17 Eylül 2020, Perşembe 12:46:54

Antalya'ya yurt dışından gelen yolcu sayısı 2 milyonu geçti

Turizmin başkenti Antalya'nın dünyaya açılan kapısı Fraport TAV Uluslararası Antalya Havalimanı verilerine göre, 15 Eylül itibarıyla kente yurt dışından gelen turist sayısı 2 milyonu aştı.
  • Antalya havalimanına yaIzık ediyorlar. Biraz bakım biraz denetleme biraz da profesyonelllere ihtiyacı var. Arap kültürüne değil
  • Antalya havalimaninda çalışıyorum yalan haber

Turizmin başkenti Antalya'nın dünyaya açılan kapısı Fraport TAV Uluslararası Antalya Havalimanı verilerine göre, 15 Eylül itibarıyla kente yurt dışından gelen turist sayısı 2 milyonu aştı. Fraport TAV Antalya Havalimanı Genel Müdürleri Deniz Varol ve Bilgihan Yılmaz, 1 Ocak'tan ve pandemi döneminin miladı sayılan 1 Temmuz'dan itibaren turizm sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Açıklama yapan Fraport TAV Antalya Havalimanı Genel Müdürleri Deniz Varol ve Bilgihan Yılmaz "Bu süreçte Türkiye'ye ciddi talep olduğunu belirten Deniz Varol, Bugüne baktığımızda toplamda 2 milyon gelen yolcu sayısını geçtik. Yani bugüne kadar, sene başından bu yana sadece Antalya Havalimanı üzerinden 2 milyon turist girdisi olmuş. Eylül ayında 500 bin yolcuya yaklaştı. Bunların yarısı neredeyse Rus yolcu, dolayısıyla Rusya, Ukrayna bölgesinden çok ciddi talep var" dedi.

Antalya'ya yurt dışından gelen yolcu sayısı 2 milyonu geçti

Yorumlar

Yazık ~ 4 yıl önce
Antalya havalimanına yaIzık ediyorlar. Biraz bakım biraz denetleme biraz da profesyonelllere ihtiyacı var. Arap kültürüne değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bob ~ 4 yıl önce
Antalya havalimaninda çalışıyorum yalan haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 4 yıl önce
Fotoğrafta 1 tane yolcu var

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000