagimiz diye piyasaya surmesinler:) Troller bunu begendi . Uzerinde calisma yapilabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komiksin ~ 2 yıl önce
Heykelspor
Bilo ~ 2 yıl önce
Adamlarin ulkesinde cakma savas cikiyor bunlar ucak yapma pesinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YALAN MI ~ 2 yıl önce
Bizi hiç alakadar etmez. Tıpkı Ukrayna nın da etmetmediği gibi. Yesinler birbirlerini, amma da cilaladınız. Ortalık Ukrayna haberinden geçilmiyor. Yeter artık sıktınız, bize ne Ukrayna dan Rusya dan...?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önce ~ 2 yıl önce
Ülke yi toplayında uçağı toplarsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam bize gore ~ 2 yıl önce
Bizimkiler saldirir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000